Herkes Avatar+Nickinin hikayesini yazsın...

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
söylememe gerek varmı :hmmm

ferdi866

ferdi866

Üye
otostp cekiyon dewamlı heralde gerek yok tabi

doctorrr

doctorrr

Üye
Yalnız konuyuaçan abimiz geçenn aylarda vefat etti...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
hareketli bir tipimdir ondan avatarim boyle

tarxhn

tarxhn

Üye
hiç düşünmedim. bir düşüneyim :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Storm hawks sevdam

Heroata

Heroata

Üye
:ehe:

paki96

paki96

Üye
Benimki Biraz Sacma

bizim sokakta mertkan die bir cocuk vaR cocuk heryerden gectigi icn patkan dioduk kısalttık paki yaptık 4 yıldan beri herseyde bu nicki kullanim

ecel54

ecel54

Üye
küçüklüğümden counter oyunundan kalma :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
rise against i sverim.. bi taalne nick yapmıstım rastgele.. onunla da hesap açtim ama onun sifresini unutunca bunu koydum... saatin markası skylab tı sonuna tr ekledim bu oldu

HakanLJ

HakanLJ

Üye
ilk başta hkncimbomlu'ydu nickim sonradan değiştirdim . Yeni açmak istemedim zor geldi :) HakanLJ de Knighta Online'a ilk başladığım zaman ilk characterimin ismiydi onu koydum :) avatarımda normal fotografım var herhangi özel bi anlamı yok ama çekildiğim yer Çeşme otobus terminalinin hemen aşağında bulunan meydan orda kenarda oturuyoduk arkadaşım çekti benimde hoşuma gitti koydum manzara falan yok kenardaki elektrik trafosunun onu :naughty:

Metin MF

Metin MF

Üye
açıklamama gerek var mı :D

balabanya

Üye
öylesine üyelik alim demiştim balabuga buraya girdim adını balabanya koydum keratayı çok seviyorum

Samet.25

sene 84 o zamanlar ilk telefonu qldim bi hata verdiydi hatirlamiyom simdi neyse pc deyim forum ariyom cozum bulmak icin maxicep i buldum uyelik istedi linkler icin sonra hizlica uye olmak icin yazdim gectim

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Hort :ehe
avatarı telde geziyodum bunu buldum nick ise soyisim isim

pslck_41

pslck_41

Üye
Nick orta okuldan kalma bişey. Nerde bi muzurluk yapsam altına yanına sağına soluna pslck yazardım.
imza zaten kendini anlatıyor.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

doctorrr

doctorrr

Üye
Nickimin anlamı manidar. Konuya değinmicim.

Avatar albert camus. Severiz muhterem adamdır ama bi Namık Kemal değildir.

KayraBey

KayraBey

Üye
Mükemmel bir insan.

Üst Alt