Herkes 701 i merak ediyor ben 701 kullanıcısıyım

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Herkes 701 i merak ediyor ben 701 kullanıcısıyım
ilk önce şöyle başlayalım.
Ben şuanda 701 den giriyorum.
21. Yy da internet ön planda şimdi imternetim hiç kasmasın flas lite4 ile adobe flash player10.1 e kadar desteklesin internet üzerinden videoları açsın yazı yazarken hiç kasmasın diyorsanız

cillop gibi görüntü ceksin 8mgpxl hd video çeksin 720p diyorsanız

açık havada bile mükemmel görüntü saglasın dokunmatiği kalas gibi olmasın dokununca direk algılasın dosyalara hızlı geçsin yağ gibi olsun divx avi mp4 3gp vs altyazılı videoları çalıştırsın 1ghz işlemci hızı olsun512mb ram ve 128mb paylaşımsız grafik belleği olsun istiyorsanız 701 i kesinlikle alın

herhangi takıldıgınız bi konu olursa cevap yazın yeter telefonu alın pişman olursanız ben veriyim paranızı

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Uqur5445

Üye
bende alıcam ama burda yok vodofnda 1800liraya denk geliyo

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
yanlış hesaplamşsın vodafonda 900tl ye denk gelir35 liralıkta

groupertekin

Üye
701 güzel ya,nokia sessizliğini bozmaya başladı zaten bu aralar,zaten kanaatimce bilerek sessiz kaldı ve şuan belle&anna sistemiyle güzel bi yerlere geliyor. :)

Uqur5445

Üye
35 paket +35 telefon

Türe

Türe

Üye
ilk önce şöyle başlayalım.
Ben şuanda 701 den giriyorum.
21. Yy da internet ön planda şimdi imternetim hiç kasmasın flas lite4 ile adobe flash player10.1 e kadar desteklesin internet üzerinden videoları açsın yazı yazarken hiç kasmasın diyorsanız

cillop gibi görüntü ceksin 8mgpxl hd video çeksin 720p diyorsanız

açık havada bile mükemmel görüntü saglasın dokunmatiği kalas gibi olmasın dokununca direk algılasın dosyalara hızlı geçsin yağ gibi olsun divx avi mp4 3gp vs altyazılı videoları çalıştırsın 1ghz işlemci hızı olsun512mb ram ve 128mb paylaşımsız grafik belleği olsun istiyorsanız 701 i kesinlikle alın

herhangi takıldıgınız bi konu olursa cevap yazın yeter telefonu alın pişman olursanız ben veriyim paranızı

bana göre tek eksiği flaş desteği ve otofocus olmayışı ;) onun dışında herşeyi yeterli ve iyi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
süper özellikleri var ya

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Belge Resimi Çekmedikten Sonra Otofokusun Bir Anlamı Yok Zaten..
Belge Resimlerinde Çok İşe Yarıyordu Diğer Yönlerine Baktığımızda Zaten 8.0 Mp Kamera Hertürlü İhtiyacı Karşılar Bence..
Flaş da Var Telefonda Benim Bildiğime Göre..

----------Eklendi @ 15:00:16 ---------- Yazıldı @ 14:58:14 ----------

Otofokus Yok 8.0 Mp Kamera Var Yani :D

krstnck

krstnck

Üye
Aynıları E7'dede Mevcut + Klavye Var E7 Aldım Ve Gerçekten Mükemmel Bir Cihaz.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Aynıları E7'dede Mevcut + Klavye Var E7 Aldım Ve Gerçekten Mükemmel Bir Cihaz.

Klavyeli Olması İyi Bişey Değil..Sürgü Falan İlerde Uğraş Dur..
701 Kat Kat Üstün Bir Cihaz.

anılbaran

anılbaran

Üye
701 çok hoş bi telefon :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Hocam bir git işine ya

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Otofokus ile Nokianın arasına kara yılanlar mı girmiş? 1 MP olsun otofokus olsun diyenlerdenim. Ama 701 gerçekten mükemmel. Kamerada otofokus benim için şart değil ama olmaması beni gıcık ediyor.

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Otofokus ile Nokianın arasına kara yılanlar mı girmiş? 1 MP olsun otofokus olsun diyenlerdenim. Ama 701 gerçekten mükemmel. Kamerada otofokus benim için şart değil ama olmaması beni gıcık ediyor.

Aynen bence tek eksiği ama telefon şahane.

Why Always Me

Why Always Me

Üye

Aynen Kardeş Kimi Gıcık Etmiyorki Zaten Bu Durum..
Böyle Bir Telefona Otofokus Konulması Gerekir Onun Dışında Hiç Bir Eksiği Yok Çünkü..
Ancak Belge Resmi Çekmedikten Sonra Çok Fazla Bir Önemi Kalmıyor Otofokusun,Olmasada Telefon Kusursuz :)

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Bu telefon hayallerime girmeye başladı :d: mükkemmel bişey.

EFG_07

EFG_07

Üye
telefon her türlü çok güzel ancak denildiği gibi tek eksiği otofokus.

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Oda eksik oluversin onsuzda güzel telefon.Ama olsada fena olmaz

Üst Alt