Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetakifuzer

Üye
teşkilata istek attım kabul edebilir misiniz?37 levelim 8-9 aydır kesik kesik oynuyorum oyundaki nickim 1054mehmet herkes ekleyebilir.
teşkilata istek attım kabul edebilir misiniz? 37 levelim 8-9 aydır kesik kesik oynuyorum oyundaki nickim 1054mehmet herkes ekleyebilir.

furkan1161

Üye
bnde wpde oynardim zamaninda androide gecince zirt pirt guncelleme geliyo basdan indirin dior oyunu :)
<3 Balondis forever <3

bilgi istiyom erdem ama kodum bozuk nabayim :)
İstediğini bana sor en az erdem kadar bilgi sahibiyim
Oyuna alıma yazmana gerek yok ama istersen yazabilirsin

Nirvana92

Nirvana92

Üye
İstediğini bana sor en az erdem kadar bilgi sahibiyim
Oyuna alıma yazmana gerek yok ama istersen yazabilirsin

biz erdemle bi kac sene once wpdeki hocdan tanisiyoduk simdi gorunce laf atayim dedim saol yine de guncellemelere yetisemedigim icin oynamiyorum androide gectim geceli. Sinirsiz net yok yakinlarda : )
Erdemin oyundan anladigi yok zaten ne sorcam ona : )
Kotunla gelmis senin Balondisi kescem diodu yari cani cizemedi kestim gonderdim erdemi :D

furkan1161

Üye
Yanlış item kasmıştır büyük ihtimalle kotuna

Nirvana92

Nirvana92

Üye
wpde herolar degisik androiddeki gibi deil : )

furkan1161

Üye
Wp ye çok sonradan geliyor guncellemeler

mehmetakifuzer

Üye
akşam beraber pvp girebilecek olan varmi?

Erencpr

Üye
Beyler ben proyum 2 yıla yaklaşık oynuyorum Oyunda nickim thoreren lwlim 12 niye bu kadar az derseniz hep online oynarim botlarla uğrssmam beni ekleyin beraber oynariz ama cok iyi oynarım özelikle evistix ve helmm

alperkaraxx

Üye
38 Levelım ismim alperkaraxx en çok kullandığım herolar Nuutt ve Gaia Muhafızı olarak geçen karakterler. 8.000 amblem olan karakterler arasinda en iyileri aldim sanırım. Ama aklim Goldfur ya da Debronee de sizce önce o ikisinden birini mi yoksa biraz daha biriktirip Equiella mı ?

tsaad29

Üye
Adam gibi turk klanı varsa yazında bas vuralım savaşalım.İngilizlerle urasyoz
Sunucu ne zaman açılyor bilen varsa iletsin lutfen

stillbelieve

stillbelieve

Üye
38 Levelım ismim alperkaraxx en çok kullandığım herolar Nuutt ve Gaia Muhafızı olarak geçen karakterler. 8.000 amblem olan karakterler arasinda en iyileri aldim sanırım. Ama aklim Goldfur ya da Debronee de sizce önce o ikisinden birini mi yoksa biraz daha biriktirip Equiella mı ?
Goldfur alma sakın. Çok berbat. Ultisi dışında kendine can verebilse iyi. Debronee yada akartu al bence.

tsaad29

Üye
Bakım ne zaman biticek kimse bilmiyormu yoksa sadece bendemi diyor !!!

Erencpr

Üye
Draezonoru tercih ederim ama helmde iyidir

alperkaraxx

Üye
stillbelieve: 7761318' Alıntı:
Goldfur alma sakın. Çok berbat. Ultisi dışında kendine can verebilse iyi. Debronee yada akartu al bence.
Biriktirip Equiella almaya karar verdim. Sizde günlük ödülde hangi karakterin harimini veriyor ?
Equiella kullanan var mı ? Memnun musunuz ?

Gzvbzxch

Üye
Arkadaşlar altın yazının nasıl yapıldığı bilen birisi varsa detaylı olarak anlatırsa sevinirim