Hocam birşey soracaktım. Galaxy note 2 kullanıcısıyım. 240 dpi mod uyguladım ana ekran 6 x 5 oldu ama hava durumu vidgeti 4 x 2 olduğu için tüm ekranı kaplamıyor. Vidgeti nasıl 5 x 2 yapabilirim sizdeki gibi
Bunları nasıl yaptın. Ben galaxy note II kullanıyorum aynısını yada bir benzerini oluşturmak mümkün mü?
Hocam ikon paketinin adını ve üst bar'ı nasıl böyle yaptınız acep ablatabilir misiniz
Bunları nasıl yaptın. Ben galaxy note II kullanıyorum aynısını yada bir benzerini oluşturmak mümkün mü?
Hocam ikon paketinin adını ve üst bar'ı nasıl böyle yaptınız acep ablatabilir misiniz
Dostum ilk resim kilit ekranı onePlus one tarzı kullanabilmen için CM romlarından birini kurmalısın XDA da mevcut
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Üst barı xposed modülleri ile yaptım modülün adı flat style module xda da mevcut aratırsan bulursun
Her ekrana farklı duvar kağıdı koymak istiyorsan markketten multipicture live wallpaper uygulamasını indirebilirsin.
Launcher olarak Apex Launcher, widgetler de zooper kullandım
Hocam birşey soracaktım. Galaxy note 2 kullanıcısıyım. 240 dpi mod uyguladım ana ekran 6 x 5 oldu ama hava durumu vidgeti 4 x 2 olduğu için tüm ekranı kaplamıyor. Vidgeti nasıl 5 x 2 yapabilirim sizdeki gibi