Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Hocam bi türlü bulamadım ya. Rom dosyasından çekip upload yapamaz mısınız?
Buyur kardeşim sistemden aldım bi dene system font klasörüne at bakalım inş olur

• Beğen
Tepkiler: burangokhan

burangokhan

Üye
Buyur kardeşim sistemden aldım bi dene system font klasörüne at bakalım inş olur
Hocam çoook ama çook tşk ederim ifont ile kurdum oldu. Çook tşk ederim ama türkçe karakterleri desteklemiyor :-)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Hocam çoook ama çook tşk ederim ifont ile kurdum oldu. Çook tşk ederim ama türkçe karakterleri desteklemiyor :-)
Rica ederim kardeşim olduysa ne mutlu bende türkçe karakterlerde sorun yok stock oldğu için tabi için rahat etmezse sen genede xda ya bak belki apk sını bulursun

burangokhan

Üye
Rica ederim kardeşim olduysa ne mutlu bende türkçe karakterlerde sorun yok stock oldğu için tabi için rahat etmezse sen genede xda ya bak belki apk sını bulursun
Xda'ya baktım ama pek bişi bulamadım. Tekrar tşk ettim

burangokhan

Üye
Tamam kardeşim tekrardan rica ederim :)
Hocam kusura bakmayın ama son bi soru. Ben note 2 dr ketanın bir romunu kullanıyorum ve fontlar kısmında 300 den fazla font var acaba onları silmek için romdan hangi dosyaya gitmem gerekiyor. Ya o fontların konumu ne?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tapatalk ta resim koyma yetkisi sorunu var canlar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Hocam kusura bakmayın ama son bi soru. Ben note 2 dr ketanın bir romunu kullanıyorum ve fontlar kısmında 300 den fazla font var acaba onları silmek için romdan hangi dosyaya gitmem gerekiyor. Ya o fontların konumu ne?
System klasörüne giirp fonts klasöründe bulablirsin ama şuda var bi fontun 3 4 tane dsyasıda oluyor bzen

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam duvar kağıdını uploadlayabilir misiniz?

Luck Star

Luck Star

Üye

Üst Alt