HDD zarar gördü galiba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
    Konu Sahibi
HDD zarar gördü galiba
Oncelikle Merhaba benim sorunum sanırım hdd ile ilgili. Dün ekran kartı driver güncellemesi yaptım ancak laptopa yeniden baslatacakken güç kesildi ve PC kapandı. İşte tekrar açtığımda pcyi ufak teklemeye başladı. Ertesi gün uyandiginda pcyi açtım ilk önce chkdsk ekranı çıktı ve sistem dizinini kontrol etti. Ufak bir terslik vardı sanırım chkdsk kontrol ederken sistem dosyalarının bazıları hasarlı olduğunuzu belirtti. Chkdsk.tamamlaninca laptopa reset attı ve bu sefer hdd den ses gelmeye başladı normalde açılması gereken masaüstü 5 10 dakika geç açıldı ve bu sefer hiçbir şey yapamıyorum. Tekrar reboot attım laptopa bu sefer mavi ekran geldi ve beni başlangıç onarma yerine yönlendirdi Windows. Onarma sonrası sürekli chkdsk çıkıyordu en sonunda Windows boot manager bir şey çıktı ve daha da laptopu alamadım sizce hdd im zarar mi gördü yoksa sistem mi zarar gördü acil yardimci olursaniz sevinirim

- - - Eklendi - - -

Kusura bakmayin mobilden mesaji duzenleyemedin en sonda "... laptopu alamadim" degil " acamadim" olucak.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dosya sıstemın zarar gormus...
Hdd yı formatlayıp yenıden sıstem kurarsan duzelır...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
formatlamadan yapamassin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt