Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye

Oyunları boyle dizecem...

PriZm

PriZm

Üye

Helal olsun harbiden. Ustune 2 model daha cikti hala canavar gibi. Bende desire hd ye denicem ama useniyorum. :D
Samsung zamanında ve halen daha devam eden bir "donanım canavarı" yaratmıştı aslında.ama değerini bilmedi.(bkz. imzam :D)

bak bakalım kaç telefonda Wolfson VM8994 gibi kaliteli ses veren ses kartlı telefon var? bu ses kartı S2/S3/Note 2 de bile yok..
daha çoğu telefonda ses kartıda yok :D:D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

Samsung zamanında ve halen daha devam eden bir "donanım canavarı" yaratmıştı aslında.ama değerini bilmedi.(bkz. imzam :D)

bak bakalım kaç telefonda Wolfson VM8994 gibi kaliteli ses veren ses kartlı telefon var? bu ses kartı S2/S3/Note 2 de bile yok..

Nerden öğrenecez ses kartını gsmarenaya baktım yazmıyo bişey sadece xloud mod olduğu yazıyo

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

C6-01 seste fark atıyor sgs ye :zzz: ama samsung içinde sgs apayrı :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Bak bakalım S2 bu kalitede ses kaydı yapabiliyormu? :D

Yetmezse kendi çekimim olan MFÖ konserini youtube'a yükleyebilirim :) seste 1 tane bile bozulma yok :)
- - - Eklendi - - -

Birde 50+ fps ile oynuyorum dedin ona nasıl bakıyorsun Ali yada nasıl anlıyorsun

Göz alışkanlığı :) eğer gözlerin iyi ise Görüntü karelerini yakalayabiliyorsan ve kasma/hızlı arasındaki farkı çıkartabiliyorsan ortalama fps hızını çıkartabilirsin :)

Gözlük kullanıyorum ama doğuştan gelen bir yetenek galiba :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Türe

Türe

Üye
Ali kernelin script destegi olup olmadigni nereden ogreniriz :hmmm

frk uzn

frk uzn

Üye

T20 Ceptsonic v3

Türe

Türe

Üye
Varmis :eller: simdi reboot zamani :eller:

cukuleaks

Üye

Evet bu ses kartı cidden s2 de yok
S2 den ses yoneyicisine girdim ses kartıda yoktu...

droidçi

droidçi

Üye

biazda miui deneyelim

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
YILMAZBY

YILMAZBY

Üye

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Üst Alt