Oyun Heroes Of Order And Chaos (GENEL KONU)

Sponsorlu Bağlantılar

hayrikoc61

Üye
    Konu Sahibi
Heroes Of Order And Chaos (GENEL KONU)
Merhabalar. Bir sürü HOC konusu var. GENEL bir konunun şart olduğunu düşünüyorum. Bazı arkadaşlar daha yeni üyesin konuyu sahiplendin demesin lütfen. Bir sürü konu yerine bir konuda birleşiriz.

Benim level 23'dü. Tablete format attım malesef gmailden oyuna girdiğim için unuttum gmail şifresini yeni hesap açtım. Şuanki levelim 17. Gayet iyi bir playerim. Şuan kitabe falan dizmedim hero alcağımdan dolayı. Teşkilat eksik birtek. Eğer teşkilata alcak olan varsa hemen girerim. Nickim '' koc61 '' ekleyin.

BU ARADA herkes merak ettiğini sorsun bilen bilmeyene yardımcı olsun. Eğer parama kıyarım diyen varsa kursun teşkilat girelim bütün türkler oraya.
[color]

hayrikoc61

Üye
    Konu Sahibi
Baya fark var mürteza kardeşim. O konu ölmüş ilgilenen bile yok. Benımkınlede ilgilenmiyorlar o ayrı.. silebilirsiniz sıkınrı varsa

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
Baya fark var mürteza kardeşim. O konu ölmüş ilgilenen bile yok. Benımkınlede ilgilenmiyorlar o ayrı.. silebilirsiniz sıkınrı varsa
Sıkıntı yok. Sadece sordum, cevabımıda aldım. :oke:

dubsteinn

dubsteinn

Üye
benimde actigim bir konu var ama onda sorularinizi cevapliyorum. sen ios serverindemisin android mi? bizim bir gtubumuz var 30 kisi falaniz hepimiz turk guildimiz de var bize ulasmak icin googleplayden hangouts adli programi indir [email protected] a mesaj birak gtuba alayim.hhangoutsta muhabbet ediyoruz oyuna geciyoruz vs. tatilde oldugumuz icin cogumuz aktif degil malesef.gelmek istersen kapimiz acik her turk oyuncuya.

Üst Alt