Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th
Sponsorlu Bağlantılar
MaximRom
Üye
bütün haltları yaptım ama hala sertifika hatası veriyor yahu .
habbuj
Üye
iyi çalışma olmuş eline ağlık
hydrogenium
Üye
kardeşim bu n79 da sertifika hatası werio bu verdqn program yüklenmio .s bi çözümü yk mu ?
xxxx1000
Üye
ya arkadaslar bu rot sertıfıka yuklemesi bende cok uzun suruyor ve yuklenmiyor sizdede oylemi yardimci olun utfen
_KingSton_
Üye
arkadaşım yeni çıkan her sürümde işe yarar mı bu program?? teşekkürler şimdiden
MERHABA Ben hello OX2 yi kurduktan sonra boga sembolünü(programı) çalıştırdım ve program ınstalling root cert.. yazısı yazdı ve böylece kalıyor saatlerce bu durumda kalıyo
Ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz????
MERHABA Ben hello OX2 yi kurduktan sonra boga sembolünü(programı) çalıştırdım ve program ınstalling root cert.. yazısı yazdı ve böylece kalıyor saatlerce bu durumda kalıyo
Ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz????
X6'yı bu yöntem ile hack yapamassınız, yabancı forumlarda özel firmware dosyaları mevcut ilerde paylaşan arkadaşlar olursa jaf ile atabilirsiniz...
fabercastel09
Üye
teşekkürler dostlar........
one2one2
Üye
yaw ben boyle sacma bir konu gormedim. biz telefonu hackleyip unsigned derdinden kurtulmaya calisiyoruz. adam once programi signed yapin diyo akla bak ya
yaw ben boyle sacma bir konu gormedim. biz telefonu hackleyip unsigned derdinden kurtulmaya calisiyoruz. adam once programi signed yapin diyo akla bak ya