Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim bildiğim otofokus belge çekimlerinde filan gerekli, tam fokus ise manzara resimlerinde filan çok iyi oluyor ve uzak resimlerde her yeri net alıyor ama otofokusta sadece bir bölgeyi net alıyor. Hayırlı olsun arkadaşım
lacivertt54
Üye
bende 603 kullanıyorum ve camera hariç diğer tüm teknik özellikleri hemen hemen aynı ve en kötü yanı flash desteklemiyor olması yani yanlış biliyorsun telefonunda flash yok
Benim bildiğim otofokus belge çekimlerinde filan gerekli, tam fokus ise manzara resimlerinde filan çok iyi oluyor ve uzak resimlerde her yeri net alıyor ama otofokusta sadece bir bölgeyi net alıyor. Hayırlı olsun arkadaşım
701 güzel ya,nokia sessizliğini bozmaya başladı zaten bu aralar,zaten kanaatimce bilerek sessiz kaldı ve şuan belle&anna sistemiyle güzel bi yerlere geliyor.
Daha sonra 2013te carla ve 2014 te donna telefonları çıkacak. 2016 tan sonra bildiğiniz üzere symbiandan desteği kesiyor. Ondan sonra windows phone lu telefonlar üretecek. Inşallah güzel telefonlar çıkarır.
Daha sonra 2013te carla ve 2014 te donna telefonları çıkacak. 2016 tan sonra bildiğiniz üzere symbiandan desteği kesiyor. Ondan sonra windows phone lu telefonlar üretecek. Inşallah güzel telefonlar çıkarır.