herhangi bi telefonla ilgili yardım edilir (uygulama-oyun-program-vb.):............

Sponsorlu Bağlantılar

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bi telefonla ilgili yardım edilir (uygulama-oyun-program-vb.):............

Bütün telefonlar la ilgili oyun-uygulama-program vb. isteklere elimden geldiğince yardım

ederim.İsteklerinizi bekliyorum....

Bütün telefonlar olabilir....:oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: kol@j, çtt, ali55-55 ve 8 diğerleri

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
yokmu ihtiyacı olan....

tyfn541

Üye
selamın aleykum arkadasım benım sana bı sorum olacak benım 3600 slıde telefonnum var ona jar dosyası yukluyorum sanırım baska uzantılı dosyalrıda acmıyor bakıyorum uyumlu telefonlara benım telefonun ısmı yazıyor atıyorum telefona acmıyor mesela kd player ıkıde bır uygulama erısımıne ızın verılsın mı kullanıcı guvenlı degıl dıye mesaj cıkıyor telefon ekranında bır bılgın varmı yardımcı olursan sevınırım tesekkur ederım sımdıden

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
selamın aleykum arkadasım benım sana bı sorum olacak benım 3600 slıde telefonnum var ona jar dosyası yukluyorum sanırım baska uzantılı dosyalrıda acmıyor bakıyorum uyumlu telefonlara benım telefonun ısmı yazıyor atıyorum telefona acmıyor mesela kd player ıkıde bır uygulama erısımıne ızın verılsın mı kullanıcı guvenlı degıl dıye mesaj cıkıyor telefon ekranında bır bılgın varmı yardımcı olursan sevınırım tesekkur ederım sımdıden

vealeyhkümselam arkadaşım. Bak şimdi o uygulama erişimind izin verilsinmi sorusunu sorması zaten normal birşey. Sen programı açınca senden izin istiyo telefondaki şarkıları görebilmek için. Her şarkı için ayrı ayrı izin ister... Eğer programa girmiyorsa... Tekrar buraya bildir ben senin telefonuna göre bi müzik çalar bulurum. Başka istediğin birşey var mı?... Kusura bakma evde bilgisayar yok telefondan siteye girebiliyorum cafeye gittiğimde link koyarım buraya...

tyfn541

Üye
eyvallah tesekkur ederım orasını anladım ama programa gırmek ıcın her sanıye izin verılsınmı dıyor evet dıyorum ama yınede gırmıyo (tusa basınca oluyor ) 3600 slıde telefona gore mp3 programı bulabılırmısın eger bulursan buraya eklersın sımdıden cok tesekkur ederım

G1m71

Üye
6500 slide kullanıyorum ve bir türlü internetten video izleyemi yorum yardımcı olursan sevinirim

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Ok kardeşim bakayım bugün koyarım buraya.... Ama şunu bilmelisinki hangi programı yüklersen yükle gine o uygulama erişimine izin verilsin mi sorusunu soracaktır... Artık bi teşekkür butonuna basarsın...

--------------- Ekleme ---------------

6500 slide kullanıyorum ve bir türlü internetten video izleyemi yorum yardımcı olursan sevinirim

kardeş baktım 6500 slide s40v3 yani 6300 vb. telefonlarla aynı kafadan... sis destekliyomu bilmem ama desteklemiyorsa onunla ilgili bi flash playe yok....

kocausta35

Üye
Samsung J150 kullanıyorum.
Bankanın java kullanan şifre üretme hikayesinde çuvallıyorum hep:(
Bankaya giriyorum (işbank), iş cep özelliğini aktif ediyorum, talimatları uyguluyorum, iş tamam.
Telefonda java çıkıyor, şifre ürettiriyorum, bununla tekrar bankaya giriyorum ve işlemleri yapıyrum, buraya kadar herşey normal.
Ama bir süre sonra tekrar gireceğim zaman, telefondaki o javayı bulamıyorum.
Ayarlarda, uygulamalarda arıyorum, yok.
Nasıl bulacağım?

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah tesekkur ederım orasını anladım ama programa gırmek ıcın her sanıye izin verılsınmı dıyor evet dıyorum ama yınede gırmıyo (tusa basınca oluyor ) 3600 slıde telefona gore mp3 programı bulabılırmısın eger bulursan buraya eklersın sımdıden cok tesekkur ederım

buldum kardeşim buyur....

Bİ TEŞEKKÜR BUTONUNA BASMAN YETERLİ....

--------------- Ekleme ---------------

samsung j150 kullanıyorum.
Bankanın java kullanan şifre üretme hikayesinde çuvallıyorum hep:(
bankaya giriyorum (işbank), iş cep özelliğini aktif ediyorum, talimatları uyguluyorum, iş tamam.
Telefonda java çıkıyor, şifre ürettiriyorum, bununla tekrar bankaya giriyorum ve işlemleri yapıyrum, buraya kadar herşey normal.
Ama bir süre sonra tekrar gireceğim zaman, telefondaki o javayı bulamıyorum.
Ayarlarda, uygulamalarda arıyorum, yok.
Nasıl bulacağım?

ne demek istediğini anlamadım... Internet sayfasını mı telefona kaydediyosun... Internete nerden giriyosun... Opera mini filanmı..?

drakula_kan

drakula_kan

Üye
merhaba arkadaşım bende 6230i var bana o telefona uyacak medi player ve mp3 player gerekiyor bulabilirsen çok iyi olucak şimdiden teşkkür ediyorum

beckham42

Üye
slm benim telefonum samsung b5702 ona uygun oyun ve program arıyorum bulursan sevinirim

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşım bende 6230i var bana o telefona uyacak medi player ve mp3 player gerekiyor bulabilirsen çok iyi olucak şimdiden teşkkür ediyorum

baktım yok... Ama ileride çıkarsa koyarım buraya kankam..... Yardımcı olamadığım için üzgünüm...

beckham42

Üye
video programı bulabilirsen sevinirm birde pes veya fifa oyunu olursa ii olur

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
video programı bulabilirsen sevinirm birde pes veya fifa oyunu olursa ii olur

BUYUR KARDEŞİM...

(güzel bi macera oyunu..)
...fifa yı bulamadım agam başka varmı istediğn...

eğer bi faydamız olduysa teşekkür et butonuna basabilirsin...:bye2:

tyfn541

Üye
eyvallah kardesım saol tesekkur ettım bırde tesekkur butonuna bas demıssı ama ben mı bulamadım ?

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür butonu ilk sayfada benim açtığım konunu sağ alt köşesinde... Daha öncesin teşekküre bastıysan sende bidaha gözükmez gine bi bakarsın... Başka bi arzun olursa buraya yazarsın agam...

drakula_kan

drakula_kan

Üye
asplat urpan gt2
campionship 2009
gta san andreas

bu oyunların 6230i ye uyanını bulabilirsen çok iyi olucak ve şimdi aklıma gelen oyunlar sadece bunlar senin bildiğin güzel oyun varsa onlarıda koyabilirsin

beckham42

Üye
BUYUR KARDEŞİM...

(güzel bi macera oyunu..)
...fifa yı bulamadım agam başka varmı istediğn...

eğer bi faydamız olduysa teşekkür et butonuna basabilirsin...:bye2:

teşekkürler arkadaşım yardımların için saol

Üst Alt