Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mertekingen

Üye
1-Evistixin az vurduğu yok en kral fighter birz iyi oynarsan 3 vs 1 ultiyle alma şansın var canı 3960a kadar götürüyor ultisi defansı deb ve marithusdan daha iyi2-lebmont güçlü ama sikici skilleri var sıkildim artik haftalikta oynadim3-Marithus çok iyidir 4-Bence en eglenceli fighter akartudur 1.skille çekip 2.yle vurursan baya gidiyo teknik olarak 6 skilli var 5-Deb kaçışlarda çok iyi 1. Ve 2. Skilli baya iş görüyo ultisinden bahsetmiyorum 6-Evistix Marithus Akartu Deb al hayatını yaşa
1-Evistixin az vurduğu yok en kral fighter birz iyi oynarsan 3 vs 1 ultiyle alma şansın var canı 3960a kadar götürüyor ultisi defansı deb ve marithusdan daha iyi2-lebmont güçlü ama sikici skilleri var sıkildim artik haftalikta oynadim3-Marithus çok iyidir 4-Bence en eglenceli fighter akartudur 1.skille çekip 2.yle vurursan baya gidiyo teknik olarak 6 skilli var 5-Deb kaçışlarda çok iyi 1. Ve 2. Skilli baya iş görüyo ultisinden bahsetmiyorum 6-Evistix Marithus Akartu Deb al hayatını yaşa
Kum gezgini alma lebmont ona basar lebmontada benim fantastik 4lü basar ama öneri tank:donovac jombra 12b mage:equellia marchry kurzdor goldfur fighter söyledim:akartu deb evistix marithus lebmont takviye alma
Kuirrasta basit fighter alan iyi oynar taktik istemez
Senin level kacti senle bi oyuna girek dün mesaj attım aktifken cevaplamadin

revulation1907

Üye
Genclik para kasmanin yolu 3 vs 3 te normal pvp atmakmisim ne kadar salak varsa burda oynuyo en fazla 15 dakika suruyo arada prolar denk gelebilio ama 15 dakikada falan 160 amblem baya iyi bu gidisle nutt ı renklerime katacam
Nickname:revulation1907 isteyen eklesin android

mertekingen

Üye
Evet tüm salaklar orda ama bana prolar denk geliyo 25 lvlin 40lar gelio

pofuduktibet01

pofuduktibet01

Üye
S.a. arkadaslar konu canlı galiba , forumda yeniyim heroes of order and chaos ta elf,migrove ipe oynarim genellikle elf. Elf icin s.hasar ve s.hiz diziyorum tank filan olunca delici itemlere urasiyorum ws ws 1. Sorum : elf ile 5 6 lwle kadar jungle kasılıp sonra savaşa girmek mantiklimidir 2.sorum : oyunda 10 lwlim kitabe almayi düşünüyorum hangi kitabeyo almaliyim ? Delici kitabe,arzu kitabesi,koruyucu kitabe ,zulüm kitabesi hoşuma gidenlerden ama ilk hangisini almalıyım sizce ?
KARDEŞ heroes of order chaos Türkiye adlı sayfam var 34 beğenili bu Sayfayı beğenirsen sevinirim her soruna Yanıt veriliyor ve hangi hero daha güçlü gibi etkinlikler yapıyoruz beğenmeni tavsiye ederim

revulation1907

Üye
Mertekingen takim maci atar yenebiliriz yani
Bisey sorcam arkadaslarla siralamali atilabiliomu atiliosa nasil atilio?

mertekingen

Üye
Aynı anda basman lazım ama bazen 1 deneme bazen 10 deneme sürüyor ben arkadaşımla girdim geçen ama yanyana ama yeraltında 5 10 dk farketmez az oyuncu var
Eklerim arkadaş takımı oluşturdanda olur birsey sorcaktim nirvana 92 virtue demircs biraktimi
Gerçek adlarınız ne​

• Beğen
Tepkiler: Nirvana92

lebmontt

Üye
Daha demin kortav ın botu bile beni kesti lan bune :) 1 kere öldürebildim kortavi bu arada yeni rotasyonda debronee da var build yazar mısınız ?

