HelloOX v1.03 : Yeni FW'ler için İmzasız Uygulama Yükleme Anlatımı - by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

newalaqesaba47

Üye
çok sağol reis versiyon attıktan sonra bir türlü hack yapamamıştım telim e65 applying patcheste takılan arkadaşlar hellooxu sertifikaladıktan sonra hafıza kartına değil telefon hafızasına atıp ondan sonra yükleyin applying patcheste takılı kalmaz.

mesakon

Üye
tel hafızasına nasıkl atcas otomatk olarak hafıza kartına atıor

----------Eklendi @ 19:15:31 ---------- Yazıldı @ 19:09:29 ----------

tel hafızasna attım ordan yükledım gene degısen bısı yok hala aynı yerde beklıo

alee43

alee43

Üye
İmzalanmış MapDrives Unsigned.sisx dosyasını cihazınıza yükleyin. Ondan sonra HelloOx 1.3 ü çalıstırın
ben helloOx u yükledim takılıyordu MapDrives Unsigned.sisx yükledim 1 dakikada hazır oldu
çoooooooook TEŞEKKÜRLER
sertifikayı buradan alabilirsiniz ben google çeviri ile çevirerek deneme yanılma ile aldım site üzerinden imzaladım oldu

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
beyler artık acaayip kolay. burada anlattım. imzala, kur, çalıştır ve artık tüm imzasızları rahatça kur. :oke:

kordan

Üye
sonunda telefon hacklendi çok teşşekürler paylaşım için

tektonik1907

tektonik1907

Üye
.cer ve . dosyalarını indiremeyenler bana özelden opda kullanıcı adınızı ve şifrenizi gönderin bende içinde sizin telefonunuza ait içinde .cer ve . dosyalarını bulunduğu hotfile linkini size geri göndereyim

vagrant_1

Üye
cepten nasıL sertifikaLayabiLirim SignSis.sisx programını kurdum sonra ne yapmam gerekiyor biraz açıkLarmısınız

makgun_02

Üye
benim telefon nokia c5-03 dosyayı imzaladım telefona gonderdim sertifika hatası dedi ama imzalamadan once açtı sis file cer falan istiyordu biliyorsa yrdm eder misin msn [email protected]

----------Eklendi @ 03:08:35 ---------- Yazıldı @ 03:01:50 ----------

sertifika hatası uyg saglayıcıylagörüşün

noname2040

Üye
telefonum n8 arızadan dolayı içini değiştirdiler,
tabi imei numarası da değişti
günlerdir opda dan sertifika bekliyordum. aşağıdaki linkteki programları kullanarak
sertifikalı sertifikasız programları yükleme imkanına kavuştum
hiç uğraşmayın en güzeli aşağıdaki şekilde basitce hacklemek üstelik kalıcı bir hack değil programları kaldırdığınızda
hack işlemi iptal oluyor

http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html

lemale

lemale

Üye
ulan bırıde su takılma olayına bı cewap versın saatlerdır ugras en sonuna gel takıl kal nedendır buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kıracam pc yı de telıde o olacak en son

Üst Alt