herhangi bi telefonla ilgili yardım edilir (uygulama-oyun-program-vb.):............

Sponsorlu Bağlantılar

anemik

anemik

Üye
Harbiden TRANSGRESSOR. Bu alarm programı canımı sıktı.hep karşıma cıkardı bi tane bile yok şmdi :S

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
bende görmüştüm bi kaç yerde ama şuan yok :S bulursam koyarım buraya..

pascalnouma bjk

Üye
kardes benıımde e71 var ama vıdeo oynayatabılcek bır program tarayıcı bulamadım skyfıre desteklemıyo zıp dosyası var RAR dosyası ındıremıyom bulamıyom
yardım edersen sevınırım

ilahiislam

ilahiislam

Üye
selmaun aleykum 6300 program yüklemede sorun var yardım ltf pcden attgımda hafıza kartına. telde soru işsareti oluyo

felixander

felixander

Üye
Selam kardeşim. Benim problemim 6303 classic telefonumda hafıza kartındaki cities klasörünü sildim. bi türlü bulamadım internette. nokia nın kendi sitesinden indirmeye çalıştım 4-5 yere yönlendiriyor ama indiremiyorum :s(galiba problem bende:D) yardımcı olabilirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Shashcin

Üye
Selam bende samsung f480 i var yenı aldım *2767*3855# dısında hıc bır kod gıremedım gırdım fakat sonuna # yazınca hıc bır tepkı vermıyor . çevir tuşuna basınca da yanlış veri diyor. Ayrıca oyunu hafıza kartıma attım sonra kurdum kurma secenegınde secenek yoktu dırek telefona kurdu. oyunu acmak ıstedıgımda "yava hatası,Bellek yetersiz" diyor FOrmat *2767*3855# ise attım ama hıc bı ıse yaramadı yardım edeblirmisin

begoril

Üye
bnm samsung M5650 model bi telefonum var ama btn oyunlarım sfreli monopoly world oyununun sifresini nerdn blablirmm??

halil96

halil96

Üye
kardes benıımde e71 var ama vıdeo oynayatabılcek bır program tarayıcı bulamadım skyfıre desteklemıyo zıp dosyası var RAR dosyası ındıremıyom bulamıyom
yardım edersen sevınırım
Winrar.jar İndir Olur Kardeş Forumda Var:oke:

selmaun aleykum 6300 program yüklemede sorun var yardım ltf pcden attgımda hafıza kartına. telde soru işsareti oluyo
Yanlış Symbian Türünü Yüklüyorsun Demektir Bu S60 v3 Yada S60

Yüklüyor Olabilirsin s40 Türündeki Uygulamaları Yükle Sadece:oke:

Selam kardeşim. Benim problemim 6303 classic telefonumda hafıza kartındaki cities klasörünü sildim. bi türlü bulamadım internette. nokia nın kendi sitesinden indirmeye çalıştım 4-5 yere yönlendiriyor ama indiremiyorum :s(galiba problem bende:D) yardımcı olabilirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
Symbian ve Destek Bölümündeki Ovi Maps İle İlgili Konulardan

Birinde Var Kardeşim Forumda Mesajları Arattırırsan, Bulursun:oke:

Selam bende samsung f480 i var yenı aldım *2767*3855# dısında hıc bır kod gıremedım gırdım fakat sonuna # yazınca hıc bır tepkı vermıyor . çevir tuşuna basınca da yanlış veri diyor. Ayrıca oyunu hafıza kartıma attım sonra kurdum kurma secenegınde secenek yoktu dırek telefona kurdu. oyunu acmak ıstedıgımda "yava hatası,Bellek yetersiz" diyor FOrmat *2767*3855# ise attım ama hıc bı ıse yaramadı yardım edeblirmisin
1.si O Kod Farklı Türde Bir Samsung Modeline Ait Örneğin S60

Samsung Türerlerine, 2.si O Yüklediğin Uygulama S60 yada S60

v3'tür O Yüzden Bellek Yetersizliği Diyordur, s40 Oyun Yükle

Geçer:oke:

bnm samsung M5650 model bi telefonum var ama btn oyunlarım sfreli monopoly world oyununun koduni nerdn blablirmm??
Malesef Kardeşim, Hiç Bir Şekilde Bulamazsın Bazı Sitelerde Var,

Ama Onlar da Doğru Değil:(

Sorunlarınıza Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana, Elimden Geldiği

Kadar
TRANSGRESSOR Kardeşime Bu Konuda Yardımcı Olmaya

Çalışacağım:oke:

drakula_kan

drakula_kan

Üye
ya arkadaşım bana 6230i ye pes 2010 master lig bulabilirmisinz lüfn

beyzade_2786

Üye
merhaba arkadaşım, eski 6600 kullanıyorum, uzun süredir türkcell msn programını kullanıyorum ama son bikaç gündür "uygulama desteklenmiyor" uyarısı veriyor, yardımcı olursan sevinirim, şimdiden teşekkürler

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Sorunlarınıza Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana, Elimden Geldiği

Kadar TRANSGRESSOR Kardeşime Bu Konuda Yardımcı Olmaya

Çalışacağım:oke:

eywallah sağol halilim sınavlara hazırlık yüzünden bakamıyorum.. burayla arasıra ilgilenirsen... şimdiden teşekküğrler iyi forumlar..:oke:

musti38

Üye
6303 için oyun ve media player istiyorum kardeş

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
arkadaşım telefonum 6233 ve s40 v3 olan bir avi player istiyorum bulabilirsin çok sevinirim şimdiden sağol

haski741

Üye
s.a benim telefon 5130 hafıza kartına şifre koymak istiyorum+

felixander

felixander

Üye
selam. 6303 classic kullanıyorum çoklu alarm programı bulamadım. yardımcı olursan sevinirim

menzil957

menzil957

Üye
valla bu fp2 belasına bir çözüm buabilirsen çok çok iyi olacak
n96 kullanıyorum bir türlü telefona uygun rar uzantılı dosyayı açan winrar programı bulamadım
birkaç tane buldum ama (sitede var bir tane mesela unrar diye) ne yaptıkları belli değil.
bu site genelde cep uygulamaları üzerine bir site ama telden siteye bağlanıp bir uygulama indiriyosun fakat tellerin çoğu açamıyor rarlı olduğu için
jar sis zip olan da var ama
ama neden rarlı dosya anlamadım
yardımın olursa çok iyi olacak
şimdiden teşekkür ediyorum

duranza_3535

Üye
merhaba kardeş bende 3600 slide var bende dosya sorunu ne atarsam atayım programlar acılmıyor benim asıl aradığım arayanı engelleme programı yardımcı olursan cok sevinirim şimdiden sağol....

kclspr41

Üye
benim telefonum 3250 bunun işletim sistemi syb 3d sanırım ama ben sis dosyalarını açamıyorum bunu nasıl yapcam...

yozgatlidelii

Üye
kardesım yaf 6280 tel aldım tel de hiç bi sorun yok ama tel msn kabul etmıyo her türlü internte giriyorm ama vodafone messanger indirmeye qelınce " SERTİFİKA TELEFONDA yok" diyor ne yapmalıyım kardesım eqer yardımcı olabilrsen sevinrm ayrı ben nete fazla takılmıorm sen yardım etcen zaman "[email protected]"adresinden bana ulasabilrsn arkadasm yardımlarını beklıorm ßß

karlyoti

karlyoti

Üye
ben telefonuma uygyn oyun/program atıyorum "uygulama hatası" yazısı çıkıoyo neden???:ağlarım:

Üst Alt