Hava Durumu _ Genel_

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
hersey abartılıyor ısté!!.....
 


Gokhan43

Gokhan43

Üye
Eskişehir'de arabaların üzeri beyaz şuan ama abartılacak kadar yok
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sabah kalktım okula gitmek için ama dışarı çıkılacak gibi değil fırtına ile çok kar yağıyordu bende tatil ettim kendime..
 
hidayet

hidayet

Üye
oh ne ala mualla ne güzel memleket ne güzel kendine tatil veriyor
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Az önce şişlide tatil edildi yani bizim okulda şişlide olduğuna göre tatil..
 
hidayet

hidayet

Üye
seni okulda göremeyince adamlar havanın ciddiyetini anlamışlar ve tatili yapmışlar
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İstanbulda Okullar Yarın Tatil..!
 
CK1991

CK1991

Üye
Hatayda şimdi 15 derece sen donuyorsun haberci biz terliyoruz
 
swedeniz

swedeniz

Üye
vallahi isveç te kıyamet kopsa tınlamıyolar bende hasta numarası yaptım
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 6 2006, 08&#58;31 AM) [post=272982]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sabah kalktım okula gitmek için ama dışarı çıkılacak gibi değil fırtına ile çok kar yağıyordu bende tatil ettim kendime..
[/b][/quote]
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet in de yazdığı gibi İstanbul da okullar yarın Tatil gözünüz aydın Bugün ise okullarda Okul müdürlerinin insiyatifine bırakılmış.

Meteoroloji&#39;den etkili yağış uyarısı
Yurdun bütün bölgelerinde bu gece ve yarın yağış bekleniyor. Marmara, İç Anadolu, iç Ege ve Batı Karadeniz&#39;de kar yağışı etkili olacak. Peki, kar İstanbul&#39;u ne zaman terk edecek?
06 Şubat 2006 13:50

Yurdun bütün bölgelerinde bu gece ve yarın yağış beklendiği, yağışların, Marmara&#39;nın güney ve doğusunda, iç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu&#39;nun batısı ile batı Karadeniz&#39;de etkili ve sürekli kar, güney Ege, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu&#39;da yağmur ve sağanak şeklinde olacağı bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü&#39;nden yapılan meteorolojik uyarıya göre, Orta Akdeniz ve Balkanlar üzerinden gelen yağışlı hava yurdun güney ve batı kesimlerinde etkisini sürdürüyor.

Yurdun kuzeybatı kesimlerinde pazar gecesi başlayan kar yağışı sonucunda son yapılan ölçümlere göre kar yükseklikleri, Edirne&#39;de 28, Gökçeada&#39;da 10, Bilecik&#39;te 5, Tekirdağ&#39;da 4, Kırklareli&#39;nde 2, İstanbul Atatürk Havalimanı&#39;nda 3, Florya&#39;da 2, Sarıyer ve Sabiha Gökçen Havalimanı&#39;nda 1 santimetre olarak kaydedildi.

TÜM BÖLGELERDE YAĞIŞ

Meteorolojik uyarıya göre bu gece ve yarın, bütün bölgeler yağışlı geçecek. Yağışlar Marmara, iç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu&#39;nun batısı ile batı Karadeniz, orta ve doğu Karadeniz&#39;in iç kesimleri ile Doğu Anadolu&#39;nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde görülecek.

Özellikle kar yağışlarının Marmara&#39;nın güney ve doğusu, iç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu&#39;nun batısı ile batı Karadeniz&#39;de etkili ve sürekli olması bekleniyor.

Sağanak yağışların ise güney Ege, Akdeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu&#39;da etkili olacağı tahmin ediliyor.

Yurdun kuzeybatı kesimlerinde saatte 80 kilometre hızla esen poyraz fırtınasının bu gece ve yarın da etkisini sürdürmesi, yurdun güney ve doğu kesimlerinde ise lodosun kuvvetli esmesi bekleniyor.

ÇARŞAMBA BATI&#39;YI TERKEDİYOR

Marmara&#39;nın batısı ve kıyı Ege dışında yurt geneli çarşamba günü yağışlı geçecek. Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu ve doğu Karadeniz kıyılarında yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışlar, batı bölgelerde etkisini azaltacak, doğu bölgelerde etkisini sürdürecek.

