HelloOX v1.03 : Yeni FW'ler için İmzasız Uygulama Yükleme Anlatımı - by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
tşk.

kukumaw

kukumaw

Üye
sertifika almamız gereken dosyalar için tamam sertifika almaya gerek yok amaaaaa
sertifikasızlar hiçbir şekilde yüklenmiyor

meccaz

meccaz

Üye
bu islemler 6120 c v 6.01 içinde gecerlimi üstatlar hepinize selamlar

--------------- Ekleme ---------------

sagol reis 6120 c v 6.01 i sayende hackledim ama kafama takılan en son hello,modo ve rom pathcer kaldıracakmıyız simdiden cok tesekkürler

feyyazevci

feyyazevci

Üye
oldu oldu gözlerim dolduuuu çoook teşekkür ederim harikasın ;)

rex_

Üye
e65 te calısmıyor rm-208 versiyonum :(

oguzhan308

Üye
ben yapmıştım daha önceden e65 e ama format attım sonra yapmayı denedim "Applying patches..." yazıyo 10 dakikadır geçmez mi bu yazı daha önceden böyle değildi :S

Condemden

Üye
Normal N95'imde Welcome to the Installation of yazısında kalıyyor ve program uyg. yöneticisndede yok nasıl kaldırabilirim

veya nasıl kurabilirim anlamış değilim 3 gündür denemediğim yöntem kalmadı:S
lütfen bi yardım edin :s

son versiyon yüklüdür.

yasamali

yasamali

Üye
slm arkadasim bende sertifika icin opdaya kayit oldum insallah yarin gelir.daha öncede sitedeki bulunan diger cin yerinden sertifika aldim ama denilenleri aynan uygulama rahmen hic bir sey olmadi insallah opda da da böyle olmaz,benim sorum bu HelloOX ne ise yariyor ve sertifikamda gelince imzalayin falan deniliyor bu imza ve HelloOX isi nasil oluyor kardesim bir bilen varsa anlatsin
BILMEMEK AYIP DEYILYA

slm arkasim ben denilenleri yapmaya calistim ama HelloOX kurup calistirdim ve kac defa iptal edip tekrar denedim ama her defasinda INSTALLING ROOTCERS.... bekleyip duruyor birde bumapi falan nerden bulucam bir yardim et birzahmet

tatoline

Üye
Ya yazılımı imzalamak için bir türlü sertifikayı alamadm ya 5 gündr beklyrm bişiy gelmedi lütfen yardm edermisnz

yasamali

yasamali

Üye
arkadsim bu olaydan sonra bu nokia maps yani ovi yi kullanabilirmiyim yani lisansli hale gelirmi bi bilgin varmi bu konuda
saygilar

canim arkadasim ben 8-10 saat icinde aldim ve galiba hacklemeyi basardim gibi ama simdilik bi isime yaramadi valla yüklediklerimle bakalim ne isine yriyacak bu

hipokratkim

hipokratkim

Üye
eline sağlık kardeş N95 8GB de aynen söylediğin gibi yüklendi. emeğine sağlık

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
hello ox açınca root certte takılıyor kaç kere denedim iptal deyip olmadı sorun nedir

OLymPoS

benim bu lanatli telefon da neden olmuyor bi türlü anlayamıyorum E65 FW 4.0633.74.00 opdadan aldığın sertifikaylan imzalıyorubaşka bir yol varmı acaba

blackdream666

Üye

walfon34

Üye
kardeş 10 tane hack yöntemi denedim senin ki oldu n95 telefon
valla 3 gündür her akşam uğraşıyorum
helal bu olay her türlü oluyor tek sorun telefon bir yerden sonra takılıyor gibi oluyor iptal yeniden başlat 10 sn hallluyor ve sertifika n-gage de sorunsuz oluyor

n82-123

Üye
N82 v.31.0,016

işlem oldu.

'Davut

'Davut

Üye
Teşekkürler

Indiana Jones

Üye
applying patches de duruyor 10 kere iptal edip denedim yinede olmadı

salomen

Üye
gercekten çalişti sadece bekleyin biraz yada yapatip tekra acın 2 telefonumdada oldu

zallas

Üye
dostum site açılmıyor register için verdgin :S

Üst Alt