arkadaşlar benim için en önemli şey telefonun şarj süresi
okuduğum kadarıyla android'li telefonlar 1-2 günde şarjı sömürüyor
701 de böyle mi?
ve uygulama/oyun bakımından zenginlik nasıl?

Hayırlı olsun,güzel cihazTelefonu Almış Bulunmaktayım![]()
Telefon Harika Arkadaşlar Gerçekten Denilenden Fazla Güzellikte
bana göre tek eksiği flaş desteği ve otofocus olmayışıonun dışında herşeyi yeterli ve iyi
hayırlı olsun arkadaşımTelefonu Almış Bulunmaktayım![]()
Telefon Harika Arkadaşlar Gerçekten Denilenden Fazla Güzellikte

Eğer bu telefonun işletim sisteminin üzerinde durur ve geliştirirlerse kesinlikle almayı düşünüyorum...
Bunun dışında şuan için c6-01'i satıp yerine almayı düşündüğüm ve buna değer bir Nokia modeli yok![]()
bi kere flas desteği var ayrıca 8mpxl kamerası var
----------Eklendi @ 00:53:58 ---------- Yazıldı @ 00:48:47 ----------
bi teşekkür yokmu çoğu kişyi bilgilendirdim sanırım

701' e Bakmanı Tavsiye Ederim Kardeşim![]()
X6' yı Unutturur Demiştin Aklımda X6' ya Dair Hiçbirşey Kalmadı

hayırlı olsun arkadaşım![]()

otofocus olmadıktan sonra neyleyim 8 mps libenim wave 2 m c7 den net çekiyor her ikisini de kullandım ve bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum havadan söylenmiş bir şey değil
flaş lite var ve bence yetersiz sonuçta flaşın olduğu her siteyi desteklemiyor
Edit : Eksik bilgilendiriyorsun .
İyiki Almışım Dedirten Bir Telefon 
x6 nerde 701 nerde uçurum var resmen iyi yapmışsın almakla![]()

Telefon iyi olmasına iyide tasarım olarak C7'ye benzediğinden dolayı ileride alabileceğim bir model değil
Ben daha çok N9 üzerinde duruyorum benim gibi N9 ile ilgilenende çok açıkcası Nokia'dan bir haber bekliyorum N9 ile ilgili...
Eğer bu telefonun işletim sisteminin üzerinde durur ve geliştirirlerse kesinlikle almayı düşünüyorum...
Bunun dışında şuan için c6-01'i satıp yerine almayı düşündüğüm ve buna değer bir Nokia modeli yok![]()

otofocus olmadıktan sonra neyleyim 8 mps libenim wave 2 m c7 den net çekiyor her ikisini de kullandım ve bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum havadan söylenmiş bir şey değil
flaş lite var ve bence yetersiz sonuçta flaşın olduğu her siteyi desteklemiyor
Edit : Eksik bilgilendiriyorsun .
Kardeş seninki biraz nokia düşmalıgı gibi.Nokia ne yaparsa yapsın kötülerler begenmezler hiç bişey mükemmel değildir.Bence telefon harbi telefon sistemiyle olsun kamerasıyla olsun duruşuyla olsun iyi bi telefon.
Otofokus Olayını Kimse Bahane Etmesin Herkes Biliyor Otofokusun Belge Resimlerinde Kullanıldığında Faydalı Olduğunu ..