Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

saki3d

saki3d

Üye
@saki3d kardeş Her gün Dükkana Girip, Banka sekmesine tıklayın,
orda Ücretsiz al yazan yerde GİT'e tıklayın ve acılan videoları izleyin, bu şekilde günde 10~20 arası Runik kazanırsınız,

dükkan dediğin neresi ? ben magazaya tıklayınca runik satan veya runik altın takası yapılan pencere açılıyor banka sekmesi falan veya ücretsiz yazan bişey görmedim oyunda acemiyim biraz daha detaylı anlata bilirmisin sana zahmet

Video hazırlıyorum
Daha kolay anlaşılır o zaman. :oke:

Edit:
Video Ekliyorum
burdan izleyip yapabilirsiniz. Youtube yazısının solundaki tırtıklı kısma tıklayıp cözünürlüğü 480 secin. Senkron sorunu oldu video biraz hızlı idare edin :D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

vlkngs92

Üye
Bi kitabe var canın %20 nin altına düşerse bir kalkan seni koruyor onu kullanabilirsin eğer kitabe kullanmayı bilmiyorsan anlatıyım 1- dükkane girip kitabeni seç 2-kitabeni etkinleştirmek için gereken düzen ve kaos enerjisini yazıtlarla tamamla 3- kitabeyi kilitlryip kullanmaya başla iyi oyunlar:maxicep:
Daha açık yazabılır mısın? Ben yine beceremedim çünkü:) o kitabeyı aldım içine yazıt koydum fakat sanırsam düzen ve kaos enerjılerı olayını beceremedım yardımcı olursan sevınırımArkadaşlar hala cevap alamadım yardım lutfen.

saki3d

saki3d

Üye
Daha açık yazabılır mısın? Ben yine beceremedim çünkü:) o kitabeyı aldım içine yazıt koydum fakat sanırsam düzen ve kaos enerjılerı olayını beceremedım yardımcı olursan sevınırımArkadaşlar hala cevap alamadım yardım lutfen.
Ok video hazırlıyorum :ok2:

Video hazır;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

vlkngs92

Üye
saki3d

saki3d

Üye
Malesef bildigim kadariyla goremiyoruz

tolarz

Üye
Ben dün para biriktirerek lebmont aldım ödül avcısı görünümünü aldım teşkilatınız varsa sizin söyleyin bu teşkilatında kimse oyuna girmiyor teşkilata davet ederseniz. Gelirim 30 level olucam

saki3d

saki3d

Üye
Ben dün para biriktirerek lebmont aldım ödül avcısı görünümünü aldım teşkilatınız varsa sizin söyleyin bu teşkilatında kimse oyuna girmiyor teşkilata davet ederseniz. Gelirim 30 level olucam
HoCClub bizim teşkilatin adı Şu an için sadece Türk arkadaşlarımızdan oluşuyor,
her zaman online oyuncu yok ama gun icerisinde illaki bir kac kişi online oluyor.
18 uyemiz var şu an.

Son düzenleme:
ezio0305

ezio0305

Üye
tolarz kardeşim guild maçlarında lebmont benimdir söyliyim :yuru

thegreyismet

Üye
arkadaslar 28 k para biriktirdm sizce bone stalker alsam mi?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Oyunun türkçe versiyonu yok mu ?? Yklüyoum şimdi​

ezio0305

ezio0305

Üye
oyun zaten türkçeBence nutt al debronee yi tek counterlayan hero oGuilde online olduğumuz saatleri yazmamızı istemişsiniz ben 18:00-23:00 gibi aktifim

tothegrove

Üye
Beyler bende 28 k para var hangi karakteri almami onerirsiniz ?

ezio0305

ezio0305

Üye
Nutt al nutt çoğu popüler ad carry lerin counter ı debronee de alabilirsin ama late de güçsüz kalıyor elfle bile yenebiliyorsun evistix stuna sahip buda gerçekten güzel bi özellik lebmont ise hem early de hem latede ezici bi üstünlüğü var eğer markshman oynamayı seviyorsan lebmot veya nuttt al derimama 40-30 lvl değilsen nutt alma beceremezsinhe bu arada lebmont kullandığım için biliyorum full build tank ve full build lebmont karşısında tankın hiç şansı olmuyor eğer doğru hasat itemlerini aldıysan tam cqnla bile çıkabiliyorsun mücadeleden :DDebronee düşünüyosan alma derim bende var çok sıkıcı bi heroEğlenceli değil ve w sundan başka adam gibi özelliği yokkaç lvl sın

saki3d

saki3d

Üye
bende rune la nuut u alsammi diye dusunuyorum. Ama 560rune mus cok yaw

furkan1161

Üye
Ben goroshia guervus kum gezgini elf ve erefern kullanıyorum önerilerinin var mi

uRas122

Üye
oyuna giriyorum 10 dk an oynuyorum sonra atıyo yardım edebilecek varmı

saki3d

saki3d

Üye
Stock romdamısın CM romda mi? oyun mu hata verip kapanıyor yoksa oyunun menusune mi donuyorsun? biraz detay??

uRas122

Üye
root falan yok tel xperia z oyuna giriyorum oynuorum 10 dk falan oyunun bitmesine yakın atıyo