Hava Durumu _ Genel_

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Valla dua ede ede kar getirdik ama inşallah bu gece de dualarım tutar.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yarın sabah gidecez gibi duruyo bizim..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bura da öyle
 
cepix

cepix

Üye
E aga 1 aydır yatıodunuz gidin artık
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Olsun ya ben sıkıldım evde sabaha kadar oyun oynamaktan arada birde okula gitmek lazım.. Zaten pazar istanbula kar geliyormuş. 2 gün misafir gideriz haftaya bi tatil daha..
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Kınalı-Lüleburgaz kavşağı ulaşıma kapandı

Kınalı-Lüleburgaz kavşağı'nın kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunduğu bildirildi.
08 Şubat 2006 17:57
<div align="center"></div>
Karayolları Genel Müdürlüğü&#39;nden yapılan açıklamada, karayollarının bazı kesimlerinde olumsuz hava koşulları ve heyelan nedeniyle ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı belirtildi.

Açıklamaya göre, İstanbul-Edirne Otoyolu (Kınalı-Lüleburgaz kavşağı), Saray-Binkılıç-Subaşı ve Hakkari-Çukurca Ayrım-Çığlı yolları, kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun muhtelif kesimlerinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle ulaşım, Ataköy-Alçakköprü arasındaki servis yolundan gerçekleştiriliyor. Trabzon-Torul-Gümüşhane yolunun Tünel-Torul arasında meydana gelen heyelan nedeniyle trafik, tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanıyor.





AA
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye


bu haber dgrumu bilmiyorum ama eger dogruysa yeter bee yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr neki biz 3 gündür okullarda sürünüoz siz ( yani ist dekiler) tamı tamına 1 hafta daha tatil haksızlık yaa ühü yaa eger bize tatıl olmuyosa bizde ders işlemeyelim o bile iyidir yaa ooff offf

( tabi bu haber şu anda sadece bu sitede var siz yinede gidin okulunuza )
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Geçen seneki haber..
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
hadi yaa valla hiç bakmadan yazdım ama tarihler tutuyo hayır tutmuyo neyse şaka yapmış oluyum :D bu tatılde size yeter
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
2 Gün gidelim bişey olmaz..
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul Valisi Muammer Güler, 10 Şubat Perşembe ve 11 Şubat Cuma günleri, kentteki ilköğretim okulları ve liselerin tatil edilmesinin kararlaştırıldığını bildirdi.

İyi ama bu tarihlerde sorun var sizce de öyle değil mi? ve hiçbir yerde de böyle bir duyum alamadım.

İlerleyen dakikalarda bilgi verilecektir...
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
benim verdigim sitede 9 şubat 2005 diyo bu gecen yıla aitmiş :S
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi geldi Allah da seni güldürsün emi
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
amiiiiinnnnn tatil olursa burada gülebilirim mesela haber için saol haberci valla benim için çoookk sevindirici bi haber yani ist dekiler kıskandıgımı sanmasın ben sizi düşnüyorum derslerinizden geri kalmayın diye böyle diyorum kalacaksak hep birlikte kalalım
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yaw geç kalkması iyiydi yarın sabah 7&#39;de kalkmak..
 

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 8 2006, 09&#58;15 PM) [post=274917]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yaw geç kalkması iyiydi yarın sabah 7&#39;de kalkmak..
[/b][/quote]ßen Hergün 6,30 da Kalkıyorum 7,30 da Service Alıyor yaf
 
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Kara kış geri dönecek

Kar yağışı batı kesimleri terk ediyor, ancak olumsuz hava koşulları devam edecek. Türkiye önümüzdeki haftayı daha kuvvetli soğukların etkisinde geçirecek ve yeniden kar yağışı geliyor. Bölge bölge hava durumu şöyle:
09 Şubat 2006 10:52
<div align="center"></div>
Kar yağışı batı kesimleri terk ediyor, ancak olumsuz hava koşulları devam edecek. Türkiye önümüzdeki haftayı daha kuvvetli soğukların etkisinde geçirecek ve yeniden kar yağışı geliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü verilerine göre; yurdu etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava bir kaç gün daha devam edecek. Bugün bazı bölgelerde ve illerde hava sıcaklıklarının şöyle olması bekleniyor:

Marmara Bölgesi&#39;nde kar yağışı etkisini kaybederken sıcaklık biraz artacak. Cumartesi günü Trakya&#39;da yağış kara dönüşecek. Bölge Pazar ve Pazartesi günü yine kar yağışının etkisinde kalacak. Edirne 5, Balıkesir 3, Sakarya 6 derece olacak.

İç Anadolu Bölgesi&#39;nde etkili olan yağış bugün bölgenin doğusuna çekilecek. Bugün daha çok Sivas-Kayser ve Niğde çevrelerinde etkili olacak. Yarın ve Cumartesi günü İç Anadolu&#39;da lodos kuvvetli esecek. Aynı günlerde yağış da karla karışık yağmur şeklinde görülecek. Konya 1, Eskişehir 2, Kayseri&#39;de 4 derece olacak.

Ege Bölgesi&#39;nde hava genellikle parçalı bulutlu olacak. Muğla kıyılarında hafif yağmur görülecek. Yarın kuvvetli esecek lodos, bölgeye sağanak yağmur getirecek. Denizli 7, Bodrum 12, Kütahya -1 derece olacak.

Akdeniz Bölgesi&#39;nde yağmur biraz yavaşlayacak. Antalya&#39;da hava açık olacak, Adana&#39;da ise yağmur devam edecek. Yarından itibaren yağmur, yeniden Akdeniz&#39;in geneline yayılacak.

Güneydoğu Bölgesi&#39;nde yağmur hafifleyecek ancak 4 gün daha devam edecek. Antalya 15, Diyarbakır 6 derece olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi&#39;nde lodos kuvvetli esecek. Kar yağışından en fazla etkilenen Erzurum-Kars çevrelerinde çığ riski büyük. Kar yağışı yarın etkisini azaltacak. Erzurum -2, Malatya 5, Van 4 derece olacak.

Karadeniz Bölgesi&#39;nde özellikle Ordu-Artvin arasında fırtına ve kuvvetli yağış görülecek. Yağış iç kesimlerde kar şeklinde etkili olacak. Bolu&#39;da kar yağışı etkisini kaybedecek. Trabzon ve Samsun 5, Bolu 2 derece olacak.
 

S1FR3K1R1C1

Üye
Emeğine sağlık..
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Vali görecek gününü..


Yatacaz evde işte..
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Gelsin gelsin , hatta kara kış hiç gitmesim
 


Üst Alt