kardeş bu programın HelloOX2.v2.04 ü çıkmış ama bi türlü indiremedim indirip koyabilirmisin buraya
teşekkür ederim ilgin için ya sen jaktans ı tanıyonmu bi türlü ulaşamıyorum ona ozel mesaj da atamıyom ondada benim telefonumdaki sorundan var bi kaç yere konu açtım fakat hiç ilgilenmedi,bana yardım edebilir diye düşünüyorum oa ulaşabilme imkanın varsa bana yönlendirirmisin2.04 resmi sürüm değildir. Başkalarının düzenlediği sürümdür...
teşekkür ederim ilgin için ya sen jaktans ı tanıyonmu bi türlü ulaşamıyorum ona ozel mesaj da atamıyom ondada benim telefonumdaki sorundan var bi kaç yere konu açtım fakat hiç ilgilenmedi,bana yardım edebilir diye düşünüyorum oa ulaşabilme imkanın varsa bana yönlendirirmisin
usta kurdum iyi güzel ama unpacing file da kalıyor zaten teli unlocklamak için ihtiyaç duydum bin in içine giremiyorum diye.d ama olmuyo tel de sertifika sorunu hackli diye bi sorun çıkmasın? ha hellocardibe le sertifika sorununu çözdüm ama telin içine giremiyom yarrdımm!! nokia e50! v07.36 rm-170 yani son sürüm.d
ys/bin klasörüne erişmek istiyor "napalım bizde orjinalınden cracklı programlar yükleriz.d yada başka hackleme yöntemi varsa onu kullanırız.d saol teşekkür ederim yardımların için olmadı ama .D problem deil.darkadaşlar 5230 da çalışır mı
What's News?
13th Apr 2010
E63/E66/E71 firmware 410.21.010 are Hackable!
E63/E66/E71 new firmware was released a few days ago. The version number is 410.21.010, they are confirmed Hackable with current version HelloOX2 v2.03. kardeş bu programın sitesine girdim benim telefonun güncellenmiş versiyonunu hacklenebileceği yazıyor ama bi türlü beceremedim sorun ne sence programı kuruyorum çalıştırıyorum herşeyi yapıyor
installing root cert e gelince güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor uyarısı geliyor ve ekranda installing root cert yazısı kalıyo dahaa ilerlemiyor ne yapmalıyım daha önceki versiyonu bu program ile hacklemişdim
benim 5800 hiç yüklenmiyor serfika hatası veriyor nasıl yükleyebilirim
abi ben telefona yükledim sertifika lisans falan filan herşeyi yaptım telefona yükledim ama unpacking file yazıyor hep öyle gidiyor one ?![]()
evet biliyorum 2,03 sürümüyle hckleyebileceğimi bende onu kurdum şde sanırım açıklamamı sonuna kadar okumamışsınızSadece 2.03 sürümü ile hack yapılabildiğini yazmışlar, önceki sürümlerde kurulum tamamlanmaz.