Herkes 701 i merak ediyor ben 701 kullanıcısıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye

Saol Kardeşim :)

----------Eklendi @ 11:25:34 ---------- Yazıldı @ 11:24:30 ----------

Belge Resmi Çekiyorsan Otofokus Sana Lazım Olabilir,He Eğer Belge Resmi Çekmeyipte Otofokus Olsun İstiyorsanda Zaten Bi Anlamı Kalmıyor Tam Odak 8.0 Mp Kamerası Var 701 ' in Belirtmek İsterim..Bu Tam Odak 8.0 Mp Kamerayla Otofokuslu Kameradan Daha Net Fotoğraflar Çekersin..
Dediğim Gibi Otofokus Olayı Belge Resimleri İçin Gerekli..
Bu Cihaza Otofokus Koysalar Kötümü Olurdu ? Tabiki Hayır Harika Olurdu Ancak Yok Diyede Böyle Mükemmel Bir Cihazdan Vazgeçmem,Vazgeçmedimde Zaten :)
İyiki Almışım Dedirten Bir Telefon :)

----------Eklendi @ 11:27:08 ---------- Yazıldı @ 11:25:34 ----------

Cihazı Bilmediğim İçin X6' mı Vermek İstemedim En Başlarda :D
Sonradan İyi Bir Araştırmayla Senin Dediğin Gibi O Uçurumu Farkettim :)

----------Eklendi @ 11:29:11 ---------- Yazıldı @ 11:27:08 ----------

N9 ' a Çok Para İsterler :D

eh belge ve yakın plan resim çekmek hobim gibi bişey denilebilir o yüzden istiyorum :)

----------Eklendi @ 13:00:00 ---------- Yazıldı @ 12:59:08 ----------

Kardeş seninki biraz nokia düşmalıgı gibi.Nokia ne yaparsa yapsın kötülerler begenmezler hiç bişey mükemmel değildir.Bence telefon harbi telefon sistemiyle olsun kamerasıyla olsun duruşuyla olsun iyi bi telefon.

ben şimdi kötüledim mi yahu :kop: herşeyiyle güzel lakin kamerası ve flaş desteği BENİM İÇİN tatminkar değil demek istediğim bu yanlış anlaşılmasın lütfen :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
eh belge ve yakın plan resim çekmek hobim gibi bişey denilebilir o yüzden istiyorum :)

ben şimdi kötüledim mi yahu :kop: herşeyiyle güzel lakin kamerası ve flaş desteği BENİM İÇİN tatminkar değil demek istediğim bu yanlış anlaşılmasın lütfen :)

Tabiki Belge Resmi Senin İçin Önemliyse Otofokus Olayı Şart :) Ancak Yakın Plandada Pek Fazla Sorun Olmuyor Tam Odaklı Kamera Var Cihazda Kişiden Kişiye Değişir Ama Benim İşimi Görüyor Fazlasıyla :)

vForOttoman

vForOttoman

Üye

Tatminkar değilsen, tatmin olduğun telefonlara bakarsın.:oke:

dgn52

Üye
Kullanan Arkadaşlar Bu Telefonda Fm Verici Varmı Birde N8 deki gibi flash takılabiliyormu acaba bu telefona .?

pRime.

pRime.

Üye

Flash desteği yok diyorsun ancak bada'da da yok ve gelecek olan flash da flash lite 4 yani symbian daki flash'la aynı?

----------Eklendi @ 21:45:22 ---------- Yazıldı @ 21:43:39 ----------

Kullanan Arkadaşlar Bu Telefonda Fm Verici Varmı Birde N8 deki gibi flash takılabiliyormu acaba bu telefona .?

Fm verici var.

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
bi kere flash lite 4 ile flas player 10.1 e kadar destekliyor oyun bile oynuyorum internetten bence sorun sizde bada gibü dandik bir sürümü bize büyütüyorsun. Bide çağın gerisinde kaldı diyorlar mükemmel telefon yapıor nokia siz daha kıskanın nokia yı

Why Always Me

Why Always Me

Üye
bi kere flash lite 4 ile flas player 10.1 e kadar destekliyor oyun bile oynuyorum internetten bence sorun sizde bada gibü dandik bir sürümü bize büyütüyorsun. Bide çağın gerisinde kaldı diyorlar mükemmel telefon yapıor nokia siz daha kıskanın nokia yı

Aynen Kardeşim :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bende 701 kullanıyorum ve gayet güzel bir telefon.Bugüne kadar hiçbir oyunda yada uygulamada donma yaşamadım kaymak gibi kayıyor oyunlar.Kamerasıda arkadaşların dediği gibi belge çekmiyorsan gayet iyi.Ekran parlaklığı zaten mükemmel...Ben vodafone'den aldım fiyatları bulunduğun faturalı tarifeye göre değişiyor (840-360 TL Arasında) Tabi 360 lira diye heveslenmeyin eğer tarifeniz RED+ ise 360 oluyor.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bende 701 kullanıyorum ve gayet güzel bir telefon.Bugüne kadar hiçbir oyunda yada uygulamada donma yaşamadım kaymak gibi kayıyor oyunlar.Kamerasıda arkadaşların dediği gibi belge çekmiyorsan gayet iyi.Ekran parlaklığı zaten mükemmel...Ben vodafone'den aldım fiyatları bulunduğun faturalı tarifeye göre değişiyor (840-360 TL Arasında) Tabi 360 lira diye heveslenmeyin eğer tarifeniz RED+ ise 360 oluyor.

Evet Tarifeye Göre Değişiyor Kardeş,Bende Aylık Tarifeye Ek Olarak 30 Lira Ödüyorum Vodafone ' dan Aldım :)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Arkadaşlar bende vodafoneden almaya karar verdim bi yakınımın tarifesi varmış ama bilmiyo ayda 54 lira veriyo öyle ne kadar vermemiz gerekiyo ?

cyber

cyber

Üye
Her güzelin bi kusuru olur

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
Otofokus ne hacı o ne demektir anlamıyorum ???

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Eyvallah kardeşim bi yakınımı buldum alacam galiba :)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Bulduysan Vodafone Hattı Olan Bir Tanıdık Kaçırma Bence Kardeşim :)
Hem 2 Yıl KVK Garantili Hemde Ayda 30 Lira :)

Kardeşim buldum teyzemin kocası ama durumu nedir izin verirmi bilmiyorum konuşcam yarın eğer olur derse ben ona peşin verecem zaten ne kadar tutuyosa

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Artık rüyalarıma giriyo bu telefon :D

Üst Alt