Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

virtuemadman

Üye
Pc versiyonu. Vardır Windows üzerinden oynalıyo android ve ios aynı uyelikle oynuyamıyosun

hmlt

Üye
Pc versiyonu. Vardır Windows üzerinden oynalıyo android ve ios aynı uyelikle oynuyamıyosun
pc versiyonu hakkında daha fazla bilgi almak isterim. nereden indiriliyor. oynanabilirlik. pc de başlasam gene aynı teşkilat taki arkadaşlarım ile görüşebilirmiyim. vs vs

virtuemadman

Üye
Arkadaslar android oynayıp herosu olmayan arkadaslar san8ko23 pw 126358321 icinde nutty var oynuyabilirler bakinos23 pw 126358321 icinde evistix var oynuyabilirler

revulation1907

Üye
Kotun olan varmiya özelden versen ;)
Calmam zaten hayatta :)

virtuemadman

Üye
Bende var yeni hesab yaptim kotun var ama lnu veremem

revulation1907

Üye
Söz veriom calmicam zaten oynmadigim cok az hero kaldi
Bi seferligine oynucam zaten

revulation1907

Üye
Lütfenya çok merak ediom kotunu

virtuemadman

Üye
Vermem kusura bakma

firostr

firostr

Üye
Sonra indiririm 1.09gb mis gameloft un sa iyidir

guervus

Üye
2 karakter al arasında kaldım sizce marithus mu debronee mu şuan kullandıgım karakter guervus

ibrahimozturkk

Üye
Abi altın yazıt nasıl çıkarılıyor bana bir soylermisiniz ? Birde yardım edebileceğimiz biri varsa msj atsın en iyi oynadığım karakter draeznor

saki3d

saki3d

Üye
Abi altın yazıt nasıl çıkarılıyor bana bir soylermisiniz ? Birde yardım edebileceğimiz biri varsa msj atsın en iyi oynadığım karakter draeznor

Merhaba,
Sırasıyla tıklayacağın yerleri yazıyorum;
PPROFİL > KİTABE > (Sağ Alt tarafta) DEĞİŞTİR

Ortadaki alana 4 Adet Gümüş Yazıt eklediğinde Sana Rastgele bir Altın Yazıt verir.
İstediğin altın yazıtı çıkaramazsın şansına kalmış.

İstediğin bir yazıt varsa onu çoğaltmak istersen onu yapabilirsin.
En Alt kısımda Sol tarafa İşine yaramayanı koyup, Sağ taraftaki alana İşine yarayan yazıtı koyup Değiştir deyip 4000 Amblem veya 150 Runik'e değişimi yapabilirsin.

Arkadaşlar Belki aranızda tanıyanlarınız vardır,
Geçen yıl oldukça aktif bir guildimiz vardı HoCClub adım Saki3d
Android tarafında nerdeyse hiç oynamıyorum artık,

IOS da Saki3d yeni kullanıcı actım levelim düşük simdilik ama teşkilat varsa girmek isterim. İyi olduğum herolar Cyclops (Tepegöz) ve (Derinlerin Yabanisi) Balık MAster olduğum herolar Guardlar diyebiliriz :D Sia

Henuz 10 lvl im simdilik balığı alıcam ondan sonra ilk işim Cyclops almak ;)

ieu35

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Kitabelere yazıt yerleştirirken sol tarafta 8/8 yazıyor sağ tarafta ise 3/8 ... bunu tamamen 8/8 yapmam için gereken yazıtlar neler söyler misiniz ? kullandıgım kitabe Koruyucu Kitabe , içerisindeki yazıtlar ise x2 Gümüş Güç Yazıtı, Bronz ızdırap yazıtı, Bronz Rüzgar Yazıtı... Bunlarla 8/8 elde edemedim, 3/8 de kaldı. yani bunu fullemem gerekiyorsa nasıl yapabilirim ? onlarca sitede maalesef düzgün bir bilgi bulamadım. 6. sayfada bilgi var ama yazıtlar detaylı değil.
Genel olarak ELF kullanıyorum ve Muhafız grubunda ise Kaya Yumruk hoşuma gitti. ELF'te sanırım gayet başarılıyım fakat şu Draeznor-12-B ve Akartu karekterleri bayağı sağlam görünüyor =) tavsiye karekter söylebilecek biri var mı ?

