zer kalov
Üye
Samsung Galaxy S3 Sch-İ535 Verizon
Android 4.4.2 (Stock)
Root atamiyorum yardımcı olurmusun..
Konuyu açan arkadaş acemi sen ondan daha acemisin.
Stock root nedir arkadaş ?
Stock rom olur root olmaz

Samsung Galaxy S3 Sch-İ535 Verizon
Android 4.4.2 (Stock)
Root atamiyorum yardımcı olurmusun..

Stock root nerde yaziyor doğru oku bakayım ? Stock 4.4.2 yaziyor okumayida mi biz öğretelim !Konuyu açan arkadaş acemi sen ondan daha acemisin.
Stock rom olur root olmaz![]()
Driveri bi şekilde bulman gerek google aradadenedim usta ama driver yüklüyor 3-5 defa olmuyor görmüyor cihazi driveride bende yok ne yapabilirim
Twrp yukle twrpnin kendi sitesinde vsrKardeş dediklerini yaptım ama çalışmadı maalesef. Clockworkmode yüklü değil belkide. Nasıl yüklerim? Rom manager ile denedim olmadı.
Oncelikle acemi oldugumu düşünen varsa konuyu izlemeyi bıraksın.Konuyu açan arkadaş acemi sen ondan daha acemisin.
Stock rom olur root olmaz![]()
Kardes boşver onuStock root nerde yaziyor doğru oku bakayım ? Stock 4.4.2 yaziyor okumayida mi biz öğretelim !
Elbette ister telefondan ister bilgisayardan yapabilirsinizsağol dostum root yapıldıktan sonra unroot yapabilirmiyim
teşekkürler ustaDriveri bi şekilde bulman gerek google arada
Twrp yukle twrpnin kendi sitesinde vsr
Oncelikle acemi oldugumu düşünen varsa konuyu izlemeyi bıraksın.
2.si stock root demiyor sana acemiliği kendinde ara
Kardes boşver onu
Once pcne kiesi kur.
Sonra kingoyu sitesinden indir
Telefonun geliştirici seçenekleri ac oradan usb hata ayiklama ac
Simdi pc ye bagla
Kingoyu ac tanisin bekle
Roota bas
)Bende Kore GalaxyS5 var onu nasıl rootlarız kardeşimEvet A dan Z ye sorularınızı bekliyorum
Herkes konu açmaya başlıyınca toplu olması gerektiğini düşündüm.
Lütfen sorularınızı bu konu üzerinden sorunuz.
Özelden soranlara cevap verilmeyecektir.
Bekliyorum
Cici60 arkadaşımızın hazırladığı Samsung galaxy s3 orjinal rom kurma işlemi:
Galaxy S III i9300 - S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Alternatif-Link Performans+ Uzun Şarj - MaxiCepCici60 ın hazırladığı Note 2 orjinal rom konusu:
Galaxy Note 2 N7100 - Note 2[4.3] Kurulumu En kapsamlı Anlatım[HATASIZ ŞEBEKE+ WİFİ+ ROOT!+ KNOX'U KALDIRMA] - MaxiCep
Samsung Galaxy S3 mini orjinal Recovery Cwm:
Samsung Galaxy S3 Mini Orjinal Recovery / Cwm - MaxiCep
Galaxy s3 mini orjinal recoveryden yüklenebilen root dosyası bir ilkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
samsung galaxy s2 ye nasıl 4.4.2 atarımEvet A dan Z ye sorularınızı bekliyorum
Herkes konu açmaya başlıyınca toplu olması gerektiğini düşündüm.
Lütfen sorularınızı bu konu üzerinden sorunuz.
Özelden soranlara cevap verilmeyecektir.
Bekliyorum
Cici60 arkadaşımızın hazırladığı Samsung galaxy s3 orjinal rom kurma işlemi:
Galaxy S III i9300 - S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Alternatif-Link Performans+ Uzun Şarj - MaxiCepCici60 ın hazırladığı Note 2 orjinal rom konusu:
Galaxy Note 2 N7100 - Note 2[4.3] Kurulumu En kapsamlı Anlatım[HATASIZ ŞEBEKE+ WİFİ+ ROOT!+ KNOX'U KALDIRMA] - MaxiCep
Samsung Galaxy S3 mini orjinal Recovery Cwm:
Samsung Galaxy S3 Mini Orjinal Recovery / Cwm - MaxiCep
Galaxy s3 mini orjinal recoveryden yüklenebilen root dosyası bir ilkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Teşekkür ederimKardeşim orjinal rom dosyasını zipin iinden çıkarıp haf. Kartına at
Recovery modda aç kendi düzelir. Bekle tabi
Android sis. Araçlarına gir çince bi uyg. Var onunla dene bi
Kardeş ya kingo ile yada sistem araçlarında çince bi root uyg. Var onunla yapacaksınız
sizde aynı şekilde
Ne çabuk root istiyorsunuzBende Kore GalaxyS5 var onu nasıl rootlarız kardeşim

Sistem araçlarında çince uygulama var onu dene bi genelde oluyor.Sony Xperia U ST25İ kardeşm kaç kez denedim rootlayamadım kolay bi yöntem varmı?
Cwm için mutlaka pc gerek1- Galaxy s3 Sch-i535 Verizon root edemedim.Kingo root telefonu görmedim driver sorunu var.
2- galaxy ace s5830i ye Rom yüklememis gerek.rootlu degil cihaz.Pc siz yükleme niyetindeyiz Cwm ile yani
Root atma işlemi Cwm Yükleme ve rom yükleme işlemlerini anlatırmısın İndirme linkleriyle..m
samsung galaxy s2 ye nasıl 4.4.2 atarım![]()

peki bu 4.4.2 şarjımı çok mu yerNe çabuk root istiyorsunuz
Daha çıkmadı
Sistem araçlarında çince uygulama var onu dene bi genelde oluyor.
Cwm için mutlaka pc gerek
Root dersen sanada aynı şeyi yazıcam android sistem araçları bölümünde bir çince uygulama var onunladene rootlayabilirsin.
Öncelikle Telefonuna root erişim iznini vermen gerek.
Bunun için Pc ne kies kur.
Sonra Kingoyu kur.
Telefon ayarlarından geliştirici seç. Usb hata ayıklama aç
Kingoyu aç
Rootla.
Şimdi google playden recovery tools adlı uygulama indir.
Ardından bununla cwm yükle.
Sonra artık rom kurabilirsiniz.
Install zipten bir tane 4.4.2 romu seçin o uükler![]()
adam yanıt vermiyo artıkSamsung galaxy ace s5830i icin saglam bir rom var mi ? Birde konuyla alakasiz ama bu sd kartin hafizasini nasil dahiliye aktaricaz biktim alan yoklugundan yapiyorum ama ayirdigim alani gormuyor her seferinde sd karti sifirliyor