Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Dostum gözler yakıyor bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Yüce Allahımızın hikmeti :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Buzz launcher

• Beğen
Tepkiler: Dede
systemchi

systemchi

Üye
Miui v5 meeui dark locksreen and theme:

en-sel

en-sel

Üye
[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]

Galaxy wonder miuihome2 launcher iphone teması. yanlız arkadaşlar bir kaç gündür bu launcheri kullanıyorum da arada kendini yeniden başlatıyo neden acaba bilen varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Türe

Türe

Üye

Esinlenerek yaptım karışık gelebilir ama işlevselliği önplana aldım.

izanagi

Üye

Önceden paylaştığım arayüzümde bir kaç değişikliğe gittim..Artık 3-5 ay götürür beni.:ehe

esqin44

Üye

Önceden paylaştığım arayüzümde bir kaç değişikliğe gittim..Artık 3-5 ay götürür beni.:ehe

kardes kullandigin launcherin ismini eger mumkunse launcherin kendisini ve kullandigin dosyalari bana gondere bilirmisin

- - - Eklendi - - -

kardes kullandigin launcherin ismini eger mumkunse launcherin kendisini ve kullandigin dosyalari bana gondere bilirmisin

scandall20

Üye

- - - Eklendi - - -

deskop die bi widget programı var büyük ihtimal onu kullanarak yapmış ama teli kapatıp açınca bütün görüntüler gidyo bastan yapmak zorunda kalınyo onun çözümünü bulamadım

emrh77

emrh77

Üye
o task bardaki parlaklığın yanındaki otomatik parlaklık ayarını nereden koydun ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Nova launcher :cool:

Türe

Türe

Üye
4G :hmmm

Sarangni

Sarangni

Üye

TSF Shell
Dcikonz Tsf Shell Theme
Beautiful Widget

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Buzz launcher
Dzikon

izanagi

Üye

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım destkop visualizer ve adw launcher programını kullanarak yaptım ,linkleri aşağıda

- - - Eklendi - - -

deskop die bi widget programı var büyük ihtimal onu kullanarak yapmış ama teli kapatıp açınca bütün görüntüler gidyo bastan yapmak zorunda kalınyo onun çözümünü bulamadım

Görüntüleri telefonda nereye koyduysanız orada duracak ,eğer siler ya da yerini değiştirirseniz program yerini bulamıyor..Resim gösterdiğiniz klasörde kalsın.

Sarangni

Sarangni

Üye

Üst Alt