Casper via a3316 -r bu model nasıl root edilir bide kitkat rom varmıdır şimdiden teşekkürler
Yavaşlık imei ile ilgilidir.Merhabalar. Soracağım hususta bir konu açtım ama gözden kaça ihtimaline binaen yazıyorum.
Elime bir tane Galaxy Mega 6.3 geçti. Telefon yurt dışı değil. Ancak cihazın imei klonlanması sebebiyle, imei numarası değiştirilmiş ve samsungun eski bir modeli olan c3053 imei numarası atılmış. Şimdi sorun şu ki; telefon turkcell ve vodafona kullanımında sorun yaratmamasına rağmen avea şebekesini bulmuyor. Tabi telefonda supersu isimli program yüklü olmadığı takdirde turkcell ve vodafona ile de çalışmıyor. Ayrıca imei numarasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama internet hızı da çok yavaş. Telefonu avea hattı ile nasıl kullanabilirim? Yardımcı olursan sevinirim.

İnternetten biraz araştırırsan orj romu bulursun hafıza kartına atıp recoveryden flashlıyabilirsin ヅMerhaba Samsung galaxy win i8552 cihazım var telefonum rootlu rom yuklemeye calısırken sıstemı sıldım sanırım odin programına baglanamıyorum telefon başlangıçta dowloand modda acılıyor birde recuvery modda acabılıyorum Bütün Sürücüler güncel yalnız odin ve bilgisayar telefonu görmüyor cevaplayan cevaplamayan herkeze Teşekkür ediiyorum Hayırlı Günler
Kingoroot android deneS.A kolay gelsin üstad banada bi yardım lazım xperia z2 için root programı varmı kesin olan telden yada pcden fark etmez
Üstad ben telefonu pc ye bağlıyorum usb kablosuyla ama olmuyo kingo root görmüyor ya tel de bi sorunmu var acaba ztn medya aktarımı felanda yapamıyorumKingoroot android dene
Telefon ayarlardan gelişmişi aç sonra usb hata ayıklama seçÜstad ben telefonu pc ye bağlıyorum usb kablosuyla ama olmuyo kingo root görmüyor ya tel de bi sorunmu var acaba ztn medya aktarımı felanda yapamıyorum
Yapıyorum bağlandı ama yazılımı yükle diye bişey geldi tel de yükledim bağlandı ama kingo root görmüyor bir türlüTelefon ayarlardan gelişmişi aç sonra usb hata ayıklama seç