Rica ederimGayet super Teşekkürler
Ricaederim iyi oyunlar
aynen sun set rider anlatıyor galiba eger o oyun ise çalışıyordostum paylaşım için çok teşşekürler benim aradığım bir oyum var senin verdiğin prodan arıyorum çıkmıyor ismi BLOOD BROS hani kovboy ve kızıldeili iki kişilik hedefleri vuruyosun bölüm sonlarında boss lar felan cıkıyor bomba ve silah ateş ediyor domuzcuk felan vurunca güçlü silah çıkıyo bilmem anlatabildimmi çok aradım buldum kurdum yinede hiç bir emu da çalıştıramadım görmedi hiçbiri yardım edermisin lütfen
rica ederimteşekkürler
Bence wild west cowboys'tan bahsediyor.aynen sun set rider anlatıyor galiba eger o oyun ise çalışıyor
rica ederim
Rica ederimpaylaşım için teşekkürler![]()
Valla hic denemedim dreamcast oyunlarını.oynayan varsa yardimci olur.beyler dreamcast oyunu oynayabilen var mı bu programda? Ben çalıştıramadım.
Yeni guncelleme ile biraz indirme hizi yavasladi gibi.bende çok yavaş inidiriyor neden ?
Rica ederimteşekkürler
Bende sorun yok stabil calisiyor.Ya cras bandicot racingi yukleyemedim lutfen yarim edermisiniz inmiyor doluyor acilmiyor beyler bi yardim
İniyor ama setup a tiklayinca hata gibi bisi veriyorBende sorun yok stabil calisiyor.