Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye

Al iki tane daha güle güle kullan benim kızlarım bunlar :)

• Beğen
Tepkiler: akflat ve FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The SLayeR
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar resim upload uygulaması sağlam bi tane tavsiye ricam . Tapatalk ta Hayır yok server sorunlu sanırım

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hem buraya hem diğer bölümler için lazım görüntü olursa . Netim deve gibi tarayıcı çok zahmetli inan .

The SLayeR

The SLayeR

Üye
valla bende tapatalktan hiç yapmadım hızlıresimden linki alıp mobil siteden halediyorum hep

irisromagnetic

Üye

Beyler bu goruntuyu nasil elde edebilirim yani icon pack ve wallpaper lazim

Hocam bu ekrandaki iconlar:

''Tiny White Icon Pack'' veya '' Min - Icon Pack'' yani her ikisi de Play Store'da var ücretsiz indirebilirsin.

Wallpaper:

Veya

;)

• Beğen
Tepkiler: TheOldBros ve Luck Star
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

RowneSM

RowneSM

Üye
Onu son anda koydum aslında whatsapın altına koycaktım :)
0 kb olan widget ne ise o kaldırılıp whatsapp ve facenin altına iki klasör koyulup en alt ortaya bir klasör daha koyulup güzel bir tasarım olabilir diye düşünüyorum sorun olmazsa deneme şansınız varmı acaba :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
0 kb olan widget ne ise o kaldırılıp whatsapp ve facenin altına iki klasör koyulup en alt ortaya bir klasör daha koyulup güzel bir tasarım olabilir diye düşünüyorum sorun olmazsa deneme şansınız varmı acaba :)

Tam anlamadım ama böylemi :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: RowneSM
RowneSM

RowneSM

Üye
Tam anlamadım ama böylemi :)

Buda hoş olmuş ama demek istediğim tek olan klasör bir alt kademeye ve diğer altta kalan ikisi diğer yan taraftaki klasörlerin altına gelicek yani tek olan bir alt kademe olup altta kalan ikisi yanlarda olan tek klasörlerinin altına, sonuç olarak yanlarda ikişer ortada ise bir tane olucak :) ayrıyetten o kaldırdığımız widgette ortaya gelse hoş durabilir :)

Bu şekilde, tabii sizin zevkinize kalmış ben hoş olacağını düşünüyorum. Umarım sizi uğraştırmıyorumdur :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Buda hoş olmuş ama demek istediğim tek olan klasör bir alt kademeye ve diğer altta kalan ikisi diğer yan taraftaki klasörlerin altına gelicek yani tek olan bir alt kademe olup altta kalan ikisi yanlarda olan tek klasörlerinin altına, sonuç olarak yanlarda ikişer ortada ise bir tane olucak :) ayrıyetten o kaldırdığımız widgette ortaya gelse hoş durabilir :)

Bu şekilde, tabii sizin zevkinize kalmış ben hoş olacağını düşünüyorum. Umarım sizi uğraştırmıyorumdur :)

Oldu gibi :D

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: lazye ve RowneSM

Üst Alt