Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
bendeki tüm arkadaşlar şu an ya 30lvl+ ya da Türk. bir tek benim lvl ezik beee

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
mesela coldshe 40lvl ama yeri geliyor ondan iyi akiyorum. şaka 1 kere ondan iyi bitirdim onda da ben phaze masterdim. mesela guildde orxan var. ondan kesinlikle daha iyiyim. yarım kadar gelişiyor neredeyse

efege

Üye
mesela coldshe 40lvl ama yeri geliyor ondan iyi akiyorum. şaka 1 kere ondan iyi bitirdim onda da ben phaze masterdim. mesela guildde orxan var. ondan kesinlikle daha iyiyim. yarım kadar gelişiyor neredeyse

Senin bu oyunda herkesten farklı bir yeteneğin var.Bende çok beğeniyorum senin oynayışını :)

qiven

Üye
Slm arkadaslar bişeyler sorucam oyun hakkında lvl 23 üm son zamanlarda oyunda cok görür oldum adamlar bişey basıyo hp cubukları gri renk olup doluyo heroe su da parlıyo .bu nedir ya catlıcam bulamadm ? Bide tabletleri tam cözemedm o konu hakkında bişiler paylassak fena olmaz

efege

Üye
Slm arkadaslar bişeyler sorucam oyun hakkında lvl 23 üm son zamanlarda oyunda cok görür oldum adamlar bişey basıyo hp cubukları gri renk olup doluyo heroe su da parlıyo .bu nedir ya catlıcam bulamadm ? Bide tabletleri tam cözemedm o konu hakkında bişiler paylassak fena olmaz

Defans basıyordur partydeki birisi.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
genelde beni durdurmak için oyun başında en az 2 tane iyi adamın bana girmesi gerek. ben vurkac yapıyorum birde. Eğer mage alırsam sağlam birisi ile 12lvle kadar ona support olarak oynuyorum. mesela phaze ile sana support ile kasiyorum sonra birden fighter avlamaya başlıyorum. önemli olan kullandığın adamın tüm kombinasyinlarini ve uygun itemlerini karşıya göre ayarlamak.

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
ibrhmgzr benim nick eklerseniz birde guilde alirsaniz sevinirim :screwy:

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
guild dolu tamamen. yeni bir guild gerekli bize.

efege

Üye
Bencede

By_Casparov

By_Casparov

Üye
K.adim casparov74 eklerseniz sevinirim. Level 14 deyim.

By_Casparov

By_Casparov

Üye

Gönderdim kardeşim

serhatbjk

serhatbjk

Üye
üye olamıyorum nasıl alcam

kurtlar07

Üye
nickim antgenclik07 normal userliğim

Guild lere nasıl bakcaz