Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Dkait

Üye
Oyundan iyi anlayan biri şu mor kristali nasıl kazanabileceğimi söyleyebilirmi

Demircs

Demircs

Üye
kardeş o mor kristaller görünüm satın aldıkça gelir sana..
Apple'den bağlanan varsa pro beni ekleyebilir. nick= demircs

hmdgltkn

hmdgltkn

Üye
Merhaba Değerli Arkadaşlar, ben; 40 lwl bir oyuncuyum, güzel bir clan aramaktayım. Kullanıcı adım: stanmarsh, şu an bir clnadayım ve memnun değilim. Eğer Türkler olarak bir clan kurulursa çok iyi olur, eğer cln kurulursa beni de haberdar edin!

pofuduktibet01

pofuduktibet01

Üye
Beyler agdirousi de güzelmiş ama yakından vurmasi guzel degil , vigelos ve agdirousiyi tavsiye ederim
Heroes of order chaos Türkiye adli sayfayi bulamadim link atarmisin dostum
Oyun bakimda ne zaman bitecek yaa su bakım
link burda bu sayfada sorularınız cevaplanıyor
Merhaba Değerli Arkadaşlar, ben; 40 lwl bir oyuncuyum, güzel bir clan aramaktayım. Kullanıcı adım: stanmarsh, şu an bir clnadayım ve memnun değilim. Eğer Türkler olarak bir clan kurulursa çok iyi olur, eğer cln kurulursa beni de haberdar edin!
bu Sayfayı beğen sana yardımcı olalım bildiğim Türk klanları var
kardeş o mor kristaller görünüm satın aldıkça gelir sana..
Apple'den bağlanan varsa pro beni ekleyebilir. nick= demircs
bu Sayfayı beğen kardeşim her türlü yardım var bende ios Um Kullanıcı adım;tibet01 ekle bide kod yerine yazarmısın profile tıkla oyuna alıma bas ad yazma yerine tibet01 yaz sende kazanırsın bende ödül veriliyor
Arkadaşlar benim seviyem 34 yaklaşık 10 - 15 karakter var benim en çok sevdiğim arya kartalkalp bu karakter nasıldır taktikmi gerektirir yoksa yorum alabilirmiyim bide bu statlarda olan zorluk ne ise yarar ??? yardimmm
bu sayfada her türlü yardım beğen kardeş
Rica etsem birisi kısaca özetleyebilir mi oyunun oynanışını? Daha önce LoL tarzı oyun hiç oynamadım ben. bu Sayfayı beğen KARDEŞ her türlü yardım Yapılıyor istediğin kadar soru sor

İtem alıyorum fakat çanta'dan seçtiğim zaman pasif diyor. Büyülerde aynı şekilde pasif. kullanamıyorum yani.
Videoları izlediğimde adamların canları kendi kendine doluyor fakat bende hemen yatıyor karakter. Oyunu sevdim ama bunları çözmem lazım.
iOS olan arkadaşlar profile girip ordan oyuna almaya bassınlar kod yazma yeri çıkar oraya tibet01 yazarsanız sevinirim sizde bende ödül kazanırız
bu Sayfayı. Beğenirsen çok iyi olur çünkü istediğin kadar soru her türlü yardım sayfada yapılıyor
sorabilirsin mor kristal Dediğin öz Özler kostüm Alınca gelir yada çekilişten sende olan bir hero geldi o hero öze dönüşüyo sadece böyle kazanılıyor.
Rica etsem birisi kısaca özetleyebilir mi oyunun oynanışını? Daha önce LoL tarzı oyun hiç oynamadım ben.
İtem alıyorum fakat çanta'dan seçtiğim zaman pasif diyor. Büyülerde aynı şekilde pasif. kullanamıyorum yani.
Videoları izlediğimde adamların canları kendi kendine doluyor fakat bende hemen yatıyor karakter. Oyunu sevdim ama bunları çözmem lazım.
beğenmen yeter her türlü yardım yapılıyor

CAMLIBELLI

CAMLIBELLI

Üye
merhaba arkadaşlar yeni karakter alıcamda equellia nasıl sizce deneyimi olan biri varmı yardımcı olabilecek

pofuduktibet01

pofuduktibet01

Üye
merhaba arkadaşlar yeni karakter alıcamda equellia nasıl sizce deneyimi olan biri varmı yardımcı olabilecek
kardeş bu sayfada her türlü yardım Yapılıyor tek yapman beğenmek sana yardım ederiz bu arada Equellia çok iyi bir hero sihirbaz kullanmayı biliyorsan Almanı tavsiye ederim

