HelloOX v1.03 : Yeni FW'ler için İmzasız Uygulama Yükleme Anlatımı - by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

knight78

Üye
Arkadaşlar eger benim gibi acemi olanlar varsa
E66 210.21.007 versiyonu helloOX 1.02 ile hacklenebiliyor
yaptım :))

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Reis-i Eagles paylaşım için çok teşekkürler.. Bir sorum olucak, programları kendim imzalayabiliyorum yani sertifika konusunda sıkıntım yok fakat bunu da yapmak ve her seferinde imza atmamamak istiyorum, sorun şu : E:\hack\sys\bin\ var ya, işte ben de bin dosyası yok ! Explore programında gerekli erişim ayarlarımda yapılı, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim .. Herkeze kolay gelsin

empathy55

Üye
nokia n85 hack yapabilen varmı?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Tekrar Merhaba sorunumu hallettim, aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar olabilir. Hello yu kurun, explore programı arka plnda açık kalsın, hello dan menü1 - yes yapın geçin explore' a bin dosyası açılıyor... ;)

avsarbey1

Üye
n96 da olmadi,,,n96 FP2 OS9.3 mu ? bu FP2 OS9.3 ne oluyor aciklayabilirmisin

tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

buldum usta

OS 9.3 Feature Pack 2 işletim sistemine sahip telefonlar: 6220 Classic, 5320 Xpress Music, N78, N96, 6210 Nvgtr

n96 da bu zikkim listenin icinde :( bekleyecez o zaman..

sayokantürk

sayokantürk

Üye
Evet arkadaşlar bu HelloX ile N96 Hack olmuyor ama by Reis-i Eagles analtımı ile almış olduğum sertfika ile bir çok proğramı signed yapıp tel yüklemeyi başardım emeği geçen herkese teşekkürler

casflow

casflow

Üye
bizim türklerin bi sitesi yokmu nekadar gereiyiz bu teknololjiden yazık :S

celilcemre

celilcemre

Üye
çok çok teşekkürler ellerin dert görmesin

-hasangun-

-hasangun-

Üye
neredeyse beş dakika geçti hala "Applying Patches" yazısı ekrandan kaybolmadı???

mnbvc26

Üye
işlem tamamdır arkadaşım..e65 fw4...teşekkürler...

lewent2020

lewent2020

Üye
evettttttttttttttttt sonunda oldu N95-2 v31 i bu yöntemle hacklemeyi başardım arakadaşlar sadece kendi sertifikanızı alıp Hello yu kurmanız yeterli herşeyi kendisi yapıyor walla süpermiş

sinan öztürk

Üye
Evet arkadaşlar,bu yöntemle e65 imin son fw sine istediğim uygulamaları yükleyebiliyorum.Bundan dolayı reis kardeşime teşekkür ediyorum.

arven_005

arven_005

Üye
eline sağlık reis

mehmetemek

mehmetemek

Üye
ben o siteden sertiifikamı alamadım :S

mabdussamed

mabdussamed

Üye
daha kolay bir yöntemi olsaydı keşke

efexor

efexor

Üye
Detaylı & Resimli cer.s603rd.cn'den Sertifika Alma Anlatımı kaybolmuş

mabdussamed

mabdussamed

Üye
ben de çok teşekkür ediyorum 6120c telefonuma versiyon atmıştım hack sorunum kalktı ALLAH razı olsun...başarılarının devamını dilerim..inşaallah daha kolay bir yöntem çıkar(ki bu en kolayı)...iyi forumlar...

tork2

Üye
bu sitedeki (cer.s603rd.cn )sertifika N85 için de geçerli mi? sayfanın üst kısımında ki telefon listesinde n85 yazmıyor.

efexor

efexor

Üye
Sertifika alma konu anlatımı uçmuş

Üst Alt