Buhara15
Üye
1 Tanede benden gelsin
güzel olmuş nasıl yapıldığını anlatabilir misin... bendede Sslauncher var ama yapamadim...
1 Tanede benden gelsin
deskop die bi program var onla yapılyo kardesimNasi yaptiniz acaba ?
güzel olmuş nasıl yapıldığını anlatabilir misin... bendede Sslauncher var ama yapamadim...
Burdan anlatmaya çalışırsam bayağı uzun sürer yaparkende bi 10-15 dk mı alıyo ama istek olursa video çekebilirim.
Burdan anlatmaya çalışırsam bayağı uzun sürer yaparkende bi 10-15 dk mı alıyo ama istek olursa video çekebilirim.

Sonuncusu hoşmus nasıl yaptın![]()

Benimkini soruyosan anlatim degilse uğraşmiyim baya bir uzun![]()

Seninki![]()
Bilmiyorum Buzz launcherı duydun mu hiç. İlginç bir marketi var herkes kendi böyle arayuz yapıp kaydediyor bir bak bence baya çeşitli şeyler var ben orda gördüğüm arayuzlerde beğendiğim herseyi birleştirdim. Eger kullanirim dersen bana mesaj at ordaki arayuz sayfamı mesaj atim indiriyorsun sana otomatik gerekli programlari söylüyor buzz, uygulamasi baya bir basit oluyor. Yada tektek hangi parcanin hangi uygulama olduğunu da söyleyebilirim.

İyiymii bu aklımda bulunsun da haftasonu halledelim![]()

Ben galaxy ace kullanıyorum böyle şeyler nasıl yapılıyor bilmiyorum biri yardımcı olabilirmigüzel olmuş nasıl yapıldığını anlatabilir misin... bendede Sslauncher var ama yapamadim...
Sade ve biraz işlevsel olsun dedim.