(galiba problem bende
) yardımcı olabilirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...Winrar.jar İndir Olur Kardeş Forumda Varkardes benıımde e71 var ama vıdeo oynayatabılcek bır program tarayıcı bulamadım skyfıre desteklemıyo zıp dosyası var RAR dosyası ındıremıyom bulamıyom
yardım edersen sevınırım

Yanlış Symbian Türünü Yüklüyorsun Demektir Bu S60 v3 Yada S60selmaun aleykum 6300 program yüklemede sorun var yardım ltf pcden attgımda hafıza kartına. telde soru işsareti oluyo

Symbian ve Destek Bölümündeki Ovi Maps İle İlgili KonulardanSelam kardeşim. Benim problemim 6303 classic telefonumda hafıza kartındaki cities klasörünü sildim. bi türlü bulamadım internette. nokia nın kendi sitesinden indirmeye çalıştım 4-5 yere yönlendiriyor ama indiremiyorum(galiba problem bende
) yardımcı olabilirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

1.si O Kod Farklı Türde Bir Samsung Modeline Ait Örneğin S60Selam bende samsung f480 i var yenı aldım *2767*3855# dısında hıc bır kod gıremedım gırdım fakat sonuna # yazınca hıc bır tepkı vermıyor . çevir tuşuna basınca da yanlış veri diyor. Ayrıca oyunu hafıza kartıma attım sonra kurdum kurma secenegınde secenek yoktu dırek telefona kurdu. oyunu acmak ıstedıgımda "yava hatası,Bellek yetersiz" diyor FOrmat *2767*3855# ise attım ama hıc bı ıse yaramadı yardım edeblirmisin

Malesef Kardeşim, Hiç Bir Şekilde Bulamazsın Bazı Sitelerde Var,bnm samsung M5650 model bi telefonum var ama btn oyunlarım sfreli monopoly world oyununun koduni nerdn blablirmm??

Sorunlarınıza Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana, Elimden Geldiği
Kadar TRANSGRESSOR Kardeşime Bu Konuda Yardımcı Olmaya
Çalışacağım![]()