kardes..ben nokia5130c-2 xpmsc telefonumda jar dosyarini nasil acabilirim.?bilgin var mi?

2700 classic için facebook sohbetine bağlanabileceğim bi program var mı? S60 serisindeki Slick programı gibi...
S'a bende nokia 5130-c2 express müzik var ve telden pro indiriyorum bunun için kolay indirim site arıyorum oyun ve pro için lütfen yardim![]()
selamlar ben sorunumu yazıcagım 6300 da kamerayla 5-6 foto cekınce bazen kapanıp acılıyor telefon bunun nedenı nedır ? sımdıden tesekkurler saygılar
eyw hafıza kartını biçimlendirdim düzeldihafıza kartına resimleri atıyorsa,ya resim çok yoğunluktan yada virüs vardır hafıza kartını virüs taramasından geçir.eğer resim çoksa yeni klasör açıp bi dene yeni klasöre atsın resimleri yine aynı oluyormu.

selamunaleykum kardeşim bana samsung f480hem oyun hemde program bulabilirmisin uyumlu şimdiden tşkler...
5130um için detaylı batarya bilgisi gosteren program arıyorum yardım lutfen.
6680 e türkce dil yüklerken kablo cıktı tel daha acılmadı usb ile flash atmaya calıstım olmadı flash dosyası bulunumadı diyor yardım edermisin teşekürler
arkadaşım samsung 3370 facebook chat programı arıyorum yardımcı olursan sevinirim...
dostum 2690 kullanıyorum ama düzgün uyan bir oyun vs bulamadım bi yardım
bunlari dne tv.spb.com yada m.canlitv.com olmazsa vodafone sitesinden giris yap telefon ayarlarini gonder dene.bide bolt tarayicisi dikkatimi cekti.farkli video sitelerinden kendi akis ayarlarini olusturup video izleniyor.akis ayarlarida olabilir.real player falan.bende arastiriyorumblan 5130 vb modeller icin arastirmayada dewam ediyorum.konu açıyorum ama kimse bakmıyor.-Nokia 6233 telefonum var. bildiğiniz gibi mms protokolünü desteklemiyor, rtsp destekliyor. Vodafone kullanıcısıyım, internet paketim var, mobiltv üyeliği almadan, ayar yaparak nasıl tv izlerim ? Birkaç rtsp linki var ama, çalışıyo mu onu da bilmiyorum :S siz bana yardım edin lütfen :S-