HelloOX v1.03 : Yeni FW'ler için İmzasız Uygulama Yükleme Anlatımı - by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

angel2

Üye
rapidden vermiş oldugun dosyayı indirdim gerçekten içindeki anlatımlara hayran kaldım saol dostum valla çok teşekkür edrim

eskibiruye

Üye
Applying Patches kısmında takılıyor birileri format at demiş hem hafızaya hem karta attım ama boş gene takılıyor.
Verilen bütün hack tekniklerini denedim ama boş hepsi birbirine girmiş konu anlatımları.Ne başı belli ne sonu belli tam 10 gündür okumadığım konu kalmadı sertifikamıda aldım olmuyor işte.

--------------- Ekleme ---------------

1)Arkadaşlar bu hack olayından sonra telefonumuzun desteklemediği programlar telefona yüklenir mi.Çünkü daha önceden desteklenmiyor denilen bir programı hackten sonra yükledim bu nasıl oldu anlamadım.Bu bizim telefonlarımıza zarar verir mi acaba?
2)İkinci olarak rompacth ve helloox programlarını kaldırmalımıyız kurulumdan sonra.Yoksa sadece helloox mi kalkmalı.
3)Son olarak ben bu hack yöntemini tamamiyle kaldırmak istediğimde ne yapmam gerek.İnstallserver.exe dosyasını c:sys:bin den silmem yeterli mi ve ek olarak neler yapmam gerek.
Bu sorularım heralde herkesin bilmek isteyeceği sorular
Cevaplayan arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürler

angel2

Üye
süper oldu saol doıstum

efexor

efexor

Üye
YAu arkadaşlar sertifika alma konu anlatımı kaybolmuş benmi göremiyorum kimseden ses yok

av.AK

av.AK

Üye
istenen uygulama erişimine izin verilmedi(helloox u yuklerken) cihaz 5320xm versiyon 4.13

gamer007

gamer007

Üye
Reis allah razı olsun opda sertifika vardı imzaladım hemen ve yükledim veeee sonuç inanılmaz 1 dk da hackledim teşekkürler

monshe

Üye
bu N85 içinde işe yarıyor mu?? ayrıca telde yüklü olan oyunlar flanda tam sürüm oluyor mu cevaplarsanız sevinirim..

hazar_12

Üye
Reis-i Eagles kardes ben sertifa alamadim benim msnmi eklermisin [email protected]

yardim

duman64

Üye
Yaw bu ne rezil bir iştir. Kaç gündür bu ne çile. nerden yükledim bu update i ben. of offf

hazar_12

Üye
mahmutk arkadasima sonsuz tesekürlermi iletiyorum benim sertifikami aldigi icin suan sorunsuz yüklüyorum herseyi....

resulemrah

resulemrah

Üye
anlamadım

1010ur

Üye
ya arkadaşlar ben daha önce opdadan cer almıştım şimdide babamınkine alayım dedim alamazsın diye mesaj çıkarıyo vip olacaksın diyor şimdi opdada kayıtlı olduğu için yeni üyelik dede kabul etmiyo bende cer.s60rd.cn sitesine başvurdum ordanda sadece cer dosyası geliyo altta singsis diye iki bölümlü program vermiş istemiyo ama sonuca ulaşmıyor dosya oluşmuyor dosyası nerden bulabilirim kendiminkiyle yaptım sertifika kısıtlanmış dedi yani dosyası lazım ve bulamıyorum yardım ederseniz sevinirim

oksijensi

Üye
arkadaşlar ben de daha önce hacklemiştim. telefonumda sorun vardı hafıza kartına ve telefona format attım. tekrar aynı cer ve kullandım şuan sistem dosyalarına erişimi var ama program kurduğum zaman açılıyor gibi yapıyor fakat açılmıyor.sorun ne olabilir sizce? telefon N81

aa-tolga

aa-tolga

Üye
6220 c fp2 cihazlar için installerserver.exe dosyası cıkmadımı

converter2

converter2

Üye
hocam paylaşım için teşekkürler hellox 1.03 n96 versiyon 30 da işe yaramıyor versiyon 12 de olmuştu .1.03.kendi sertifikamda var opdadan bütün helloxların hepsini denedim 1.03 1.04 1.05 modoyu imzaladım rom patcherıda imzaladım olmadı.Opdada versiyon 30 hacki buldum denedim olmadı hepsini tek tek denedim hocam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

USAForever

USAForever

Üye
4 saat oldu pes ediyorum

Salihyet

Salihyet

Üye
dosya server a eklenmiştir..

vodelax

Üye
çok teşekkürler yaptım sonunda.

Üst Alt