Herkes Avatar+Nickinin hikayesini yazsın...

Sponsorlu Bağlantılar

kurt bey

kurt bey

Üye
nebilim vefasızlığın sayesinde baya zamandır göreşemiyoz ya belkim ondandır :pro: msnden konuşuyoz ya filan deme o sayılmaz:?sl?k

prince of hell

prince of hell

Üye
nickimiin hikayesi askerde başlıyor
askerde şafak 7 derken vukuattan ceza evine gireceğim 5 gün diskoya gideceğim (askerlik yapanlar bilir diskoyu) yeni üstteğmenimiz ilk görevine başlarken ilk imzaladığı kağıt benim tutanağım adam çağırttı beni
Neden uyudun nöbette dedi(ki uyandırmadı alt devrelerim ali cengiz oyununa geldim)
Bende uyuduğum için uyudum komutanım dedim uyumanın mazereti mi olur dedim
benden önceki uyandırmamış dedim
Nerelisin sen dedi van dedim
Bunlar hepsi böyle pislik gönderin gitsin bunlar alışık böyle şeylere dedi
benim nevrim döndü gömleği açtım ne diyorsun sen lan dedim bu askerliği de seni de diye başladım kamelyaya yürümeye başladım kafamdaki bıçağı almak o adamı sermekti başçavuşumuz baba adamdı geldi uyardı beni bak gidiyorsun beş gün yat kalk git evine oğlum yapma etme ben çıldırmışım zorla taskin ettiler meğer bu üstteğmen inzibat çağırdı bi süre sonra landlarla inzibatlar geldi kollara kelepçeyi vurunca irkildim ceza evi kağıdımı ellerine tutuşturarak direk revire ordaki üstteğmeni de aramış cezaevi kağıdıma ağır "depresif" hareketlerinden dolayı hücrede yatması uygundur yazdı ve kaşeledi arkasından hoppala hücreye 5 gün (girdiğin saatte çıktığın için aslında 6 gün yattım) hücrede 2 metreye 1 metre hücrede sadece günde 1 defa havalandırmaya çıkarak cezayı bitirdim ama hala o günleri içim burkularak hatırlıyorum :agla
ondan dolayı depresif nickini kullanıyorum hatıra hesabı
zormuş seninkide ama sende fazla tepki vermişin 5 günle ii kurtulmuşun

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
NeedLeFLuff bir yaşam tarzı.

NeedLeFLuff bir felsefe.

NeedLeFLuff bir dışa vuruş.

NeedLeFLuff bir sürünceme :D

Ya şaka maka bi anlamı yok.Aslında var ama NeedLe ve FLuff olarak iki ayrı kelimeden oluşuyor.

NeedLe : İğne,çuvaldız v.b benzeri dikiş gereçlerine verilen ad.

FLuff : Kuştüyü kadar yumuşak anlamına gelen bir deyim.(Sanırım :D )

Bakınca biraz anlamsız görünebilir.İlk başlarda bende biraz yadırgadım ama alıştım artık :D

Ama avatar konusunda bir fikrim yok.Muhtemelen başka bir yerde forumda v.s görüp koymuşumdur.Sadece burda kullanıyorum.Özel bi nedeni yok.

İmzamıda genelde güncellerim ama sürekli GaLaTaSaRaY ı çağrıştıracak birşeyler bulundururum.

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
Hoop yukarı çıksın bakim konu :)

Solamente

Üye
:) :) :)

Benim nickimin anlamı ; Lisedeyken klasik sözler vardırya onlardan işte sınıfta 6 tane kız 30 tane erkek öğrenci vardı Arkadaşlarım düşündü sınıfta sevilen biriydim dediler bu Pınar'a Pretty gider Swett ve lovely arasında bayağı direndiler En son sınıfın en kıdemli abisi ( 21 yaşında ) Kesin be pretty işte dedi öyle kaldı hatırlıyorumda hatıra defretindeki resimlerde bile pınar yerine Pretty kullanılmıştı :)

Avartar : önce bendim sonra değiştim !!! Mavi meleğim ; mavi mavi gözler hesabı ;) Jöly'mmm anladı onu bana hitab ediyor ;) Maviyi seviyorum Kalabalık yalnızlığıda seviyorum en önemlisi nefes alan herşeyi seviyorum :) :) :)

kabasakalist

kabasakalist

Üye
benim nickimin anlamı ? aslında kabasakal ama üyelik kabul etmediği için ist(istanbul ekini getirdim9 kabasakalist

kabasakal ise ben daha 18 yaşını yeni bitirdim ama yaşıtlarımın çoğu sakalı konusunda çok gerideler y da benim biyolojim gereği sakalım erken çıktı ve gelişti ondan kendim öylesine kabasakal nickini açtım

avatar ise benim resimlerimden keslmeler :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Benim nick , a21a ile konuşurken EternityLife'dı değiştirmeye karar verdim , ve düşündüm Catty olmasını istedim, kedileri çok sevdiğimden bu ismi kullanıyorum, hem okunurken Kedi hem ingilizcede kedi olarak geçiyor..Avatarım ise ortalıkta , bütün şahmeran haliyle duran asil Atatürk:op:

zibidi39

zibidi39

Üye
benım nıck te avatarda kendımı yansıtıyor.

gercek hayatta tam bi zibidi oldugum ıcın bana cografya ogretmenım bu ısmı takmıstı hatta hıkayeısnıde anlatayım.

cografyacı:can bu okula ıkıtane zıbıdı fazla senın ısmın bundan sonra zibidi39 olsun
ben:bu adam ruh hastası tamam hocam !!!

avatarım ıse hukumete tepkı olsun dıye koydum gercı hukumetın benı dıkkate almadıgını bılıyorum ama olsun bıseylere tepkı gostermek hosuma gıdyo yanı cok sıgara ıcen bı ınsanım su sgara yasa dolayısyla artık allahın sgunda kapalı alandan cıkıp dısarda sıgara ıcıyorus kullerıde yere atmıyorus avatardakı gıbı bı cozum bulduk

kemal21

kemal21

Üye
nick ortada zaten ama ben harry potter serisinin tamamını 4 kez okumuş biri olarak bu imzayı kendime layık görüyorum

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Nickim : Bir gün bir arkadaşımla geziyorduk, yanımızdan hızla bir araba geçti az kalsın arkadaşıma çarpıyordu, arkadaşım burda söyleyemeceğim bir söz çıktı ağzından, araba aniden durdu, geri viteste yanımıza yanaştı, içindeki genç bize küfürler yağdırdı. Uzun lafın kısası arabanın arkasında chomp yazıyordu bende ordan esinlendim.

Avatarım : Tam bir SAGOPA KAJMER hayranıyım :oke:

'Davut

'Davut

Üye
Nickimin hikayesi adımın olöası...:D Sondaki tm ise Davut adında üye vardı bende bunu ekledim...:D

Avatar ise kazım hikayesiz işte böyle...:ehe

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
nickimin hikayesi babam bana yıllar önce aynı nickle bir msn açmıtı ordan gelior
avatar ise bir slipknot sevgisi :D

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Nick : snkwal = Sinek Valesinin Kısaltılmışı ..Sinek Valesinin hikayesi =En sevdiğim şarkı olan Teoman -KupaKızı ve SinekValesi'ndeki Sinek Valesi :D:D

WitchKing

Üye
WitchKing : yüzüklerin efendisinde nazgul lardan biri Angmar'ın cadı kralı
eski nick im FrodoBaggins se ufaklığın biri :D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
İsteyenler kullanıcı adlarını nasıl bulduklarını yazabilirler.. İlk ben yazayım..

WaHseT_35
İki - üç sokak arkamızda bi adam karısını bıçaklayarak öldürmüştü.. Sonra bu haber internete yayıldı ve bütün sitelerde vahset vahset yazıyordu.. Bende o zamanlar maxicep i daha yeni bulmuştum.. Ve vahseti ben WaHseT yaptım izmirde yaşadığım içinde izmirin plaka kodunu yani 35 i yazdım ve WaHseT_35 oldu :) Kullanıcı adımın telif hakkı bana aittir :) İzinsiz kopyalanamaz ve çoğaltılamaz :) :) Biraz kötü bir buluş oldu :) Yakında kullanıcı adımı değiştirebilirim :) İnternette WaHseT_35 diye aratınca sadece ben çıkıyorum :)
ayrıca facebook tada bi tek Alim Kıyak olarak ben varım :) Bi kaç tane daha Alim Kıyak var ama onlarda benim şifrelerimin çalındığı hesap :)

Copyright © 2010 WaHseT_35

zaza

zaza

Üye
zaza

benim kökenim olduğu için :)

eski kullanıcı adım "yurisa" ise

soyismimin ve ismimin ilk 3 harfinden oluşuyor :)

"farkını sen yarat":naughty::cool

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
cod4 teki takma adım.Onu nerden buldun deme anısı var:ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
benimki aslında biraz kolay oldu.internette psp 1004 diye arattıgınızda genelde playstation çıkıyor.bende de bi antika psp var,oradan psp geldi model 1004 oldugu için psp 1004 oldu.nickim buradan geldi.aslında bir ara degiştirmek istedim,ama forumda bu adla bilindigim için degiştirmedim.zaten nicki o kadar önemsemiyorum.bana göre asıl isim önemli...By Psp 1004...tüm hakları bende,nickimi çalan haksız:D

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
arkadaşlarım dostlarım çevremdeki herkes çatlak,şaşkın vs. diyordu, bnde Crazy Girl diyi verdim hatta msn bile kurdum :D

Üst Alt