Yağışlar Perşembe günü yurdun iç ve doğu kesimlerde etkisini sürdürürken batı bölgeleri parçalı bulutlu olacak.
 

troublesome

Üye
İstanbullulara hayırlı uğurlu olsun
liseden sonra biraz zor görürsünüz böyle tatilleri
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul&#39;da yarın tüm okullar tatil

İstanbul&#39;daki tüm ilk ve orta dereceli okullarda olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın eğitime ara verildi. Bazı üniversiteler de olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil kararı aldı.
06 Şubat 2006 11:20

İstanbul Valiliği, il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda yarın olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildiğini açıkladı.

Valilik&#8217;ten yapılan açıklamaya göre, İstanbul&#8217;daki olumsuz hava koşullarının genel hayat üzerindeki etkilerini arttırması nedeniyle, il genelinde eğitim ve öğretimlerini sürdürmekte olan ilk ve orta dereceli okullarda; öğrencilerin dönüşlerinde ve şehir trafiğinde sorun yaşanmaması için ilçe yönetimleri ve okul müdürlüklerince tedbirler alınarak, gerektiğinde son ders saatleri beklenmeksizin evlerine gönderilmelerinin sağlanacağı kaydedildi.

Açıklamada, 7 Şubat Salı günü İstanbul&#8217;daki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verileceği; kamuda çalışan engelli personelin de bir gün süre ile idari izinli sayılacağı ifade edildi.
Bu arada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) yetkilileri, gece başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle ulaşımda bir aksama yaşanmadığını bildirdiler.

EDİRNE&#39;NİN 7, TEKİRDAĞ&#39;IN 6, KIRKLARELİ&#39;NİN 2 İLÇESİNDE EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Edirne ve Tekirdağ merkezde kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiğinin açıklanmasının ardından, Edirne&#39;nin 7, Tekirdağ&#39;ın 6, Kırklareli&#39;nin 2 ilçesinde de, eğitim-öğretime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Edirne&#39;nin Süloğlu, Enez, Uzunköprü, Lalapaşa, Meriç, İpsala, Keşan, Tekirdağ&#39;ın Hayrabolu, Saray, Malkara, Marmara Ereğlisi, Muratlı, Çerkezköy, Kırklareli&#39;nin ise Kofçaz ve Pehlivanköy ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.

Bu arada Edirne merkezde okul tatilinin Edirne Valiliği tarafından saat 08.15&#39;te açıklanması veliler tarafından tepkiyle karşılandı.

Okulları arayarak, bilgi almak isteyen veliler, bu konuda net açıklama gelmemesi nedeniyle sıkıntı yaşadılar.

Edirne Valisi Nusret Miroğlu, yaptığı açıklamada, meteorolojiden alınan bilgiye göre kar ve tipinin kentte bu kadar etkili olacağını tahmin etmediklerini belirterek, &#8220;Kar var ama yerde bu kadar birikme ve tipi beklemiyorduk. 15-20 santimetre kadar kar birikmiş. Ana yollarımız açık. Alınan kararla 1 gün süreyle Edirne&#39;de Havsa dışındaki tüm ilçelerde okullar 1 gün tatil edildi&#8221; dedi.

ÇANAKKALE&#39;DE EĞİTİME 2 GÜN ARA VERİLDİ

Çanakkale&#39;de etkili olan kuvvetli poyraz ve kar yağışı, deniz ulaşımını olumsuz yönde etkilerken, il genelindeki ilköğretim okulu ve liselerde eğitime 2 gün ara verildi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren etkisini arttıran ve hızı saatte 80 kilometreye ulaşan etkili poyraz nedeniyle Çanakkale-Eceabat, Gelibolu-Lapseki, Kabatepe-Gökçeada ve Bozcaada-Geyikli arasındaki araba vapuru ve feribot seferleri durduruldu. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Çanakkale Boğazı transit gemi geçişlerine çift yönlü olarak kapatıldı.

Çanakkale Valiliği&#39;nden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle il genelindeki ilköğretim okulu ve liselerde eğitime 2 gün ara verildi.

