ilk sayfalardaki arkadaşıki gibi benim de servisten geldiğinde böyle yazıyordu
şaka bir yana, burada yazılanlara inanasım gelmiyor yahu. ben her şeyleri kapatınca bir günü görüyorum yani akşama 10-15 falan kalıyor bazen 30 belki, ama çok az kullanmam lazım bunun için. iki mesajlaşayım, internete gireyim (3g zaten kullanmıyorum video hariç) hemen eksiliyor
oyunların emdiğini biliyorum zaten oyun oynuyorsam oyun bitince şarja takmayı göze alıyorum ama normal kullanımımda bile sizinkilere göre çok az
aman nazar değmesin ama açıkçası kıskandım biraz
bir kere denemek için interneti ful kapatmıştım, iki saatte bir açıp maillerimi whatsappı falan kontrol ettim. oyun oynamadım tabiiki, belki 10-15 dakika oynamışımdır ama hatırlamıyorum, kısa bir süre mesajlaştım, fotoğraf falan çektim, iki günü gördük, memnundum o zaman, ama her şeyden feragat ederek de kullanılmıyor telefon.
bir de bir şey soracağım, telefonu kapatıp açmak çok yer mi şarjdan? ali kemal abinin makalesine baktım da, ısındıkça soğumasnı beklemek yerine resetlesem nasıl olur ki?
edit: haksızlık etmişim telefona, şimdi baktım da şaşırdım, evde olunca farketmemişim ne zaman şarj ettiğimi, 26 saat olmuş şarjdan çekeli, %47 varmış daha
kendimle çeliştim resmen ama çok şaşırdım, gerçi internete hiç girmedim telefondan, ama açıktı hep 2g ile. bir ara bilgisayara foto atıyordum orada biraz şarj olmuştur 15-20 dakika belki. çok şaşırttı beni, dışarı çıktığımda neden bu kadar gitmiyorsun ah ah