herhangi bi telefonla ilgili yardım edilir (uygulama-oyun-program-vb.):............

Sponsorlu Bağlantılar

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
asplat urpan gt2
campionship 2009
gta san andreas

bu oyunların 6230i ye uyanını bulabilirsen çok iyi olucak ve şimdi aklıma gelen oyunlar sadece bunlar senin bildiğin güzel oyun varsa onlarıda koyabilirsin

işte oyunların kardeşim....

.

umarım işine yarar.. eğer açılan sayfalarda internet erişimi olmuyorsa sayfayı yenile ozaman olur... başka istediğin bi oyun olursa buraya yazarsın...

indirirken canın sıkılırsa 1. sayfada sağ alttaki ''teşekkür et'' butonuna basabilirsin..accayip sıkıntıyı alıyo... :D:D:D

adrenalin_

adrenalin_

Üye
kardeş ben bu sitede ve diğer sitelerdede çok aradım ama ne yazıkki bulamadım..6300 için vodafone messenger lazım. kimisi vermiş 6300 için vodafone messenger diyo indiriyorum jad dosyası çıkıyo.. kimi vermiş indiriyorum jar dosyası ama program bozuk diyo.. Vodafone live den de indiremiyorum sertifika yok diyor.. senden isteğim elinde 6300 için vodafone messenger var ise paylaşabilirmisin.. telefona yeni yazılımda yuklemek istemiyorum bi yardım eden de olmadı..

drakula_kan

drakula_kan

Üye
işte oyunların kardeşim....

.

umarım işine yarar.. eğer açılan sayfalarda internet erişimi olmuyorsa sayfayı yenile ozaman olur... başka istediğin bi oyun olursa buraya yazarsın...

indirirken canın sıkılırsa 1. sayfada sağ alttaki ''teşekkür et'' butonuna basabilirsin..accayip sıkıntıyı alıyo... :D:D:D

ben teşekürümü en başta yapmıştım zaten yeniden teşekürler kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

erken teşekür ettim heralde oyunlara bakmamıştımda hepsinin ekran boyutu büyük ekran boyutu uygun bulabilirsen daha iyi olucak

erken teşekür ettim heralde oyunlara bakmamıştımda hepsinin ekran boyutu büyük ekran boyutu uygun bulabilirsen daha iyi olucak

hamm.si

hamm.si

Üye
selam ben 6131 kullanıyorum telefona usb kablosu ile 2 mb tan büyük dosya atamıyorum bunun bi çözümü varsa bi yardım etkardeş... [uygulamayı atınca öge telefona kaydetmek için çok büyük diyor]

acil yadımlarını bekliyorum......

kocausta35

Üye
buldum kardeşim buyur....

Bİ TEŞEKKÜR BUTONUNA BASMAN YETERLİ....

ne demek istediğini anlamadım... Internet sayfasını mı telefona kaydediyosun... Internete nerden giriyosun... Opera mini filanmı..?
Telefonda java uygulamasını bulamıyorum.
Mecburen her defasında gelen mesajlara bakıp işbank tan gelen o ilk yazılım mesajını bulup ordan tekrar uygulamayı indirip işlemleri tekrar yapmak zorunda kalıyorum.
Halbuki telefonda bi yerlerde duruyordur o uygulama, yani şifre üretme şeysi.
Derdimi tam anlatamadıysam mail imden ulaşabilirsiniz, yeni olduğum için buradan size mesaj yollayamıyorum.

hamm.si

hamm.si

Üye
yardım edecek yok mu

selam ben 6131 kullanıyorum telefona usb kablosu ile 2 mb tan büyük dosya atamıyorum bunun bi çözümü varsa bi yardım etkardeş... [uygulamayı atınca öge telefona kaydetmek için çok büyük diyor]

:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

-tuğrul

Üye
128x160 boyutlarındaki ekrana uyabilecek telefon oyunu var mı??

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi

kardeş onunla ilgili bi çözüm yok bende daha üst merteberde olanlara danışırsan daha çok yardımcı ourlar...

128x160 boyutlarındaki ekrana uyabilecek telefon oyunu var mı??

kardeş sen telefon modelini yaz ve istediğin oyunları yaz yeter...

drakula_kan

drakula_kan

Üye
kardeş şu cahmpions ship 2009 hala benim telefona uymuyor onu yapabilirmisin 6230i ye göre

ch4yl4q

Üye
6500svar bende uygulama erişimini izin var olarak ayarlıyorum ama yine kendisi kendi kendine izin yok olarak ayarlıyor ne yapabilirim??

eyup007

eyup007

Üye

evet bendede oluyor 2730c de çözümü çok kolay pc suite yerine veri depolama olarak seçiceksin..

flash disk gibi açılıyor..

benim sorunum ise 2730c phoenix ile telefonu mahvettim en son nokiadan orjinal yazılım kurdum interneti çok yavaşladı sistemi nedir hızlandırmak istiyorum (eskiden bilgisayar kadar hızlıydı)... 3g li 2730c

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
hiç bi fikrim yok.. k.bakma......

drakula_kan

drakula_kan

Üye
kardeş şu cahmpions ship 2009 hala benim telefona uymuyor onu yapabilirmisin 6230i ye göre

mali1001

Üye
arkadşım bende çin malı l88 var
java destekliyor ama forumdaki oyunların çoğunu çalıştırmıyor 3 boyutlu olduğu için
eğer elinde varsa eski oyunlardan paylaşırmısın ben bulamadım, 240 * 320 olursa daha iyi olur saol

drakula_kan

drakula_kan

Üye

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
arkadşım bende çin malı l88 var
java destekliyor ama forumdaki oyunların çoğunu çalıştırmıyor 3 boyutlu olduğu için
eğer elinde varsa eski oyunlardan paylaşırmısın ben bulamadım, 240 * 320 olursa daha iyi olur saol

kardeş ben senin telefona baktım ekran çözünürlülüğü 176-220 diyo bende ona göre oyunlar buldum buyur link.....

)

sen bi bunlara bak bi sorun yada isteğin olursa gine burdan yazarsın.... iyi forumlar...

50ali50

Üye
selamün aleyküm kardeşim benim telefon 3120C hat vodafone.bir tane vodafone messenger buldum 176*208 bu telefonumda çalışıyor.fakat 240*320 çalışmıyor bir yardımcı olursan sevinirim.

anemik

anemik

Üye
w.a.s

dene bakalım.

TARATMAYI UNUTMA.! bn tarattım ama yinede bi el at sen.

[[Bşka bi site. BlackDream tarafından ALINTIDIR. ]]

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
yarımlar için sağol agam.. sınavlar var ilgilenemiyorum...

manisali450

Üye
merhaba,
6303 için çoklu alarm programı arıyorum yardımcı olabilirmisiniz
sitede anemik nicli üye bir kaç pro önerdi denedim sonuç olumsuz

Üst Alt