Herkes 701 i merak ediyor ben 701 kullanıcısıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
İnşaAllah kardeşim.enişte tamam derse yarın aldırırım :D

Tamam Dememesi İçin Bir Sebep Yokki :)
Sen İstersen Nakit Verirsin Ona Parasını,İstersen Her Ay 30 Lira Para Verirsin Hertürlü Olabilir Bence :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Benim bildiğim otofokus belge çekimlerinde filan gerekli, tam fokus ise manzara resimlerinde filan çok iyi oluyor ve uzak resimlerde her yeri net alıyor ama otofokusta sadece bir bölgeyi net alıyor. Hayırlı olsun arkadaşım :)

lacivertt54

Üye
bende 603 kullanıyorum ve camera hariç diğer tüm teknik özellikleri hemen hemen aynı ve en kötü yanı flash desteklemiyor olması yani yanlış biliyorsun telefonunda flash yok

serinaga

serinaga

Üye
Benim bildiğim otofokus belge çekimlerinde filan gerekli, tam fokus ise manzara resimlerinde filan çok iyi oluyor ve uzak resimlerde her yeri net alıyor ama otofokusta sadece bir bölgeyi net alıyor. Hayırlı olsun arkadaşım :)

Çok doğru kardeş yakın çekimlerde işe yaramıyor ama normal çekimlerde son derece mükemmel çekim yapıyor ...

ParduSS

ParduSS

Üye
vodafonede bana 1800 tl dediler siz 900 dionuz nası iş anlamadım :(

cvna

Üye
arkadaşım bu telefona bilgisayar oyunu yüklenebilyor mu ? yani ben football manager oyununu çok seviyorum onu yükleyebilir miyim?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Son zamanlarda Nokıa coştu zaten :D adamlar güzel telefon yapıyo. Buda en iyilerinin arasında ;)

hasancetin_74

Üye
android telefonlardan başka hiç bir telefona değişmem.özellikle optimus p970, samsung galaxy sII sIII

bountykiller

bountykiller

Üye
bunu söylemek içinmi kaldırdın konuyu?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
off bende almak istiyorum param yok şimdi

symbian.forever

symbian.forever

Üye
701 güzel ya,nokia sessizliğini bozmaya başladı zaten bu aralar,zaten kanaatimce bilerek sessiz kaldı ve şuan belle&anna sistemiyle güzel bi yerlere geliyor. :)

Daha sonra 2013te carla ve 2014 te donna telefonları çıkacak. 2016 tan sonra bildiğiniz üzere symbiandan desteği kesiyor. Ondan sonra windows phone lu telefonlar üretecek. Inşallah güzel telefonlar çıkarır.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye

Daha sonra 2013te carla ve 2014 te donna telefonları çıkacak. 2016 tan sonra bildiğiniz üzere symbiandan desteği kesiyor. Ondan sonra windows phone lu telefonlar üretecek. Inşallah güzel telefonlar çıkarır.

carla cikti zaten. fp1 carla. donna da eylulde geliyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Anna donna zonna belle :kop:

Üst Alt