Herkes Avatar+Nickinin hikayesini yazsın...

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Avatarım sabittir. Bütün sitelerde budur. Hikayesi; webmasterın simgesi linux penguen, bende bir webmaster olduğum için google da linux rambo diye arattım çıkan bu simgenin daha büyük halini bulup düzenledim ve nickimi yazdım. 3 yıldır bu avatarı kullanıyorum.

Nick, birden aklıma geldi. Kardeşimle, yeni internet bağlamıştık 6 yıl önce. Bir nick bulalım heryerde onu kullanırız diye anlaştık. Ama ne olsun diye hiçbirşey aklımıza gelmiyordu. Rambo filmlerini severdim, aniden Rambo nicki kullanmak geldi aklıma. Ama çoğu sitede bu isim önceden alınmış oluyordu. Bizde FT takısını ekledik. 2007'den beridir Rambo_FT nickini kullanırız.

fLuke!

fLuke!

Üye
Benim nick şöyle oluştu;
MDK isimli oyunu küçüklüğümde çok oynamıştım ve seviyordum.Ordaki karakterlerden birisinin ismi Dr.Fluke Hawkins idi.Bende nicki böyle oluşturdum."fLuke!", doktorun isminden geliyor.Avatarsa;
Şu an bir AC hayranıyım.Ezio'nun bir resmi.Bana resim çok hoş gelmişti.Bunu seçtim.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
hydravision ekran kartı progmamı telefuzu haydaravısyon :)

dolob99991

Üye
benim nickim sokaktan geldi

joker.lg

joker.lg

Üye
benim avatar en sevdiğim bilim kurgu dizisi doctor whodan geliyor adım ise counter maçı yapıyoruz ordan joker lg ise lady gagadan geliyor kısaltma :)

viktoreznov

viktoreznov

Üye
nickim: call of duty black'taki viktor reznov karakterini hepiniz bilirsiniz. O karakter çok hoşuma gidiyordu o zamanlar ve nickime de onun ismini koydum :)

avatarımın ne olduğunu bilmiyorum çoktandır cepten giriyorum ve avatarımın ne olduğunu unuttum :D lütfen biri avatarımda ne olduğunu söyleyebilir mi :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye
avatarım ; geçen yıl ilkokuldan mezun olurken çektirmiştim. Çok anılarım vardır 8.sınıfta. Baktıkça hatırlarım

Nickim ; ben şu fandroidcilere gıcık olduğumdan dolayı böyle bi nick aldım.

Konuda imzanızın nerden geldiğini yazın diye bişey yok. Ama söylemek istiyorum.

8487 :uğur oluyor. Harflerin Telefondaki karşılığı
i736 : irem. Çok sevdiğim ama bi türlü açılamadığım kızın ismi.

8487i736

ibrother

ibrother

Üye
nick:ismim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hikayeye göre; kralı Hindistan ile Çin arasındaki bir adada hüküm sürer (eserin daha sonraki biçimlerinde bunun yerine Şehriyar'ın Hint ve Çin'de egemenlik sürdüğü yazar). Şehriyar karısının kendisini aldattığını öğrenir ve öfkelenir, tüm kadınların sadakatsiz, nankör olduğuna inanmaya başlar. Önce karısını öldürtür, sonra da vezirine her gece kendisine yeni bir hanım bulmasını emreder. Her gece yeni bir gelin alan Şehriyar, geceyi hanımıyla geçirdikten sonra tan vakti hanımını idam ettirir. Bir süre bu böyle devam eder. Vezirin akıllı kızı Şehrazad bu kötü gidişata son vermek için bir plan kurar ve Şehriyar'ın bir sonraki eşi olmaya aday olur. Evlendikleri geceden başlayarak, kardeşi Dünyazad'ın hikaye dinlemeden uyuyamadığını söyler ver hergece Dünyazad'ın da yardımıyla çok güzel ve heyecanlı hikayeler anlatmaya başlar ama tam şafak vakti geldiğinde, hikayenin en heyecanlı yerinde, hikayeyi anlatmayı keser. Hikayenin sonunu merak eden Şehriyar, Şehrazad'ın hikayeye ertesi gece devam edebilmesi için, o gecelik Şehrazad'ın idamını erteler. Her gece bir önceki masalın devamını anlatıp yeni bir hikayeye başlar ve yine tam tan vakti hikayenin en heyecanlı yerinde anlatmayı bırakır. Kitabın sonuna kadar yer alan hikayeler, Şehrazad'ın Şehriyar'a anlattığı hikayelerdir. Sona gelindiğinde, Şehrazad üç erkek çocuğu doğurmuştur ve evliliklerinden uzunca bir süre geçmiştir. Kralın kadınlara olan öfkesi ve kötü düşünceleri dinmiş, Şehrazad'ın sadakatine inanmıştır.
Nick:
Binbir gece masallarındaki hükümdarın ismidir, okuyun tavsiye ederim..
Kendi yapımım olan illuminati ambigramıdır, melekler ve şeytanlar ı okuyan-izleyen(kesinlikle tavsiye ederim) varsa bilirler, ambigramı ters çevirip okuduğunuzda yine aynı yazı çıkmaktadır.. resmi, pc yi, tableti, telefonu, monitörü artık nerden bakıyorsanız, ters çevirip deneyebilirsiniz :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
nick: vin diesel in yeni nesil ajan diye bir filmi var (belki on defa izlemisimdir ) orjinal ismi xXx diye geçiyor nick ordan geliyor avatar da vin diesel in kendsi