CAMLIBELLI

CAMLIBELLI

Üye
teşekkür ederim kardeşim sağolasın

Livanita

Livanita

Üye
Arkadaşlar merhaba 40 lvl oyuncuyum equellia ile oynuyorum ve oyunumda çok fazla bug var sıralamamı göstermiyor mesela geçen gün 100 rune verip çekiliş yaptım ve equellianın görünümünü kazandım fakat gelmedi bu tür buglar beni oyundan cidden soğutuyor. Bir guilde ihtiyacım var oyun nickim livanita 2 senedir aktif olarak oynuyorum

pofuduktibet01

pofuduktibet01

Üye
Arkadaşlar merhaba 40 lvl oyuncuyum equellia ile oynuyorum ve oyunumda çok fazla bug var sıralamamı göstermiyor mesela geçen gün 100 rune verip çekiliş yaptım ve equellianın görünümünü kazandım fakat gelmedi bu tür buglar beni oyundan cidden soğutuyor. Bir guilde ihtiyacım var oyun nickim livanita 2 senedir aktif olarak oynuyorum
Selam dostum Facebook da 50 beğenili sayfam var adı heroes of order chaos Türkiye beğenirsen sevinirim her türlü yardım Yapılıyor guild istiyorsan 4JUSTİCE var buna gel herkes Türk arkadaş ortamıda çok iyi

tanerunsal

Üye

S.a sağlam klan arıyorum lvl 40 nick "tssj"

benec

Üye
arkadaşlar merhaba ben bu oyunu tablette oynuyorum fakat şimdi pc ye geçmek istiyorum ama olmuyor hesab birebir geçmiypr oyun sıfırdan başlıyor aynı şifre ve parola ile girmeme rağmen ne yapmam gerektiği konusunda yardımı olursanız gerçekten çok sevinirim

barannn79

barannn79

Üye
İos, android ve windows platformları ayrıdır. Pc ile windows phone aynıdır. Androiddeki veya iostaki hesabını kullanırsın fakat sıfırdan başlar

virtuemadman

Üye
Android gectim arkadaslar windowpone birakdim reallymadman ekleyin burdada aksamlari eğlenelim yaşi küçük arkadaslar icin ayri guild kurulcak

mertekingen

Üye
Beyler hoc < VAİNGLORY

xslacx

xslacx

Üye
Merhaba oyundaki ismim xslacx ekleyin favori karakterim Goroshia (Kiyamet Habercisi)
Teskilatima gelin Kafkas

• Beğen
Tepkiler: ıııunendlichııı
ıııunendlichııı

ıııunendlichııı

Üye
sa arkadaşlar lwl31 yaşım 24 güzel teşkilatı olan sürekli online olan oyuncular varmı oyunda ve oyundan anlayan ... isterseniz teşkilat acabilirim...
kardeşim adın yanlış gözüküyo ismini doru ver
Merhaba oyundaki ismim xslacx ekleyin favori karakterim Goroshia (Kiyamet Habercisi)
Teskilatima gelin Kafkas
kardeşim adını yazıorum yanlış dio doru nick ver
Kurulsun 4 kişi getiririm
kardeş onlinemisin hep türk arkadaşlar varmı

virtuemadman

Üye
Kuruldu 20 yas alti ve ustu olarak 2 guild kuruldu herkezi beklerim reallymadman ekleyin iletişim için

hmlt

Üye
arkadaşlar youtube da izlediğim bir kaç video da adamlar oyunu bilgisayardan oynuyorlar. thirdtool programlar ile. (bluestack diye cevap yazacaklar var hiç uğraşmasınlar bluestack te joystick ile birlikte skill kullanmak imkansız.) acaba aranız oynanabilirliği sağlayacak bir düşüncesi olan var mıdır. ben bluestack üzerinden sanal klavye oluşturdum yön tuşlarını W,A,S,D olarak ayarladım lakin skill kullanımını mouse ile yapmak zorundayım doğal olarak ta sıkıntı yaratıyor.