HelloOX v1.03 : Yeni FW'ler için İmzasız Uygulama Yükleme Anlatımı - by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaslar Ben 5800 Kullanıcısyım Bu Olayı Yaparsam Telefonuma Ne Gibi Özellikler Geliek Yardımcı Olurmusunuz ?

kain061

Üye
Applying patches de kalıyor..tekrar tekrar yapıyorum gene aynı yerde kalıyor.bi çok arkadaşında başına gelmiş bi bilen yok ne iştir

--------------- Ekleme ---------------

Applying patches de kalıyor..tekrar tekrar yapıyorum gene aynı yerde kalıyor.bi çok arkadaşında başına gelmiş bi bilen yok ne iştir

oldu beyler telefonum en son versiyon N95 8gb v35. HelloOX 2 versiyonu ile yaptım..

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:oke:

fatih545

fatih545

Üye
Sağolasın..

1ruble

Üye
arkadsim bu olaydan sonra bu nokia maps yani ovi yi kullanabilirmiyim yani lisansli hale gelirmi bi bilgin varmi bu konuda
saygilar

canim arkadasim ben 8-10 saat icinde aldim ve galiba hacklemeyi basardim gibi ama simdilik bi isime yaramadi valla yüklediklerimle bakalim ne isine yriyacak bu

maps ovi zaten free ware

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler.

recepkarabay

recepkarabay

Üye
girin köşede register var kayıt olun zaten site inginlizce çok basit herşey .......
ben günde 4 tane yapıorumda kendi telim hacksiz sadece seritfalklarım war pcde sertifalıyıp yüklüorum ama ngage oyun modulunu hackleyemedim biri yardımcı olabilirmi?

mugurg

Üye
arkadaşlar "installing rootCerts..." deyip kalıyor.bikaç kere helloOX'i kaldırıp tekrar yükleyerek yapmaya çalıştım ama yine aynı şey oldu. Telefonda bir sürü sanal disk oluştu öyle kalsınlar istemiyorum lütfen biri yardımcı olsun. hardformat atıp uğraşmak da istemiyorum o kadar application falan yükledim. konu açılıyor sonra cevap verilmiyor sorulara lütfen yardımcı olalım..

telefon 5800, daha yeni versiyon 50'ye yükselttim ondan dolayı bende çalışmıyor olabilir mi?

aslan4699

Üye
arkadaşım aldıgınız sertifikayla pc yada cepten imzalayın yazmıssın ama nasıl imzalıyacagız

0quzhan

0quzhan

Üye
Reis adamsın yaaa en sonunda yaptım :D

iiiiibo

Üye
ya benim her sey tamam sertifika aldım helloxu kurdum hellox yüklüyo son ekranda donuyo kalıyo iptal ettim tekrar basladım olmuyo bi yardımcı olursanız

LoST_SoUL666

LoST_SoUL666

Üye
öncelikle paylaşım ve emeğin için saol..yalnız bi sorum olacak,yklerken installing rootCerts bölümünü naptıysam geçemedm,sorun nerdedir,yardımcı olursan svnirim..

gencturk17

gencturk17

Üye
arkadaşlar ben gerekli programları kurdum helloox programını çalıştırıdım bir kaç adım ilerledi ama applyn patch kısımda öyle duruyor yükleme cubugu gidiyor ama bir türlü bitmedi kaç defa denedim olmadı neden acaba yardım edermisinz..

mtk02

mtk02

Üye
sertifika programını nerde bulacam reiss

selimthomas

Üye
Tesekkurler dostum sorunsuz yuklendı ve ıyı calısıyor emegıne saglık tel n95

warezing

Üye
ya reis ben hello OX u yüklerken installing rootCerts işleminde takılıp kalıyor.15 20 defa iptal edip tekrar başlattım ama sorun hala devam ediyor nedeni ne olabilir?

ledayi2000

ledayi2000

Üye
arkadaşlar n79 telefonuma kuracakken -------installing rootcerts ------deyip duruyor sonrası gelmiyor anlamadım nedendir bilgi verirseniz sevinirim

HaYTo

HaYTo

Üye
Reis çok güzel soylemişsin sana bir şey sorsam ayıp olurmu
bu 6210 nvgt hackleme şansımız yokmu her türlü deniyorum olmuyor olmuyor olmuyor ?
bilgin varsa paylaşırsan sevinirim ;)

Üst Alt