Hd Anime Izle V1.0 (Son Versiyon) (Reklamsız Versiyon Eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
Uygulama cok guzel gec gelio yeniler ama eski seriler de sıkıntı olmuyor. Ama be kardesim animeden cok reklam izliyorum cok abartmissiniz. Ilk giriste olsa anlarim ama her bolum degistirmede cikiyor. ayrica bir bolumu izledikten sonra geri dondugumde ana menuye atiyor veriyi cekemedim deyip. Eskiden sorunsuzdu naptiniz bole :)

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Uygulama cok guzel gec gelio yeniler ama eski seriler de sıkıntı olmuyor. Ama be kardesim animeden cok reklam izliyorum cok abartmissiniz. Ilk giriste olsa anlarim ama her bolum degistirmede cikiyor. ayrica bir bolumu izledikten sonra geri dondugumde ana menuye atiyor veriyi cekemedim deyip. Eskiden sorunsuzdu naptiniz bole :)

Onu gelistirici arkadasa soracaksin. :) Bu arada adaway ile rootlu telefonsa, reklamsiz oluyor cogu uygulama.Uygulamanın reklamsız versiyonu da konuya eklenmiştir. İlgili açıklamalar ilk mesajda görülebilir.

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
Onu gelistirici arkadasa soracaksin. :) Bu arada adaway ile rootlu telefonsa, reklamsiz oluyor cogu uygulama.Uygulamanın reklamsız versiyonu da konuya eklenmiştir. İlgili açıklamalar ilk mesajda görülebilir.

Tesekkurler. Ama izlicek anime kalmadi programda :D

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yapacak bir sey yok. :))

GreaTH

GreaTH

Üye
Tesekkurler

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Uygulamayı neden google playdan kaldırdı acaba takip edebileceğimiz bir face sayfası varmı bu uygulamanın ?

Hayir. Sadece gmail adresi ve google+ hesabi var. Ona da uygulama uzerindeki mailden ulasilabilir diye dusunuyorum. Ancak ona atilan maillere cevap veriyor mu bilmiyirum. Cunku benim son iki mailime.cevap vermemisti.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Teşekkürler

tomyfurkan

Üye
you must have adactivity declared in androidmanifest xml with configchanges" bu ne demek oluyor ?

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
you must have adactivity declared in androidmanifest xml with configchanges" bu ne demek oluyor ?

O kutu içerisindeki reklam kodu silindiği için, google hata veriyor. Uygulamanın çalışmasında bir sorun yok yani, sadece o yazı orada duruyor. Normal sürümde ise o yazının olduğu yerde reklam görünür.

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
:tşk:

fatih793

fatih793

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Andoroid alır almaz yükleyeceğim ilk uygulama. #rez :tşk:

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Andoroid alır almaz yükleyeceğim ilk uygulama. #rez :tşk:

Şimdilerde o uygulamanın daha güncel olanları başka geliştiriciler tarafından yayında.

Yandex Store üzerinden Anime İzle adlı uygulamaya ulaşmak mümkün. Bu uygulama günceldir.

Ayrıca dizicu2 adlı uygulamaya da google'den ulaşıp indirebilirsiniz, orada da türkçe altyazılı animeler konusunda bir numara olan sitenin mobil sürümü mevcut.

Bunlar dışında playstore'de hali hazırda 1-2 uygulama daha var.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Şimdilerde o uygulamanın daha güncel olanları başka geliştiriciler tarafından yayında.

Yandex Store üzerinden Anime İzle adlı uygulamaya ulaşmak mümkün. Bu uygulama günceldir.

Ayrıca dizicu2 adlı uygulamaya da google'den ulaşıp indirebilirsiniz, orada da türkçe altyazılı animeler konusunda bir numara olan sitenin mobil sürümü mevcut.

Bunlar dışında playstore'de hali hazırda 1-2 uygulama daha var.
Bilgi için teşekkürler. Animecimisin ?

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Hala reklam var:d

kanat_58

kanat_58

Üye
Teşekkürler paylaştığım için emeğine saglik

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994

Üst Alt