Öte yandan, kar yağışı ve fırtına nedeniyle şehrin bazı mahallelerine elektrik verilemezken, Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının çarşamba gününe kadar süreceğini bildirdiler.

HAKKARİ&#39;DE OKULLAR 3 GÜN TATİL

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Hakkari&#39;de okulların 3 gün boyunca tatil edildiği dün açıklanmıştı.

KAR BANDIRMA VE MARMARA&#39;DA HAYATI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Yoğun kar yağışı ve tipi, Balıkesir&#8217;e bağlı Bandırma ve Marmara İlçeleri&#39;nde yaşamı olumsuz etkiledi. Bandırma- İstanbul arasında yapılması gereken deniz otobüsü seferleri iptal edilirken, Marmara İlçesi&#39;nde okullar tatil edildi

Bandırma&#8217;da, saatteki hızı 80 kilometreye ulaşan poyraz nedeniyle, bugün saat 07.30&#8217;da İstanbul&#8217;a karşılıklı olarak yapılması gereken hızlı feribot seferleri iptal edildi. Dev dalgalar yüzünden balıkcı tekneleri iskeleye sığındı.

İDO&#8217;ya ait Bandırma- İstanbul seferlerinin yapıldığı yazan 10 metre boyunda 1 metre enindeki dev tabela uçtu. Fırtına nedeniyle Marmara İlçesi&#8217;ne dün geceden beri elektrik verilemiyor. Okulların bir gün tatil edildiği ilçede, Erdek- Marmara arasında yapılması gereken İDO&#8217;nun deniz seferleri pazar gününden itibaren gerçekleştirilemedi

Kar yağışı Uludağ&#8217;da da etkili oldu. Kar kalınlığının 120 santime ulaştığı beyaz cennette hava sıcaklığı sıfırın altında 2 derece olarak ölçüldü. Uludağ&#8217;da görüş mesafesi ise 500 metreye kadar düştü. Jandarma, zincir takmayan araçların iniş ve çıkışına izin vermiyor.

KAPIKULE SINIR KAPISI&#39;NA YOĞUN KAR VE TİPİ NEDENİYLE ULAŞIM YAPILAMIYOR

Kar ve tipi nedeniyle, Kapıkule Sınır Kapısı&#39;yla ulaşım sağlanamıyor.

Edirne Valisi Nusret Miroğlu, yaptığı açıklamada, Kapıkule Sınır Kapısı&#39;na ulaşımın yapıldığı yolda yaşanan tipi nedeniyle trafik kazaları meydana geldiğini ve yolun ulaşıma kapandığını söyledi. Karayolları, Devlet Su İşleri, Köy Hizmetleri ve belediye ekiplerinin, Kapıkule Sınır Kapısı yolunu açma çalışmasını sürdürdüğünü belirten Miroğlu, ilde tüm ekiplerin karla mücadele için seferber olduğunu bildirdi.

Kapıkule Sınır Kapısı&#39;na ulaşım yapılamadığı için gümrük görevlileri ile Kapıkule mevkiindeki fabrikalarda çalışan işçiler de işyerlerine gidemedi.

IŞIK ÜNİVERSİTESİ&#39;NDE 1 GÜN TATİL
Işık Üniversitesi, İstanbul&#39;daki olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim ve öğretime yarın ara verdi.

Işık Üniversitesi Rektörlüğü&#39;nden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim ve öğretime 7 Şubat salı günü ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, bu tarihte yapılacağı duyurulan sınavların da 14 Şubat 2006 salı gününe ertelendiği belirtildi.
 

nuisance

Üye
ohhhh be okllar tatil sabah bi kalktım her taraf kar uykuya devam hala daha kar yağıyor haberturk.com da yarın da tatil edirnede
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yaw Eskişehir neden iç anadolu da neden marmarada deeğil
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İç anadoluya daha çok kar yağıyo ama burdan..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Şimdi dışarıya baktım kar falan yok
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ohoooooooooo burda hala yağıyo..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yağmur yağdı burada bütün karlar nerdeyse eridi , artık yağs bile tutmaz
 

Vassili

Üye
yihooooooo okullar 2 gün tatil yiho çaçaçaçaç
 


Üst Alt