Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HelloOX v1.03 : Yeni FW'ler için İmzasız Uygulama Yükleme Anlatımı - by Reis-i Eagles
Sponsorlu Bağlantılar
roadrunner2635
Üye
Arkadaslar Ben 5800 Kullanıcısyım Bu Olayı Yaparsam Telefonuma Ne Gibi Özellikler Geliek Yardımcı Olurmusunuz ?
kain061
Üye
Applying patches de kalıyor..tekrar tekrar yapıyorum gene aynı yerde kalıyor.bi çok arkadaşında başına gelmiş bi bilen yok ne iştir
arkadsim bu olaydan sonra bu nokia maps yani ovi yi kullanabilirmiyim yani lisansli hale gelirmi bi bilgin varmi bu konuda
saygilar
--------------- Ekleme ---------------
canim arkadasim ben 8-10 saat icinde aldim ve galiba hacklemeyi basardim gibi ama simdilik bi isime yaramadi valla yüklediklerimle bakalim ne isine yriyacak bu
girin köşede register var kayıt olun zaten site inginlizce çok basit herşey .......
ben günde 4 tane yapıorumda kendi telim hacksiz sadece seritfalklarım war pcde sertifalıyıp yüklüorum ama ngage oyun modulunu hackleyemedim biri yardımcı olabilirmi?
mugurg
Üye
arkadaşlar "installing rootCerts..." deyip kalıyor.bikaç kere helloOX'i kaldırıp tekrar yükleyerek yapmaya çalıştım ama yine aynı şey oldu. Telefonda bir sürü sanal disk oluştu öyle kalsınlar istemiyorum lütfen biri yardımcı olsun. hardformat atıp uğraşmak da istemiyorum o kadar application falan yükledim. konu açılıyor sonra cevap verilmiyor sorulara lütfen yardımcı olalım..
--------------- Ekleme ---------------
telefon 5800, daha yeni versiyon 50'ye yükselttim ondan dolayı bende çalışmıyor olabilir mi?
aslan4699
Üye
arkadaşım aldıgınız sertifikayla pc yada cepten imzalayın yazmıssın ama nasıl imzalıyacagız
0quzhan
Üye
Reis adamsın yaaa en sonunda yaptım
iiiiibo
Üye
ya benim her sey tamam sertifika aldım helloxu kurdum hellox yüklüyo son ekranda donuyo kalıyo iptal ettim tekrar basladım olmuyo bi yardımcı olursanız
LoST_SoUL666
Üye
öncelikle paylaşım ve emeğin için saol..yalnız bi sorum olacak,yklerken installing rootCerts bölümünü naptıysam geçemedm,sorun nerdedir,yardımcı olursan svnirim..
öncelikle paylaşım ve emeğin için saol..yalnız bi sorum olacak,yklerken installing rootCerts bölümünü naptıysam geçemedm,sorun nerdedir,yardımcı olursan svnirim..
arkadaşlar ben gerekli programları kurdum helloox programını çalıştırıdım bir kaç adım ilerledi ama applyn patch kısımda öyle duruyor yükleme cubugu gidiyor ama bir türlü bitmedi kaç defa denedim olmadı neden acaba yardım edermisinz..
nerde bu devlet nerde bu millettttttt..................?
mtk02
Üye
sertifika programını nerde bulacam reiss
selimthomas
Üye
Tesekkurler dostum sorunsuz yuklendı ve ıyı calısıyor emegıne saglık tel n95
warezing
Üye
ya reis ben hello OX u yüklerken installing rootCerts işleminde takılıp kalıyor.15 20 defa iptal edip tekrar başlattım ama sorun hala devam ediyor nedeni ne olabilir?
ledayi2000
Üye
arkadaşlar n79 telefonuma kuracakken -------installing rootcerts ------deyip duruyor sonrası gelmiyor anlamadım nedendir bilgi verirseniz sevinirim
HaYTo
Üye
Reis çok güzel soylemişsin sana bir şey sorsam ayıp olurmu
bu 6210 nvgt hackleme şansımız yokmu her türlü deniyorum olmuyor olmuyor olmuyor ?
bilgin varsa paylaşırsan sevinirim