FeLonieS
Üye
Yok artık.Aynen benimdeama benim sevgili bunları bile kıskanıyor
![]()
Bunun benzeri başka duvarkağıtları var mı acaba?Yok artık.Aynen benimdeama benim sevgili bunları bile kıskanıyor
![]()
Bunun benzeri başka duvarkağıtları var mı acaba?Dur bitane daha var onuda yollim sanaYok artık.Bunun benzeri başka duvarkağıtları var mı acaba?
hehe, çok sağolun hocam.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Al iki tane daha güle güle kullan benim kızlarım bunlar![]()

rica ederim kardeşimhehe, çok sağolun hocam.![]()
burayamı yüklücen resmi kardeşimCanlar resim upload uygulaması sağlam bi tane tavsiye ricam . Tapatalk ta Hayır yok server sorunlu sanırım
Çözüm buldum teşekkürvalla bende tapatalktan hiç yapmadım hızlıresimden linki alıp mobil siteden halediyorum hep
Beyler bu goruntuyu nasil elde edebilirim yani icon pack ve wallpaper lazim
Klasör tasarımını hiç değiştirmeyeceksin galiba ^_^Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Klasör tasarımını hiç değiştirmeyeceksin galiba ^_^

Sanki face tek başına sırıtmış oradaBoyle iyi degilmi![]()

Sanki face tek başına sırıtmış orada![]()

0 kb olan widget ne ise o kaldırılıp whatsapp ve facenin altına iki klasör koyulup en alt ortaya bir klasör daha koyulup güzel bir tasarım olabilir diye düşünüyorum sorun olmazsa deneme şansınız varmı acabaOnu son anda koydum aslında whatsapın altına koycaktım![]()

0 kb olan widget ne ise o kaldırılıp whatsapp ve facenin altına iki klasör koyulup en alt ortaya bir klasör daha koyulup güzel bir tasarım olabilir diye düşünüyorum sorun olmazsa deneme şansınız varmı acaba![]()

Buda hoş olmuş ama demek istediğim tek olan klasör bir alt kademeye ve diğer altta kalan ikisi diğer yan taraftaki klasörlerin altına gelicek yani tek olan bir alt kademe olup altta kalan ikisi yanlarda olan tek klasörlerinin altına, sonuç olarak yanlarda ikişer ortada ise bir tane olucakTam anlamadım ama böylemi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayrıyetten o kaldırdığımız widgette ortaya gelse hoş durabilir

Buda hoş olmuş ama demek istediğim tek olan klasör bir alt kademeye ve diğer altta kalan ikisi diğer yan taraftaki klasörlerin altına gelicek yani tek olan bir alt kademe olup altta kalan ikisi yanlarda olan tek klasörlerinin altına, sonuç olarak yanlarda ikişer ortada ise bir tane olucakayrıyetten o kaldırdığımız widgette ortaya gelse hoş durabilir
Bu şekilde, tabii sizin zevkinize kalmış ben hoş olacağını düşünüyorum. Umarım sizi uğraştırmıyorumdur![]()