Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Avatarım sabittir. Bütün sitelerde budur. Hikayesi; webmasterın simgesi linux penguen, bende bir webmaster olduğum için google da linux rambo diye arattım çıkan bu simgenin daha büyük halini bulup düzenledim ve nickimi yazdım. 3 yıldır bu avatarı kullanıyorum.
Nick, birden aklıma geldi. Kardeşimle, yeni internet bağlamıştık 6 yıl önce. Bir nick bulalım heryerde onu kullanırız diye anlaştık. Ama ne olsun diye hiçbirşey aklımıza gelmiyordu. Rambo filmlerini severdim, aniden Rambo nicki kullanmak geldi aklıma. Ama çoğu sitede bu isim önceden alınmış oluyordu. Bizde FT takısını ekledik. 2007'den beridir Rambo_FT nickini kullanırız.
Nick, birden aklıma geldi. Kardeşimle, yeni internet bağlamıştık 6 yıl önce. Bir nick bulalım heryerde onu kullanırız diye anlaştık. Ama ne olsun diye hiçbirşey aklımıza gelmiyordu. Rambo filmlerini severdim, aniden Rambo nicki kullanmak geldi aklıma. Ama çoğu sitede bu isim önceden alınmış oluyordu. Bizde FT takısını ekledik. 2007'den beridir Rambo_FT nickini kullanırız.

lütfen biri avatarımda ne olduğunu söyleyebilir mi 

) bir arkadaşımın nicki KaYRa idi... Çok hoşuma giderdi.Hatta adımı bile değiştirmeyi düşündüm.Sonra oğlum oldu ve adını KaYRa koydum.Buraya da KaYRa olarak kayıt olmak istedim ama benden önce birisi kapmıştı.Bende KaYRaBeY olarak katıldım aranıza... Avatara gelince geçen gün gördüm ekledim özel bir sebebi yok