GROLER
Üye
aynen adam 40 lvl direk 1100 luk kilici cıkıyor oyun başlar başlamazYok o standart hep 1000 de anlamadigim konu benimde var. Bazilari baslar baslamaz 1000 para uzeri seyler alabiliyor. Bende anlamadim onu ya neyse. Onu sorcak kadar ingilizcem olsa sorcamda adamlara yok iste
Bu teskilat kurma meraki neden?arkadaşlar Türk teşkilatı kurucam oyunda ama cidden gelecek olanlar bu mesajı beğensin veya alıntı olarak cevaplasın çünkü geçen günlerde Maxicep teşkilatı açmıştım çok talep göreceğini sandım fakat hiç kimseden ne bir talep nede bir istek at diyen oldu bu yüzden gerçekten kendi teşkilatımız olsun Türk'lerinde birlikte ilerleyebileceği diyorsanız kurucam
beyler oyun içindeki parayı nasıl yükseltebiliyoruz bilen var mı ?
sana tavsiyem silahlı alma sakin. benimla karşılaşırsan ya da bana yakın biriyle işin zor olur. debron veya san walkera para kas. ben sand walker alırım mesela. adamdaki 3. skill pasif ve son seviyesinde 4 kere vurunca adama saldırın% 70 artıyor. 1.si adama atlama 2.si zırh azaltma. ulti zaten deli . bence sen sand walker al.
- - - Eklendi - - -
lv kaç senin?
Lvl 40 skili o isinlanma.Ya bugun PvP oynuyordum adam birden kuleye isinlandi nasil oluyor bu benim bildiğim tek isinlanma aşağıdaki bayraktan doğduğumuz yere isinlanma
bu oyun kadar hiçbirşeyi istemiyorum abi 3 aydır 7 kez silip yükledim retry yapıyor sonrada hata veriyor telefonum s3 neden böyle
donanımhaberde ismim ı love shaco kardeş ordada yardımcı olmaya çalışmıştın
donanımhaberde ismim ı love shaco kardeş ordada yardımcı olmaya çalışmıştın
Dostum 4.3 güncellemesi geldi yuklediysen tekrar denermisin?bu oyun kadar hiçbirşeyi istemiyorum abi 3 aydır 7 kez silip yükledim retry yapıyor sonrada hata veriyor telefonum s3 neden böyle
Android ve ios serverleri farklidir. Birbirinizi goremezsiniz...Arkadaşlar biz iki kişi ios bi kişi androidden oynuyoruz aramızda arkadas olmaya calıstığımızda böyle bir kullanıcı adı yok diyo Gameloft id=mirtif ama yok diyo 3 ümüz nasıl oynıcaz ?
Ezio0305 oyuna para yatırdı, bende para yatırdım bu şekilde daha hızlı alabiliyoruz ama para yatırmadan da alabilirsiniz,Nasil alabiliyorsunuz karakterleri bi turlu para biriktiremiyorum kolay yolu var mi bu oyunun adanlar tonla hero degistiriyo bende 2 tane var zoruma gidiyor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?