Haber HdTv Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d çalışıyor

Uygulama Hakkında Düşünceleriniz

• Kullanılan toplam oy
    35

phasan

Üye
Bazı arkadaslarımız cok sabırsız ben hıp wp kullanmadım ama butun yapımcı arkadaslarımıza saygı duymalıyız ben hıc anlamam ama kolay bır is degıl program yapmak onun için kim olursa olsun saygı duyarım ben

abimiz bizi kırmamış koymuş az tvyi ama açılmıyor.İdmanda yok .Abi Bi el atsan

gerçekten ilgi ve alakanız için teşekkürler şöyle bir şey olabilirmi sizin seçtiğiniz güncel kanallar haricinde kullanıcılar kendi istedikleri kanal linkini ekleme imkanı olabilirmi örneğin ip tv gibi

Tepkiler: mk148a

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten ilgi ve alakanız için teşekkürler şöyle bir şey olabilirmi sizin seçtiğiniz güncel kanallar haricinde kullanıcılar kendi istedikleri kanal linkini ekleme imkanı olabilirmi örneğin ip tv gibi
aynen onu yapmayı düşünüyorum liste halinde.

halk tv gene aktif sanırım izlenme durumuna göre link bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.

Fb tv , GS tv , Bjk tv ve Bursaspor tv'yi de eklersen iyi olur dostum.

phasan

Üye
sen cok guzel programlar yapıyorsun arkladaşım eline koluna saglık birde ios için tv programı yaparsan cok makbule geçecek valla wp telefonum olsa direk kullanırdım birde turk yapımcı var hem benım için en önemlisi yapılan programa destek verılmesı

ios da zaten milyon tane tv uygulaması var dostum yanlış mı biliyorum?

O bölümün adı Kendin pişir kendin ye! Olabilir mi?

mk148a

Üye
    Konu Sahibi

Sensation

Emekli Yönetici
@mk148a uygulamayı Windows Mağaza'da da yayınlamayı düşünüyor musunuz? Bu arada telefonda da kullanıyorum, elinize sağlık

Tepkiler: m542tf
iyi yaptın kardeşim ben fark etmemiştim bile sen söyleyene kadar

mk148a

Üye
    Konu Sahibi
@mk148a uygulamayı Windows Mağaza'da da yayınlamayı düşünüyor musunuz? Bu arada telefonda da kullanıyorum, elinize sağlık
SAğ olasın hocam ,windows ortamında çalışabilecek bir sürü tv uygulaması var en azından windows mağazada olmasada download sitelerinden 3.parti yazılımlar mevcut oda olmazsa canlı tv izleme siteleri var, yani windows phone 8 gibi yokluk yok. O yüzden şuan düşünmüyorum, çünkü sizler gibi bir kaç kişi kullanıp iyi yorum yapacak ama alternatif ve daha iyileri olduğu için benim uygulamama saçma sapan yorumlar yapıp emeğime saygısızlık edecek kişilerin olacağını düşünüyorum o yüzden şuanlık gerek yok

Tepkiler: Sensation

fedata

Üye
Oncelikle emeğine sağlık teşekkur ederim..fakat bir ricada bulunacağım.öncelikle deneme yaparken kanald açılmadı.ve ahaber i de ekleyebilmen mumkun mu usta..tekrar teşekkürler..

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Halk TV ve Az tv tamamen gitti dostum bilgin olsun.

Ulusal kanal ve cnn de servis dışı komple bakım istiyor uygulama.