nickimiin hikayesi askerde başlıyor
askerde şafak 7 derken vukuattan ceza evine gireceğim 5 gün diskoya gideceğim (askerlik yapanlar bilir diskoyu) yeni üstteğmenimiz ilk görevine başlarken ilk imzaladığı kağıt benim tutanağım adam çağırttı beni
Neden uyudun nöbette dedi(ki uyandırmadı alt devrelerim ali cengiz oyununa geldim)
Bende uyuduğum için uyudum komutanım dedim uyumanın mazereti mi olur dedim
benden önceki uyandırmamış dedim
Nerelisin sen dedi van dedim
Bunlar hepsi böyle pislik gönderin gitsin bunlar alışık böyle şeylere dedi
benim nevrim döndü gömleği açtım ne diyorsun sen lan dedim bu askerliği de seni de diye başladım kamelyaya yürümeye başladım kafamdaki bıçağı almak o adamı sermekti başçavuşumuz baba adamdı geldi uyardı beni bak gidiyorsun beş gün yat kalk git evine oğlum yapma etme ben çıldırmışım zorla taskin ettiler meğer bu üstteğmen inzibat çağırdı bi süre sonra landlarla inzibatlar geldi kollara kelepçeyi vurunca irkildim ceza evi kağıdımı ellerine tutuşturarak direk revire ordaki üstteğmeni de aramış cezaevi kağıdıma ağır
"depresif" hareketlerinden dolayı hücrede yatması uygundur yazdı ve kaşeledi arkasından hoppala hücreye 5 gün (girdiğin saatte çıktığın için aslında 6 gün yattım) hücrede 2 metreye 1 metre hücrede sadece günde 1 defa havalandırmaya çıkarak cezayı bitirdim ama hala o günleri içim burkularak hatırlıyorum

ondan dolayı depresif nickini kullanıyorum hatıra hesabı