Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
güzel olmuş nasıl yapıldığını anlatabilir misin... bendede Sslauncher var ama yapamadim...

Burdan anlatmaya çalışırsam bayağı uzun sürer yaparkende bi 10-15 dk mı alıyo ama istek olursa video çekebilirim.

Buhara15

Üye

Burdan anlatmaya çalışırsam bayağı uzun sürer yaparkende bi 10-15 dk mı alıyo ama istek olursa video çekebilirim.

video veya anlatim olursa özelden atarsan çok makbule geçer

ka_za

ka_za

Üye
Biraz abartmisim sanırım :) Sıkıldım degistirecem şimdi gitmeden görün dedim :)

Türe

Türe

Üye
Sonuncusu hoşmus nasıl yaptın :)

erkonetti

Üye
ka_za

ka_za

Üye

Bilmiyorum Buzz launcherı duydun mu hiç. İlginç bir marketi var herkes kendi böyle arayuz yapıp kaydediyor bir bak bence baya çeşitli şeyler var ben orda gördüğüm arayuzlerde beğendiğim herseyi birleştirdim. Eger kullanirim dersen bana mesaj at ordaki arayuz sayfamı mesaj atim indiriyorsun sana otomatik gerekli programlari söylüyor buzz, uygulamasi baya bir basit oluyor. Yada tektek hangi parcanin hangi uygulama olduğunu da söyleyebilirim.

Türe

Türe

Üye
Bilmiyorum Buzz launcherı duydun mu hiç. İlginç bir marketi var herkes kendi böyle arayuz yapıp kaydediyor bir bak bence baya çeşitli şeyler var ben orda gördüğüm arayuzlerde beğendiğim herseyi birleştirdim. Eger kullanirim dersen bana mesaj at ordaki arayuz sayfamı mesaj atim indiriyorsun sana otomatik gerekli programlari söylüyor buzz, uygulamasi baya bir basit oluyor. Yada tektek hangi parcanin hangi uygulama olduğunu da söyleyebilirim.

İyiymii bu aklımda bulunsun da haftasonu halledelim :)

baybatu71

Üye
güzel olmuş nasıl yapıldığını anlatabilir misin... bendede Sslauncher var ama yapamadim...
Ben galaxy ace kullanıyorum böyle şeyler nasıl yapılıyor bilmiyorum biri yardımcı olabilirmi

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Bende Sattıgım PockettanBir Kaç SS Ekleyeyim
Gingerbeard 2.3.6 Stock Rom

Buda Nokia 6630 :D :D :D

meosenturc

meosenturc

Üye

Beyaz kaplanim ;)

Nextman

Nextman