pc versiyonu hakkında daha fazla bilgi almak isterim. nereden indiriliyor. oynanabilirlik. pc de başlasam gene aynı teşkilat taki arkadaşlarım ile görüşebilirmiyim. vs vsPc versiyonu. Vardır Windows üzerinden oynalıyo android ve ios aynı uyelikle oynuyamıyosun
Abi altın yazıt nasıl çıkarılıyor bana bir soylermisiniz ? Birde yardım edebileceğimiz biri varsa msj atsın en iyi oynadığım karakter draeznor
Sia Dostum luks cekilis yaptıkça ve dedigi gorunum topladikca geliyoOyundan iyi anlayan biri şu mor kristali nasıl kazanabileceğimi söyleyebilirmi
Oyundan iyi anlayan biri şu mor kristali nasıl kazanabileceğimi söyleyebilirmi
Dostum sen x e basmissin o kitabeyi siler yazitlarini bosa cikarir yani haybeye gitmis. Bende bilmeden 3 tane sildim öyleBirak gibi biseydi ben once yazitlari yerlestirip kitledim sonra biseler yaptim sat mi ne oyle bjseydi yani suan kitabe yok olarak gözüküyor satın almam gerekli tekrardan sizce ne kadar etkisi olur arzu kitabesinin bana ?yani bi kotabe sayesinde diğerinden daha iyi olan var midir ?
Arkadaslar 2 altin yaazit var biri kaos digeri düzen 11 duzen 5 kaos lazimdi 5 kaos tamam 2 tane bronz alsam (düzen) 5 +3+3=11 olcak yani 2 bronz düzen birde arzu kitabesini alicam sonra kitabe aktif![]()
Merhaba,Merhaba arkadaşlar,
Kitabelere yazıt yerleştirirken sol tarafta 8/8 yazıyor sağ tarafta ise 3/8 ... bunu tamamen 8/8 yapmam için gereken yazıtlar neler söyler misiniz ? kullandıgım kitabe Koruyucu Kitabe , içerisindeki yazıtlar ise x2 Gümüş Güç Yazıtı, Bronz ızdırap yazıtı, Bronz Rüzgar Yazıtı... Bunlarla 8/8 elde edemedim, 3/8 de kaldı. yani bunu fullemem gerekiyorsa nasıl yapabilirim ? onlarca sitede maalesef düzgün bir bilgi bulamadım. 6. sayfada bilgi var ama yazıtlar detaylı değil.
Genel olarak ELF kullanıyorum ve Muhafız grubunda ise Kaya Yumruk hoşuma gitti. ELF'te sanırım gayet başarılıyım fakat şu Draeznor-12-B ve Akartu karekterleri bayağı sağlam görünüyor =) tavsiye karekter söylebilecek biri var mı ?
Ayrıca Hüner kısmında genelde dövüşçü oynadıgımdan Keskin ve Acele hünerlerimne 5'er puan dağıttım. farklı bir tavsiyede bulunak isteyen var mı ?
yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim
(İbrahim,27 )
Hocam biz iki arkasiz ben iostan gectim orda hersey full +full du burda basladik seni ekliyorum nikim mranyboody22Lvl 40 teskilat olan varsa davet atabilir mi . nick myth26
Meraba hocam biz klam kurduk sana davet gonderiyorum nick mranybody12Merhaba Değerli Arkadaşlar, ben; 40 lwl bir oyuncuyum, güzel bir clan aramaktayım. Kullanıcı adım: stanmarsh, şu an bir clnadayım ve memnun değilim. Eğer Türkler olarak bir clan kurulursa çok iyi olur, eğer cln kurulursa beni de haberdar edin!