herhangi bi telefonla ilgili yardım edilir (uygulama-oyun-program-vb.):............

Sponsorlu Bağlantılar

emryslc_gfb

Üye
kardes..ben nokia5130c-2 xpmsc telefonumda jar dosyarini nasil acabilirim.?bilgin var mi?

ermanatfl

Üye
2700 classic için facebook sohbetine bağlanabileceğim bi program var mı? S60 serisindeki Slick programı gibi...

MrTech

MrTech

Üye
kardes..ben nokia5130c-2 xpmsc telefonumda jar dosyarini nasil acabilirim.?bilgin var mi?

winrar arşivi ile gir.meta-inf yazarsa demekki jardır.seninki oyun ve program icin 2 tür destekler jar ve jad.rar veya zıpı indir.içindekileri çıkar ve telefona at.çalışırsa güle güle kullan (h)

----------Eklendi @ 12:24:35 ---------- Yazıldı @ 12:22:33 ----------

2700 classic için facebook sohbetine bağlanabileceğim bi program var mı? S60 serisindeki Slick programı gibi...

arkadaşım facebook chat ve facebook chat pro var.fakat yüklesen bile kontör gider çünkü internet ile giriyor.internetin varsa telefonundan ovi mağazadan indir.

kollucu

kollucu

Üye
S'a bende nokia 5130-c2 express müzik var ve telden pro indiriyorum bunun için kolay indirim site arıyorum oyun ve pro için lütfen yardim :'(

MrTech

MrTech

Üye
S'a bende nokia 5130-c2 express müzik var ve telden pro indiriyorum bunun için kolay indirim site arıyorum oyun ve pro için lütfen yardim :'(

A's ovi store var oyun ve programlar indirebilirsin.hatta tema ve zil sesleride mevcut.

frk uzn

frk uzn

Üye
selamlar ben sorunumu yazıcagım 6300 da kamerayla 5-6 foto cekınce bazen kapanıp acılıyor telefon bunun nedenı nedır ? sımdıden tesekkurler saygılar

MrTech

MrTech

Üye
selamlar ben sorunumu yazıcagım 6300 da kamerayla 5-6 foto cekınce bazen kapanıp acılıyor telefon bunun nedenı nedır ? sımdıden tesekkurler saygılar

hafıza kartına resimleri atıyorsa,ya resim çok yoğunluktan yada virüs vardır hafıza kartını virüs taramasından geçir.eğer resim çoksa yeni klasör açıp bi dene yeni klasöre atsın resimleri yine aynı oluyormu.

frk uzn

frk uzn

Üye
hafıza kartına resimleri atıyorsa,ya resim çok yoğunluktan yada virüs vardır hafıza kartını virüs taramasından geçir.eğer resim çoksa yeni klasör açıp bi dene yeni klasöre atsın resimleri yine aynı oluyormu.
eyw hafıza kartını biçimlendirdim düzeldi :oke:

yiğitcan157

Üye
selamunaleykum kardeşim bana samsung f480hem oyun hemde program bulabilirmisin uyumlu şimdiden tşkler...

MrTech

MrTech

Üye
selamunaleykum kardeşim bana samsung f480hem oyun hemde program bulabilirmisin uyumlu şimdiden tşkler...

As kardeşim s40 java oyun ve uygulama dene.samsungla pek bi aram yok.ama eger s40 olmazsa bana pm at.yardımcı olmaya çalışırım.

Burak

Üye
5130um için detaylı batarya bilgisi gosteren program arıyorum yardım lutfen.

aholu murat

Üye
teşşekkürler güzel oyunlar

harunm52

Üye
6680 e türkce dil yüklerken kablo cıktı tel daha acılmadı usb ile flash atmaya calıstım olmadı flash dosyası bulunumadı diyor yardım edermisin teşekürler

adnan55

adnan55

Üye
arkadaşım samsung 3370 facebook chat programı arıyorum yardımcı olursan sevinirim...

MrTech

MrTech

Üye
5130um için detaylı batarya bilgisi gosteren program arıyorum yardım lutfen.

arkadasım detaylı batarya bilgisi gösteren program yok.fakat bazı temalarda mevcut.örn burada 5130 ile ilgili uygun temalar var.link inş reklam olmaz ama bir tema var mac os x diye ben onu şahsen kullanıyorum.bazı 5130 için iphone temaları var bazı temalarda detaylı bir şekilde gösteriyor.

----------Eklendi @ 20:59:40 ---------- Yazıldı @ 20:57:10 ----------

6680 e türkce dil yüklerken kablo cıktı tel daha acılmadı usb ile flash atmaya calıstım olmadı flash dosyası bulunumadı diyor yardım edermisin teşekürler

forumda arat s40 bölümünde bir konu vardı.onu bul ve denemeye calıs.olmazsa yardımcı olmaya calısırım.

----------Eklendi @ 21:02:04 ---------- Yazıldı @ 20:59:40 ----------

arkadaşım samsung 3370 facebook chat programı arıyorum yardımcı olursan sevinirim...

arkadasım samsung 3370 hangi tür uzantıyı destekliyor.söylersen bulmaya çalışırım.

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
dostum 2690 kullanıyorum ama düzgün uyan bir oyun vs bulamadım bi yardım

MrTech

MrTech

Üye
dostum 2690 kullanıyorum ama düzgün uyan bir oyun vs bulamadım bi yardım

arkadasım s40 bölümünde telefon boyutları ile ilgili konular var.ordan telefonunun modelini ve boyutunu bul boyutuna göre oyun yüklersen çalışır.

MrTech

MrTech

Üye
Baska sorusu olan ? .D

sacidyuruk

Üye
konu açıyorum ama kimse bakmıyor.
-
Nokia 6233 telefonum var. bildiğiniz gibi mms protokolünü desteklemiyor, rtsp destekliyor. Vodafone kullanıcısıyım, internet paketim var, mobiltv üyeliği almadan, ayar yaparak nasıl tv izlerim ? Birkaç rtsp linki var ama, çalışıyo mu onu da bilmiyorum :S siz bana yardım edin lütfen :S
-

MrTech

MrTech

Üye
konu açıyorum ama kimse bakmıyor.-Nokia 6233 telefonum var. bildiğiniz gibi mms protokolünü desteklemiyor, rtsp destekliyor. Vodafone kullanıcısıyım, internet paketim var, mobiltv üyeliği almadan, ayar yaparak nasıl tv izlerim ? Birkaç rtsp linki var ama, çalışıyo mu onu da bilmiyorum :S siz bana yardım edin lütfen :S-
bunlari dne tv.spb.com yada m.canlitv.com olmazsa vodafone sitesinden giris yap telefon ayarlarini gonder dene.bide bolt tarayicisi dikkatimi cekti.farkli video sitelerinden kendi akis ayarlarini olusturup video izleniyor.akis ayarlarida olabilir.real player falan.bende arastiriyorumblan 5130 vb modeller icin arastirmayada dewam ediyorum.

Üst Alt