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ikiside birbirinden alakasız hikayesi bu kadar :d:

Hasan

Üye
nick : hangi foruma üye olursam bi hasan adlı üye alınmış oluyordu ben de düşündüm düşündüm aklıma bişey gelmedi telefona bi baktım e51 yazısını gördüm hemen ismimin yanına ekledim :aha:

Her sitede aynı nick :D bazı yerlerde Hasan diye ama onlar da yeni site diye :) 3 tane forumda ban yedim birisinde maxicep i reklam ettim diye diğerinde konusunu çaldım diye :d: diğerinde ise aykutluk yaptım diye :bilmm

:d:

---------- Eklendi @ 18:00:00 ---------- Yazıldı @ 17:58:51 ----------

Avatari ise google görsellerden buldum :d:

minoo

minoo

Üye
nick: vin diesel in yeni nesil ajan diye bir filmi var (belki on defa izlemisimdir ) orjinal ismi xXx diye geçiyor nick ordan geliyor avatar da vin diesel in kendsi

Hayranim Vin Diesel'e yahu..

Benim avatarin hikayesi yok. Kill Bill asigi olarak (kac kere izledigimi hatirlamiyorum ve her defasinda ilk kez izliyormus gibiyim) en begendigim fotograf buydu. Uzun zamandir da degistirmedim.

Nickim biraz garip :ehe
Bizim komsunun bebegi -elimde buyudu bucur- konusmaya yeni basladiginda bana Pinar diyemezdi. Mino derdi hep. Sonra baktim bizimkiler bana hep mino diye sesleniyor. Bebek buyudu simdi 6 yasinda ama hala herkes bana mino der :D

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Aslında dj_pelin idi :) ( Biraz şiir tarzı yazayım )
Hatırlamıyorum Mevsimini Ne yazdı ne kış hatırlamıyorum garip bir mevsim idi ..
Yanlışlıkla İmzama hem resim hemde yazı eklemiş idim..
Them Ck ( Yani Cengiz ) Umarı Mesajı yolladı kaldır dedi velhasılkelam ..
Sohbet ettik .. konu geldi nickime.. bende çocuksu buluyordum tabi oda buldu..
sonra kararlaştırdık yani tamamen cengizin yardımı ile :) Sadelikten yana kullandım nickimi öyle işte :)

~
avatar Metin Yaptı o kdar istedikten sonra en sonunda yaptı :)
avatarı çok seviyorum .. beni ifade ediyor vesselam..

Heroata

Heroata

Üye
Nick: maxicepe bi oyun indirmek için üye olmuştum sonra patladı gitti :D

Avatar: facebooku en eğlenceli kılan troll face hareketli resminin upload ettirdiğim zaman hareketsiz kaldığı resim :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Zamanında ( mIRC kafelerde tavan yapıyorken. süperonline server'ı 10.000 kullanıcıdan sonra otomatik banlıyorken yani.. o kadar eski :P: ) bir arkadaşımın nicki KaYRa idi... Çok hoşuma giderdi.Hatta adımı bile değiştirmeyi düşündüm.Sonra oğlum oldu ve adını KaYRa koydum.Buraya da KaYRa olarak kayıt olmak istedim ama benden önce birisi kapmıştı.Bende KaYRaBeY olarak katıldım aranıza... Avatara gelince geçen gün gördüm ekledim özel bir sebebi yok :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Vay be... Neydi o yıllar... mIRC Süperonline server'ı vardı.Çatlıyordu kalabalıktan.Op olmadığım az kanal vardı.Zurna, ayna, ayva, klavye, lezbiyen, gay, kültür, şiir, istanbul :) Varmı aranızda mIRC yapan eski toprak :tebessüm:

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
özel bi sebebi yok kullanıcı adımın
Fakat kullanıcı resmimin özel bir sebebi var en sevdiğim oyun.

ecel54

ecel54

Üye
counter nickimdi ve bütün niclerim o oldu. Bi oyunda ecel54 görürseniz ve iyi oynuyorsa garanti benimdir(point blank fena oynarım, her oynadığımda hile derler :). Her forumda da ecel54 diye kayıt oluyorum.

Heroata

Heroata

Üye
Eski Nick'imdi yukarıdaki (yhata)

Şimdiki nick imin hikayesi de ablamın bi oyundaki adının hero ile başladığı bana çok hoş gelmişti ve ben de adımın yarısını alıp heronun sonuna koydum xD

- - - Eklendi - - -

counter nickimdi ve bütün niclerim o oldu. Bi oyunda ecel54 görürseniz ve iyi oynuyorsa garanti benimdir(point blank fena oynarım, her oynadığımda hile derler :). Her forumda da ecel54 diye kayıt oluyorum.

ben de point de heroatabrk ekle :D yeniyim

Üst Alt