mertekingen

Üye
Deb final itemleri var bende

pofuduktibet01

pofuduktibet01

Üye
Daha demin kortav ın botu bile beni kesti lan bune :) 1 kere öldürebildim kortavi bu arada yeni rotasyonda debronee da var build yazar mısınız ?
Heroes of order chaos Türkiye adlı 36 beğenili sayfam var KARDEŞ davetlisin bütün soruların cevaplanıyor etkinlikler bile Yapılıyor tek yapman gereken beğenmek ;)

mertekingen

Üye
Evet ben itemleri orda soruyom begen sor adam pro :) bu arada marithus al çok iyi

lebmontt

Üye
Debroneee ya kitabe önerisi lazim acil para hazır

mertekingen

Üye
Haftalik hero için alma

lebmontt

Üye
Arzu aldim dün ama bnm yazitlar bronz 11 düzen 4 kaos yani 3 gümüş 1 altin kitabe lazim bende üzüldüm yanlışlıkla kitabeyi bıraka tıkladım hay aq ya :( 2000 amblem boşa gitti. Arkadaşlar tekrar arzu alcam birde bu bronz kitabe kaç ambleme altin olur ? 3 tane bronzu altina kac ambleme cevirebilirim yazar misiniz ?
Bronz kitabe degil bronz yazıt olcak :)

mertekingen

Üye
Bıraka bastıktan sonra gitmiyorki ?
4bronz 1gumus 16bronz 4gumus 4gumus 1altın

lebmontt

Üye
Birak gibi biseydi ben once yazitlari yerlestirip kitledim sonra biseler yaptim sat mi ne oyle bjseydi yani suan kitabe yok olarak gözüküyor satın almam gerekli tekrardan sizce ne kadar etkisi olur arzu kitabesinin bana ?yani bi kotabe sayesinde diğerinden daha iyi olan var midir ?
Arkadaslar 2 altin yaazit var biri kaos digeri düzen 11 duzen 5 kaos lazimdi 5 kaos tamam 2 tane bronz alsam (düzen) 5 +3+3=11 olcak yani 2 bronz düzen birde arzu kitabesini alicam sonra kitabe aktif :)

rapstar1354

Üye
Arkadaşlar benim seviyem 34 yaklaşık 10 - 15 karakter var benim en çok sevdiğim arya kartalkalp bu karakter nasıldır taktikmi gerektirir yoksa yorum alabilirmiyim bide bu statlarda olan zorluk ne ise yarar ??? yardimmm

Peocawe

Peocawe

Üye
Rica etsem birisi kısaca özetleyebilir mi oyunun oynanışını? Daha önce LoL tarzı oyun hiç oynamadım ben.

İtem alıyorum fakat çanta'dan seçtiğim zaman pasif diyor. Büyülerde aynı şekilde pasif. kullanamıyorum yani.
Videoları izlediğimde adamların canları kendi kendine doluyor fakat bende hemen yatıyor karakter. Oyunu sevdim ama bunları çözmem lazım.

Oguzhan1671

Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu oyunu general mobile discovery cihazım aosp romda 1-2 senedir sorunsuz oynuyordum fakat geçenlerde girmeye çalıştığımda kullanıcı adı ve parola penceresi gelmeden boş bir pencere geldi ekrana üzerinde ünlem işareti var ve hic birsey yazmiyor 4 gündür böyle Allah aşkına bir bilgisi olan varsa yazsın gameloft'a sorunu bildirdim ama geri dönüş yapılmadı. Pardon ben bu oyunu Order & chaos online sandım

Son düzenleme:
barannn79

barannn79

Üye
Uzaktan vuran hero kullanıyorsanız kana susamışlık ve fısıldayan kitabeleri atack olarak kullanılmalı bence. Arzu kitabesi yakın savaşan herolar için uygundur. Koruyucu kitabeyide atarsınız 3. Kitabe olarak olur biter.

lebmontt

Üye
Beyler agdirousi de güzelmiş ama yakından vurmasi guzel degil , vigelos ve agdirousiyi tavsiye ederim
Heroes of order chaos Türkiye adli sayfayi bulamadim link atarmisin dostum
Oyun bakimda ne zaman bitecek yaa su bakım