Oyunları boyle dizecem...
Most Wanted SGS de hic kasma yapiyor mu?
0 lag sürekli 40-50 + FPS 
0 lag sürekli 40-50 + FPS
![]()

Samsung zamanında ve halen daha devam eden bir "donanım canavarı" yaratmıştı aslında.ama değerini bilmedi.(bkz. imzam
Helal olsun harbiden. Ustune 2 model daha cikti hala canavar gibi. Bende desire hd ye denicem ama useniyorum.![]()
)

Samsung zamanında ve halen daha devam eden bir "donanım canavarı" yaratmıştı aslında.ama değerini bilmedi.(bkz. imzam)
bak bakalım kaç telefonda Wolfson VM8994 gibi kaliteli ses veren ses kartlı telefon var? bu ses kartı S2/S3/Note 2 de bile yok..
daha çoğu telefonda ses kartıda yok![]()
Samsung zamanında ve halen daha devam eden bir "donanım canavarı" yaratmıştı aslında.ama değerini bilmedi.(bkz. imzam)
bak bakalım kaç telefonda Wolfson VM8994 gibi kaliteli ses veren ses kartlı telefon var? bu ses kartı S2/S3/Note 2 de bile yok..
ama samsung içinde sgs apayrı 
xLoud yazılımsal bir olay.bir araştırayım senin telefonda ne olduğunu.Nerden öğrenecez ses kartını gsmarenaya baktım yazmıyo bişey sadece xloud mod olduğu yazıyo
Sana birşey demiyorum.. PowerAMP+Voodoo Sound: olağan üstü
C6-01 seste fark atıyor sgs yeama samsung içinde sgs apayrı
![]()
xLoud yazılımsal bir olay.bir araştırayım senin telefonda ne olduğunu.

seste 1 tane bile bozulma yok 
Birde 50+ fps ile oynuyorum dedin ona nasıl bakıyorsun Ali yada nasıl anlıyorsun
eğer gözlerin iyi ise Görüntü karelerini yakalayabiliyorsan ve kasma/hızlı arasındaki farkı çıkartabiliyorsan ortalama fps hızını çıkartabilirsin 

int.d klasörü varsa destekliyordurAli kernelin script destegi olup olmadigni nereden ogreniriz![]()

int.d klasörü varsa destekliyordur![]()
du bi bakem gelem 
Most Wanted SGS de hic kasma yapiyor mu?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız