Herkes Avatar+Nickinin hikayesini yazsın...

Sponsorlu Bağlantılar

altair15

Üye
Altair'i Asassins Creed oynayan herkez tanır :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bakuman izleyen-okuyan herkes bilir ama ben yine de anlatayım ;

Bakuman adlı manga serisinin-animenin dahi - sempatik - psikopat karakteri.Bakumanı anlatayım kısaca ;

Bakuman 2 arkadaşın hayallerini gerçekleştirmek için yaptıklarını anlatan bir manga serisidir.2 arkadaştan birisi bir kızla karşılıklı ilginç bir aşk beslemektedir.Kızla beraber hayallerini gerçekleştirene kadar buluşmama kararı alırlar ki çocuğun hayali ünlü bir mangaka olup mangasının animeye uyarlanmasıdır.Arkadaşıyla beraber manga yapmaya başlarlar ve en büyük rakipleri ve arkadaşları nickimin ve avatarımın sahibi Niizuma Eiji'dir.Niizuma 15 yaşında bir dahidir ve okul saatleri, yeme içme tuvalet ihtiyaçları dışında sadece manga çizmektedir.Çok güzel bir anime doğaüstü şeyler yok fakat gerçekten kendine bağlar.İçinde bol bol aşk, dram, heyecan ve komedi bulunur.

İşte nick avatarımın hikayesi bu.Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim manga japon çizgi romanlarına verilen adtır.Bunu çizenlere ise mangaka denir.Animeler ise zamanında Japonya'da yeterli seviyede oyuncu olmadığı için dizileştirilememiş mangaların olduğu gibi çizimleriyle dizileştirilmesidir.Ayrıca anime izlemeyen yoktur diyebilirim.Pokemon, digimon, Yu-Gi-Oh, beyblade hepsi anime örneğidir.Çocuklar için animeler olabilir ama bütün animeler çocuklar için değildir.Çizgi filmlerle çok karıştırılır ama çizgi film ile pek alakası yoktur içerik bakımından hatta +18 mangalarda bulunmaktadır.

CABBAR

CABBAR

Üye
Böyle bi konu açacaktım baktım ki varmış sanki hort oldu :)
Lise 2 de dersten kaçar Age of Empires III oynardık orada benim nickim CABBAR idi sonra sitelere üye olmak için girdiğimde böyle bi nick ile başka birisinin olduğu uyarısını alırdım. Ben kelimeleri tersten çevirip okuyabilirim nicki de öyle yaptım RABBAC yaptım baktım birkaç sitede o da var son çare rabbace yaptım :) Bu bana patentli artık:)

tarxhn

tarxhn

Üye
avatarım türkiye kurucusu bilmeyen kendini kanepeden aşagı atsın. nickimse adım zaten :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Nick: daha önce yazdım

codblackops2

codblackops2

Üye
avatar: V For Vendetta'da hayranı olduğum adam V.
Nick:2012 kasımının ortasında çıkcak gene hayranı olduğum call of duty serisinin en yeni oyunu black ops 2 ..

15097

15097

Üye
Avatar: Fotoğraftaki şahsiyetin vücudunun her yeri dövme ile kaplı olduğu için rekorlar kitabına girmesi.
Nick: Uzun hikaye (daha önce yazmıştım).

MrTech

MrTech

Üye
Avatar:Nickime Temsil Öylesine Koydugum Avatar
Nick:Tech Lakapları Sevdigim İcin Koymustum.

TheMadness

TheMadness

Üye
nickimin anlamı gizli, bu forumda sadece bir kişi biliyo.. yine gizli kalsın istiyorum, açıklamıycam.. ama şu kadarını söyleyim ayran değil..:ehe

avatarımın özel bi anlamı yok, beğenip eklediğim zamandan beri (ki epey oldu) kullanıyorum..:spr

imzam, zaman zaman güncelleniyo.. :ok2:

Nickini ters çevir :D

klavuzm

klavuzm

Üye
Nickim 2005 yılında mynete üye olurken mynetin otomatik olarak verdiği bi isim :)
Avatarım ise dokunmatik telefonda çizdiğim ilk ve tek resim :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Avatarım Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk. Onu tanımayan bir zahmet kafasına sıksın. Boşuna yaşamasına gerek yok.

Nick ise aile bireylerim Kızımın adı , oğlumun adı , benim adım ve eşimin adı.
Aybin.kilic : {A} smin {Y} ağmur , {B} oran , {İ} smail {N} azife. Kılıç soyadım.
Imzamdada yazmışım zaten.

• Beğen
Tepkiler: Heroata ve Enes
zombaka

zombaka

Üye
Tamamıyla uydurdum hiç bir anlamı yok

The East

The East

Üye
normalde sadece one0 ama one0 ı kabul etmedi maxicep başa sona iks koydum :D

one=1
0:0
one+0=10 10 numaraya eşit yani bu kadar :D

everest22

everest22

Üye
Everest22 arkadasim melihle sroda 2001 yilinda sttr blade charimizin id sidir

avatarim ise lan baya iyi duruyon deyip resmimi cizen biri ama resim bana hic benzemez yanina m.p yazdirdim yani adim soyadim(mert parasim)

Heroata

Heroata

Üye
Ablam herolyn yapmisti mt2 de adini. Ben de begendm heroataya cevirdim. O gun bu gundur heroata ile baslayan nickler bnmdir baska forumlardada. Heroatabrk heroataberk heroatatr heroatabrktr heroataberktr heroataTR falan .d

Heroata

Heroata

Üye
Koptum xd

Heroata

Heroata

Üye
Naruto da var

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nickim: bundan 3-4 sene önce oynayan bir dizinin yalnızca 5 bölümde kaptan pilot diyaloğu geçiyordu, üye olurken kaptan yazdım kabul etmedi, kaptanpilot yine olmadı bende başa ve sona 3 alt tire koydum daha hoşuma gitti öyle yani :oke:

Avatar ise; Güney Kore'de ünlü bir sanatçıdır :sirit: <3 Suzy Bae <3

Heroata

Heroata

Üye
Deistrmsn

ferdi866

ferdi866

Üye
ilk internete mail hesabı acmak icin mynet e girip üye olmak istedigimde kullanıcı adına ferdi yazınca bu olmaz ferdi866 olsun dedi saolsun mynet benimde kafama yattı ve kac senediro şekildedewam ediyorum başka bir anlamı yok ama herkes 866 neh diye merak edip soruyor bende bana özel hir şifre diyorum :) teşekkürler mynet

Üst Alt