kardeş o mor kristaller görünüm satın aldıkça gelir sana..Oyundan iyi anlayan biri şu mor kristali nasıl kazanabileceğimi söyleyebilirmi
Oyundan iyi anlayan biri şu mor kristali nasıl kazanabileceğimi söyleyebilirmi
Beyler agdirousi de güzelmiş ama yakından vurmasi guzel degil , vigelos ve agdirousiyi tavsiye ederim
Heroes of order chaos Türkiye adli sayfayi bulamadim link atarmisin dostum
Oyun bakimda ne zaman bitecek yaa su bakım
Merhaba Değerli Arkadaşlar, ben; 40 lwl bir oyuncuyum, güzel bir clan aramaktayım. Kullanıcı adım: stanmarsh, şu an bir clnadayım ve memnun değilim. Eğer Türkler olarak bir clan kurulursa çok iyi olur, eğer cln kurulursa beni de haberdar edin!
kardeş o mor kristaller görünüm satın aldıkça gelir sana..
Apple'den bağlanan varsa pro beni ekleyebilir. nick= demircs
Arkadaşlar benim seviyem 34 yaklaşık 10 - 15 karakter var benim en çok sevdiğim arya kartalkalp bu karakter nasıldır taktikmi gerektirir yoksa yorum alabilirmiyim bide bu statlarda olan zorluk ne ise yarar ??? yardimmm
iOS olan arkadaşlar profile girip ordan oyuna almaya bassınlar kod yazma yeri çıkar oraya tibet01 yazarsanız sevinirim sizde bende ödül kazanırızRica etsem birisi kısaca özetleyebilir mi oyunun oynanışını? Daha önce LoL tarzı oyun hiç oynamadım ben.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu Sayfayı beğen KARDEŞ her türlü yardım Yapılıyor istediğin kadar soru sor
İtem alıyorum fakat çanta'dan seçtiğim zaman pasif diyor. Büyülerde aynı şekilde pasif. kullanamıyorum yani.
Videoları izlediğimde adamların canları kendi kendine doluyor fakat bende hemen yatıyor karakter. Oyunu sevdim ama bunları çözmem lazım.
Rica etsem birisi kısaca özetleyebilir mi oyunun oynanışını? Daha önce LoL tarzı oyun hiç oynamadım ben.
İtem alıyorum fakat çanta'dan seçtiğim zaman pasif diyor. Büyülerde aynı şekilde pasif. kullanamıyorum yani.
Videoları izlediğimde adamların canları kendi kendine doluyor fakat bende hemen yatıyor karakter. Oyunu sevdim ama bunları çözmem lazım.
merhaba arkadaşlar yeni karakter alıcamda equellia nasıl sizce deneyimi olan biri varmı yardımcı olabilecek
Arkadaşlar merhaba 40 lvl oyuncuyum equellia ile oynuyorum ve oyunumda çok fazla bug var sıralamamı göstermiyor mesela geçen gün 100 rune verip çekiliş yaptım ve equellianın görünümünü kazandım fakat gelmedi bu tür buglar beni oyundan cidden soğutuyor. Bir guilde ihtiyacım var oyun nickim livanita 2 senedir aktif olarak oynuyorum
Selam dostum Facebook da 50 beğenili sayfam var adı heroes of order chaos Türkiye beğenirsen sevinirim her türlü yardım Yapılıyor guild istiyorsan 4JUSTİCE var buna gel herkes Türk arkadaş ortamıda çok iyiArkadaşlar merhaba 40 lvl oyuncuyum equellia ile oynuyorum ve oyunumda çok fazla bug var sıralamamı göstermiyor mesela geçen gün 100 rune verip çekiliş yaptım ve equellianın görünümünü kazandım fakat gelmedi bu tür buglar beni oyundan cidden soğutuyor. Bir guilde ihtiyacım var oyun nickim livanita 2 senedir aktif olarak oynuyorum
iOS da oynuyosan 4JUSTİCE gel
S.a sağlam klan arıyorum lvl 40 nick "tssj"
Kurulsun 4 kişi getiririmAndroid gectim arkadaslar windowpone birakdim reallymadman ekleyin burdada aksamlari eğlenelim yaşi küçük arkadaslar icin ayri guild kurulcak
kardeşim adını yazıorum yanlış dio doru nick verMerhaba oyundaki ismim xslacx ekleyin favori karakterim Goroshia (Kiyamet Habercisi)
Teskilatima gelin Kafkas
kardeş onlinemisin hep türk arkadaşlar varmıKurulsun 4 kişi getiririm