Ayrıca Hüner kısmında genelde dövüşçü oynadıgımdan Keskin ve Acele hünerlerimne 5'er puan dağıttım. farklı bir tavsiyede bulunak isteyen var mı ?
yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim
(İbrahim,27 )

cage62

Üye
Oyundan iyi anlayan biri şu mor kristali nasıl kazanabileceğimi söyleyebilirmi
Oyundan iyi anlayan biri şu mor kristali nasıl kazanabileceğimi söyleyebilirmi
Dostum luks cekilis yaptıkça ve dedigi gorunum topladikca geliyo
Birak gibi biseydi ben once yazitlari yerlestirip kitledim sonra biseler yaptim sat mi ne oyle bjseydi yani suan kitabe yok olarak gözüküyor satın almam gerekli tekrardan sizce ne kadar etkisi olur arzu kitabesinin bana ?yani bi kotabe sayesinde diğerinden daha iyi olan var midir ?
Arkadaslar 2 altin yaazit var biri kaos digeri düzen 11 duzen 5 kaos lazimdi 5 kaos tamam 2 tane bronz alsam (düzen) 5 +3+3=11 olcak yani 2 bronz düzen birde arzu kitabesini alicam sonra kitabe aktif :)
Dostum sen x e basmissin o kitabeyi siler yazitlarini bosa cikarir yani haybeye gitmis. Bende bilmeden 3 tane sildim öyle
Arkadaslar nickim cage62. Hemen hemen bütün karakterleri açtım. Bircogunun elitide açık. Yalniz eksik oldugum bazi seyler var yeni cikan asasin in item tamlamalarini cozemedim ve acridix,equlia, evistix iitem tamlamalari hakkında bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

myth26

Üye
Saglam bi teskilati olan varmi
Nick myth26
Gaddar kitbesinin ozellikleri bilen var mi

saki3d

saki3d

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Kitabelere yazıt yerleştirirken sol tarafta 8/8 yazıyor sağ tarafta ise 3/8 ... bunu tamamen 8/8 yapmam için gereken yazıtlar neler söyler misiniz ? kullandıgım kitabe Koruyucu Kitabe , içerisindeki yazıtlar ise x2 Gümüş Güç Yazıtı, Bronz ızdırap yazıtı, Bronz Rüzgar Yazıtı... Bunlarla 8/8 elde edemedim, 3/8 de kaldı. yani bunu fullemem gerekiyorsa nasıl yapabilirim ? onlarca sitede maalesef düzgün bir bilgi bulamadım. 6. sayfada bilgi var ama yazıtlar detaylı değil.
Genel olarak ELF kullanıyorum ve Muhafız grubunda ise Kaya Yumruk hoşuma gitti. ELF'te sanırım gayet başarılıyım fakat şu Draeznor-12-B ve Akartu karekterleri bayağı sağlam görünüyor =) tavsiye karekter söylebilecek biri var mı ?

Ayrıca Hüner kısmında genelde dövüşçü oynadıgımdan Keskin ve Acele hünerlerimne 5'er puan dağıttım. farklı bir tavsiyede bulunak isteyen var mı ?
yardımcı olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim
(İbrahim,27 )
Merhaba,
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu linkte gecen yıl yapmış oldugum video var.
Yazıtların Koselerinde Yeşilimsi ve Sarımsı Simgeler var markette alırkan onlara dikat ederek alın,
Yeşiller Sol tarafı, Sarılar Sağ tarafı Doldurur.
Bronz Yazıt: 3
Gümüş Yazıt: 4
Altın Yazıt: 5

Arttırır.
Bu Oyun Daha fazla ilgi görmeli ama nedense ilgi pek yok,
Grafikler / oynanabilirlik çok güzel

• Beğen
Tepkiler: ieu35

myth26

Üye
Lvl 40 teskilat olan varsa davet atabilir mi . nick myth26

bek12

Üye
Lvl 40 teskilat olan varsa davet atabilir mi . nick myth26
Hocam biz iki arkasiz ben iostan gectim orda hersey full +full du burda basladik seni ekliyorum nikim mranyboody22
Merhaba Değerli Arkadaşlar, ben; 40 lwl bir oyuncuyum, güzel bir clan aramaktayım. Kullanıcı adım: stanmarsh, şu an bir clnadayım ve memnun değilim. Eğer Türkler olarak bir clan kurulursa çok iyi olur, eğer cln kurulursa beni de haberdar edin!
Meraba hocam biz klam kurduk sana davet gonderiyorum nick mranybody12
Arkadaslar androidte TurkWarriors clanimizin adi benim nickim mranybody12 ekleyin beraber atalim
Android TurkWarriors kalinimjz
nick mranybody12

myth26

Üye
Eyw. Hocam geliyom hemen

Nihatr05

Nihatr05

Üye
kaydedilen tekrarlarıbu cihaz içinde bi yer kaydetmiyomu kaydediyosa nereye ediyo yardım ederseniz sevinirim bu arada nickim = justwatch05 oynamak isteyenlerle oynarım :)