Ediz Yiğit
Üye
SE satio olmuyor mu?
20.0.080 versiyonu ise hack yapılabilir.
5320 XM'de çalışır mı acaba?
Evet 2.03 sürümü çalışır (ilk versiyon), fakat yeni versiyonlarda işe yaramayabilir.
SE satio olmuyor mu?
5320 XM'de çalışır mı acaba?
arkadaşlar bana yardım edebilecek biri yokmu hiç kimse ilgilenmiyo benimle![]()
e63 için çalışır mı? çalışmazsa hangi hack işlemi uygundur?
ya bende kelloX2 ve app sertifika hatası veriyor ne yapcam??![]()
işallah 2.4 surumunde x6 hacklenir
Öyle bir sürüm yok, ayrıca x6 sadece ilk versiyonu 2.03 ile hack yapılabiliyor, son versiyon hacklenemiyor, bilginize.
2.03 versiyonundan sonra 2.04 cıkmayacakmı diyorsun 2.06 ya mı atlıcaklar
bnde e63 kullanıorm bu programı yükleyince bile sertifika hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim
2 gündür uğraşıyorum.Forumdaki tüm yöntemleri denedim e65 v4.0633.74.00 versiyonu kırılmıyor.Hallox'un tüm versiyonları installing installserver derken takılılıyor.1 saat beklettiğim oldu bir türlü olmadı.Hellocalibrate de çalışmıyor.Sadece tek tek sertifikalandırarak yükleme yapabiliyorum.Yardım edebilecek olan var mı?Özellikle bizzat e65 kırabilenler yardım ederse sevinirim.
Kardeşm öncelikle eline sağlık yaptım çalıştı herşeyi yükledim. Ama telfna hard format atmak zorunda kaldım şimdi yapamıyorum hack işlemini hellox u yükledi ama birşeyler yapıyo bitmek bilmiyo iptal diorm. Ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisn?
Herhalde konuyu okumadan soru soruyorsunuz!ya kardeş ben telefona bişey yüklemeye çalıştıgımda sertifika hatası diyor bu programı da yükleyemiyorum ne yapmam gerek?
--------------- Ekleme ---------------
ha bu arada telefonum e75