Herkes 701 i merak ediyor ben 701 kullanıcısıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Telefonu Almış Bulunmaktayım :D
Telefon Harika Arkadaşlar Gerçekten Denilenden Fazla Güzellikte :)

goko953

goko953

Üye
arkadaşlar benim için en önemli şey telefonun şarj süresi
okuduğum kadarıyla android'li telefonlar 1-2 günde şarjı sömürüyor
701 de böyle mi?

ve uygulama/oyun bakımından zenginlik nasıl?

LEVİS506

LEVİS506

Üye
nokia süperde ama işletim sistemi çağın biraz gerişsinde gibi görünüyor bana 2 yıl önce en iyi marka hangisi diye sorsaydınız tabiiki nokia derdim

Why Always Me

Why Always Me

Üye
arkadaşlar benim için en önemli şey telefonun şarj süresi
okuduğum kadarıyla android'li telefonlar 1-2 günde şarjı sömürüyor
701 de böyle mi?

ve uygulama/oyun bakımından zenginlik nasıl?

Şarj Süresi Senin Telefon İle Ne Kadar Çok Oynadığına Bağlıdır,Cihazı Aldığımdan Beri Elimden Düşmedi Şuanda Yarısından Fazlası Dolu Diyebilirim :)

----------Eklendi @ 23:18:58 ---------- Yazıldı @ 23:18:10 ----------

Oyun Ve Uygulama Konusuna Kafan Hiç Takılmasın Rahat Olabilirsin O Konuda :)

Uqur5445

Üye
vodafondan mı aldın

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Gerçekten nokia bu sefer güzel bi cihaz yapmış tek eksiği otofokus olmaması bi işi de tam yapmıyolar :D

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
bana göre tek eksiği flaş desteği ve otofocus olmayışı ;) onun dışında herşeyi yeterli ve iyi

bi kere flas desteği var ayrıca 8mpxl kamerası var

----------Eklendi @ 00:53:58 ---------- Yazıldı @ 00:48:47 ----------

bi teşekkür yokmu çoğu kişyi bilgilendirdim sanırım

MezraL123

MezraL123

Üye
Her ne kadar çağın gerisinde kalsada nokia kaliteli telefonlar yapıyo. İnsanı pişman etmiyo..

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Telefon iyi olmasına iyide tasarım olarak C7'ye benzediğinden dolayı ileride alabileceğim bir model değil :)
Ben daha çok N9 üzerinde duruyorum benim gibi N9 ile ilgilenende çok açıkcası Nokia'dan bir haber bekliyorum N9 ile ilgili...
Eğer bu telefonun işletim sisteminin üzerinde durur ve geliştirirlerse kesinlikle almayı düşünüyorum...
Bunun dışında şuan için c6-01'i satıp yerine almayı düşündüğüm ve buna değer bir Nokia modeli yok :)

pRime.

pRime.

Üye
Eğer bu telefonun işletim sisteminin üzerinde durur ve geliştirirlerse kesinlikle almayı düşünüyorum...
Bunun dışında şuan için c6-01'i satıp yerine almayı düşündüğüm ve buna değer bir Nokia modeli yok :)

http://www.maxicep.com/meego/meego-harmattan-nokia-n9-pr1-1-guncellemesi-562675.html

Türe

Türe

Üye
bi kere flas desteği var ayrıca 8mpxl kamerası var

----------Eklendi @ 00:53:58 ---------- Yazıldı @ 00:48:47 ----------

bi teşekkür yokmu çoğu kişyi bilgilendirdim sanırım

otofocus olmadıktan sonra neyleyim 8 mps li ;) benim wave 2 m c7 den net çekiyor her ikisini de kullandım ve bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum havadan söylenmiş bir şey değil ;)

flaş lite var ve bence yetersiz sonuçta flaşın olduğu her siteyi desteklemiyor :oke:

Edit : Eksik bilgilendiriyorsun .

Why Always Me

Why Always Me

Üye

hayırlı olsun arkadaşım :)

Saol Kardeşim :)

----------Eklendi @ 11:25:34 ---------- Yazıldı @ 11:24:30 ----------

otofocus olmadıktan sonra neyleyim 8 mps li ;) benim wave 2 m c7 den net çekiyor her ikisini de kullandım ve bunu tecrübeme dayanarak söylüyorum havadan söylenmiş bir şey değil ;)

flaş lite var ve bence yetersiz sonuçta flaşın olduğu her siteyi desteklemiyor :oke:

Belge Resmi Çekiyorsan Otofokus Sana Lazım Olabilir,He Eğer Belge Resmi Çekmeyipte Otofokus Olsun İstiyorsanda Zaten Bi Anlamı Kalmıyor Tam Odak 8.0 Mp Kamerası Var 701 ' in Belirtmek İsterim..Bu Tam Odak 8.0 Mp Kamerayla Otofokuslu Kameradan Daha Net Fotoğraflar Çekersin..
Dediğim Gibi Otofokus Olayı Belge Resimleri İçin Gerekli..
Bu Cihaza Otofokus Koysalar Kötümü Olurdu ? Tabiki Hayır Harika Olurdu Ancak Yok Diyede Böyle Mükemmel Bir Cihazdan Vazgeçmem,Vazgeçmedimde Zaten :)
İyiki Almışım Dedirten Bir Telefon :)

----------Eklendi @ 11:27:08 ---------- Yazıldı @ 11:25:34 ----------

x6 nerde 701 nerde uçurum var resmen iyi yapmışsın almakla :)

Cihazı Bilmediğim İçin X6' mı Vermek İstemedim En Başlarda :D
Sonradan İyi Bir Araştırmayla Senin Dediğin Gibi O Uçurumu Farkettim :)

----------Eklendi @ 11:29:11 ---------- Yazıldı @ 11:27:08 ----------

Telefon iyi olmasına iyide tasarım olarak C7'ye benzediğinden dolayı ileride alabileceğim bir model değil :)
Ben daha çok N9 üzerinde duruyorum benim gibi N9 ile ilgilenende çok açıkcası Nokia'dan bir haber bekliyorum N9 ile ilgili...

N9 ' a Çok Para İsterler :D

vForOttoman

vForOttoman

Üye

Kardeş seninki biraz nokia düşmalıgı gibi.Nokia ne yaparsa yapsın kötülerler begenmezler hiç bişey mükemmel değildir.Bence telefon harbi telefon sistemiyle olsun kamerasıyla olsun duruşuyla olsun iyi bi telefon.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kardeş seninki biraz nokia düşmalıgı gibi.Nokia ne yaparsa yapsın kötülerler begenmezler hiç bişey mükemmel değildir.Bence telefon harbi telefon sistemiyle olsun kamerasıyla olsun duruşuyla olsun iyi bi telefon.

Kesinlikle Katılıyorum Kardeşim :) Otofokus Olayını Kimse Bahane Etmesin Herkes Biliyor Otofokusun Belge Resimlerinde Kullanıldığında Faydalı Olduğunu ..
8.0 Tam Odaklı Kamera Var Cihazda,Bu Herkesin İşini Fazlasıyla Görür :)

Üst Alt